Ha Ön Moderátor/Adminisztrátor, akkor nem ragadtathatja el magát és nem lehet baja egyáltalán senkinek sem a véleményével, sem azzal, hogy tényeknek állít-e be valamit vagy sem. Amikor Önt felkérték/megbízták a Moderátor/Adminisztrátor feladattal, bizonyára ismertették, hogy Ön nem fórumozó, Ön nem minősítő, Ön nem szelektáló, és így tovább, hanem biztosítja a Fórum működését és a fórum-szabályok betartását. Tekintettel arra, hogy e Fórumban hagyta egyeseknek, hogy minősíthetetlen hangnemben másokat megalázzanak, sértegessenek, szidalmazzanak és így tovább, ehhez képest nem tudom, mit keres itt és mit kér számon?! Szerintem Öntől kellene számon kérni, hogy feladatát megfelelően látja-e el.
A fentiek ellenére a magam részéről levontam a konzekvenciát, és elnézést kértem, amiért nem jegyeztem meg, mivel zárul a kérdőív. A kérdéseket illetően - eddigi tapasztalataim alapján - igenis levonhatom azt a következtetést, hogy "házi rosta" működik, nem (csak) akkor, amikor e kérdőíveket elküldik az Ecorysnak, hanem már előbb, természetesen. Mivel jól ismerem a kerületi szóhasználatot, könnyedén ráismertem a kérdések beszabályozása alapján a szerzőkre. A "célirányosság" is bizonyítható, de ezt helyettem már mások számosan megtették, legfeljebb nem írják meg itt, talán hogy ne "húzzák ki a gyufát" a cerberuszi minőségben is működtetett Adminisztrátortól...