Szerző: Hibó Andrea » 2007 ápr. 26 23:31
Tisztelt Városüzemeltetési Osztály!
Igen nagy örömmel olvasom, hogy a játszótereken elvégzett munkákat, karbantartásokat ellenőrzik, így biztosan a megfelelő helyen panaszkodom.
Felhívom szíves figyelmüket arra, hogy csak azért nem kell játszótereket felújítani, új játékokat kihelyezni, hogy elmondhassuk mennyi mindent csináltunk. A mai nap tapasztaltam,hogy a Nádastó parkban a játszótéren új mászóka van, a probléma csak az ,-amit a többi szülővel meg is vitattunk, hogy csoda lenne ha másképp történt volna -hogy sikerült már megint úgy elásni azt a szerencsétlen mászókát, hogy hatalmas szikla és betontömbök lógnak ki a lábaiknál, ami úgy gondolom nem túl szerencsés,és nem is szabályos. Ez a probléma egyébként jellemző a legtöbb játszótérre. Mert ugye ha nem beton van a hinták és mászókák alatt, -amit azért még a gyerek is észrevesz és óvatosabb - akkor úgy kell csinálni, hogy dobunk a régi játékokat rögzített betontömbökre egy kis kavicsot, földet, homokot , úgy kb. 10cm. vastagságban, véletlenül sem szedjük ki -higgyük, hogy a gyerekünknek nem lesz baja- és a munka kész is. A baj csak az, hogy ez a felső réteg a játékok alól egy nap alatt lekopik és hatalmas betontömbök lógnak ki a hinták, mászókák alól. És erre jöhet megszokott válasz amit oly sok szülő hallott már: nem történt még komoly baleset. De könyörgöm így kell ezt csinálni? Amúgy vettem a fáradságot és végigjártam egy pár játszóteret, felvételeket is készítettem, hát döbbenetes amit tapasztaltam.
Csak reménykedem, hogy történnik valami
Hibó Andrea
Hibó Andrea