Zöldhulladék elszállítása

A kerületben található úthibák, kátyúk, illegális szemétlerekók, fakivágások és közműmeghibásodások bejelentése, játszóterek és egyéb közterületek állapota stb.

Zöldhulladék elszállítása

HozzászólásSzerző: rokalaci » 2019 jan. 21 08:55

Tisztelt Szolgáltató!
Több mint kèt hónapja rohadnak a lombzsákok a Klebelsberg U. 46 előtt. Több ezer forintot fizetek azért, hogy a Közteresektől vásárolt zsákokba gyűjtsem a lombhulladèkot, amit el is szállítanak.
Ez a hanyagság nem erősíti a lakosság körében a környezettudatos magatartást.
Kérem intézkedjenek a hulladék elszállításáról.
rokalaci

Re: Zöldhulladék elszállítása

HozzászólásSzerző: rokalaci » 2019 feb. 09 09:33

Válaszra sem mèltatnak. Ha kiborítom az úttestre a zsákokat az gyorsítaná az ügyintèzèst?
Csak èrdeklődöm.
rokalaci

Re: Zöldhulladék elszállítása

HozzászólásSzerző: Moderátor2 » 2019 feb. 18 17:43

Tisztelt rokalaci,

természetesen továbbítottuk az észrevételét, ahogyan ezt minden bejelentő esetében megtesszük. Megkeresését köszönettel vettük, mely 2019. január 21-én érkezett, miszerint Budapest XV. ker. Klebelsberg K. u. 46. sz. ingatlan elől nem kerültek elszállításra a zöldhulladék-gyűjtő zsákok. A Városgazdálkodási Főosztály 2019. január 24-én kelt levelével megkereste a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-t a probléma megoldása érdekében, akiktől 2019. február 11-én azt a választ kaptuk, hogy 2019. február 1-jén a hulladékgyűjtő zsákok elszállításra kerültek.

Ön 2019. február 09-én jelezte, hogy a zsákok nem kerültek elszállításra. Február 13-án a Répszolg Nonprofit Kft. munkatársa helyszíni ellenőrzést tartott, melynek során megállapította, hogy a jelzett területről elszállításra kerültek a hulladékok, ott egy zsák sem volt fellelhető.

Türelmét és észrevételét még egyszer megköszönjük.
Üdvözlettel: Moderátor
Moderátor2

Vissza: Városüzemeltetés