Szabályozási Terv - 7 ha, 8 műemlék épület, többszáz fa

Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanokkal (lakások, telkek, helyiségek) kapcsolatos kérdések

HozzászólásSzerző: Báthory Erzsi » 2008 okt. 20 20:14

Ha Ön Moderátor/Adminisztrátor, akkor nem ragadtathatja el magát és nem lehet baja egyáltalán senkinek sem a véleményével, sem azzal, hogy tényeknek állít-e be valamit vagy sem. Amikor Önt felkérték/megbízták a Moderátor/Adminisztrátor feladattal, bizonyára ismertették, hogy Ön nem fórumozó, Ön nem minősítő, Ön nem szelektáló, és így tovább, hanem biztosítja a Fórum működését és a fórum-szabályok betartását. Tekintettel arra, hogy e Fórumban hagyta egyeseknek, hogy minősíthetetlen hangnemben másokat megalázzanak, sértegessenek, szidalmazzanak és így tovább, ehhez képest nem tudom, mit keres itt és mit kér számon?! Szerintem Öntől kellene számon kérni, hogy feladatát megfelelően látja-e el.
A fentiek ellenére a magam részéről levontam a konzekvenciát, és elnézést kértem, amiért nem jegyeztem meg, mivel zárul a kérdőív. A kérdéseket illetően - eddigi tapasztalataim alapján - igenis levonhatom azt a következtetést, hogy "házi rosta" működik, nem (csak) akkor, amikor e kérdőíveket elküldik az Ecorysnak, hanem már előbb, természetesen. Mivel jól ismerem a kerületi szóhasználatot, könnyedén ráismertem a kérdések beszabályozása alapján a szerzőkre. A "célirányosság" is bizonyítható, de ezt helyettem már mások számosan megtették, legfeljebb nem írják meg itt, talán hogy ne "húzzák ki a gyufát" a cerberuszi minőségben is működtetett Adminisztrátortól...
Báthory Erzsi
 
Hozzászólások: 430
Csatlakozott: 2004 ápr. 06 08:32

HozzászólásSzerző: Admin » 2008 okt. 20 23:05

Tisztelt Báthory Erzsi!

Akár hiszi, akár nem, a Fórum adminisztrátori "munkám" mellett mással is foglalkozok. Például én készítettem a kerület közintézményeibe papír alapon kihelyezett kerületfejlesztési kérdőív online változatát is, ezért megszólítva éreztem magam amikor Ön hozzászólásában olyan dolgokat állít a kérdőívvel kapcsolatban, amik nem felelnek meg a valóságnak. Arra gondoltam, hogy ha nem válaszolok, talán még azt gondolják a fórum olvasói, hogy amit Ön leírt, az valóban úgy is van.
Sajnos úgy érzem, a "házi rostával" kapcsolatos tévhitéről továbbra sem sikerült Önt meggyőzni, ezért amennyiben gondolja, szívesen megmutatom a kérdőívet feldolgozó és az Ecorys felé továbbító program forráskódját egy Ön által választott szakértőnek.

A moderátori munkával kapcsolatos értekezése alapján olybá tűnik, mintha valami mesterséges intelligenciával rendelkező robotot képzelne a moderátori feladatok ellátására. Gondolom Ön is tudja, hogy valós személy vagyok, saját gondolatokkal, érzésekkel, döntésekkel és hibákkal. Természetesen a moderátori munkám során megpróbálom ezeket mellőzni, de belátom egyszer-egyszer - leginkább személyes érintettség okán - ez nem úgy sikerül, ahogy egy moderátortól elvárható lenne. Gondolom, amennyiben a főnököm megtalálja a nálam alkalmasabb személyt a moderátori posztra, bizonyára jelezni fogja. Addig is be kell érnie velem.

Admin

ui.: amennyiben tovább szeretné folytatni a beszélgetést a fentiekről, kérem privát üzenetben tegye, hogy ne terheljük feleslegesen a fórumot. (No meg nehogy valaki számon kérje rajtam, hogy miért nem törlöm gépiesen a moderátori munkával kapcsolatos társalgásunkat a Fóruszabályzat 8.o. pontja alapján...)
Admin
Fórum Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 390
Csatlakozott: 2004 jan. 12 22:42

HozzászólásSzerző: Dr. Novák Ágnes » 2008 okt. 21 08:06

Akkor én most visszatérek az eredeti témához:
A belinkelt http://www.palotaprojekt.hu/index.php?p ... es&lang=hu honlapon található volt egy kérdőív. ( http://www.palotaprojekt.hu/index.php?p ... ek&lang=hu )
(Mellékelem, de sajnos a .doc-ot nem engedi a program csak a .txt-t.)
Melynek sorsa most már lezáratott. Az "objektumra" nem volt jelentkező, ezért immár a felgyülemlett információt érdemes lenne visszajuttatni a köznek. Ha mást nem, akkor azokat, amelyeket a köz tett bele, például a kérdőív kitöltésével.
Ezért kérem hogy az ingatlan tulajdonosai és/vagy kezelői hozzák nyilvánosságra a kérdőívre beérkezett lakossági válaszokat.

A korábbi levélváltás alapján az derült ki számomra, hogy az új kérdőívet is az ECORYS "gondozza". Felmerül akkor a kérdés, ha ez így van, akkor ebben az új kérdőívben miért nem esik egy hang sem például Budapest Utolsó Gyöngyszeméről, vagyis a kórházról?

Kérdésem: lehetne a kérdőívet úgy feltenni, hogy ne a cikkek között lkelljen keresgélni, hanem a kezdőlapon azonnal feljöjjön?

Köszönettel
Dr. Novák Ágnes
Csatolmányok
kerdoiv_palota-2.txt
(3.42 KiB) 496 alkalommal.
Dr. Novák Ágnes
 
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2008 máj. 01 13:43
Tartózkodási hely: Rákospalota

HozzászólásSzerző: Admin » 2008 okt. 21 09:04

Dr. Novák Ágnes írta:Kérdésem: lehetne a kérdőívet úgy feltenni, hogy ne a cikkek között lkelljen keresgélni, hanem a kezdőlapon azonnal feljöjjön?

Persze, csak kattintania kell jobboldalt a "Kerületfejlesztési kérdőív" gombra.

Admin

ui.: hogy könnyebben megtalálható legyen, lecseréltük a színét és olvashatóbbá tettük a gomb szövegét.
Admin
Fórum Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 390
Csatlakozott: 2004 jan. 12 22:42

Előző

Vissza: Önkormányzati ingatlanokKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron