Szemét

A kerületben található úthibák, kátyúk, illegális szemétlerekók, fakivágások és közműmeghibásodások bejelentése, játszóterek és egyéb közterületek állapota stb.

Szemét

HozzászólásSzerző: KriszBi » 2009 dec. 04 01:08

Az október 10-i tisztasági akciónapon a Rákospalota-Kertváros vasútállomáson takarítottam. A zöld hulladákos zsákokat elvitték, de a vegyes szemetet, amit a hulladékgyűjtő mellett hagytam sárga zacskókban, a mai napig ott állnak! Pedig jeleztem hogy ottvan, és már kértem az elszállításukat viewtopic.php?f=3&t=631
Akkor ezúton mégegyszer kérem, hogy intézkedjenek az elszállításukról és ígérem, hogy a következő akciókban már nem veszek részt, hogy ne okozzak plusz munkát :cry: !

Köszönettel
KriszBi

Re: Szemét

HozzászólásSzerző: Városüzemeltetési Osztály » 2009 dec. 04 09:58

Tisztelt "KriszBi"!
A fórumra érkezett bejelentését továbbítottuk a Répszolg Kft. felé - a szükséges intézkedés megtétele céljából.
Jelzését és türelmét köszönjük.
Tisztelettel
Városüzemeltetési Osztály

HozzászólásSzerző: nico » 2009 dec. 11 13:50

Tisztelt Városüzemeltetési Osztály!

Olvasom a feladataik között e három sort is

"- Közterület-használattal kapcsolatos ügyek intézése
- Zöldfelület fenntartási feladatok komplex ellátásának ellenőrzése
- Intézkedések téli helyzet, rendkívüli állapotok esetén"

Merem feltételezni, hogy az alábbiak a T. osztályra tartoznak.

Újpalota parkjaiban a lehúllutt lombot itt-ott már háromszor összegyüjtötték. Példás.
De.
Van ahol ezt a szélre bízzák. Ez a jellemzőbb.

A rohadó, nedves összecsomósodott járdán lévő falevél balesetveszélyes, fagy nélkül is.

"- Zöldfelület fenntartási feladatok komplex ellátásának ellenőrzése "

Ebbe a sorba - gondolom én - belefér az is, hogy erről személyesen győződjenek meg.

Példaként két fénykép.

Köszönöm intézkedésüket.
Csatolmányok
HPIM3637.JPG
Újpalota korosodó lakóinak ez az állapot balesetveszélyt rejt magában.
HPIM3636.JPG
komplx ellenőrzés helyett
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico

HozzászólásSzerző: Városüzemeltetési Osztály » 2009 dec. 14 17:17

Tisztelt Nico!

Jelzését köszönettel vettük, azt továbbítottuk a Répszolg Kft. felé.

Tisztelettel:

HozzászólásSzerző: Tünde » 2012 júl. 12 17:44

Közterület veszély

HozzászólásSzerző: Tünde » 2012 júl. 12 17:37
Jó napot kívánok.Az utcában ahol lakunk található egy kertes ház aminek a garázs része nagyon közveszélyes az utca frontra!Az elmúlt héten este kései órákban mentem hazafelé a munkából amikor 3alkalommal is le esetek az említett garázsnak a tetejéről cserép darabok.Eböl 1alkalommal sikerült kiugranom alóla a zaj hallatán a sötétben de sajnos 2-szer nem sikerült elkerülnöm a bajt és a fejemen tört szét.A jó része a szerencsétlenségnek h nagyon komoly bajom nem lett tőle az hogy régi elkorhadt csempék omlanak le.Mindenképpen tenni kellene ez ügyben és mielőbb intézkedni mert ebben az utcában elégé sok pici gyerek is lakik akik szoktak a saját utcájukban focizni;biciklizni stb kapun kívül is és ne adj isten h valami komolyabb baleset történjen az egyre jobban elkorhadó tető és házrész miatt,és én sem szeretném mint ahogyan senki normális ember h egy ilyen apró beavatkozást igénylő munka miatt állandó jelleggel lesnem keljen a kislányomat h nem éri-e baleset.És akkor arról még említést sem téve hogy már egy kisebb esőzés alkalmával is a szétrohadó félben levő tetőrész miatt ami a járdára omlassza állandó jelleggel az összes vizet,kénytelenek vagyunk az útesten közlekedni van lakó aki még baba kocsival is inkább ezt a "biztosabb" utat választja:-(Kérem hogy adjon nekem segítséget ebben az ügyben hogy mit tudnék tenni ez ellen hogy ne keljen nekem és a családomnak osonva és e-házat kikerülve közlekedni ami közveszélyes és,vagy abban az esetben hogyha tudna lépést tenni ez ügyben nagyon kérem hogy tegye meg.Az említett közveszélyes házrész 1154.Szerencs utca 84.szám alatti címen található és tekinthető meg.Köszönöm szépen:Preisz család
Tünde

Vissza: Városüzemeltetés