gazdátlan autó

A kerületben található úthibák, kátyúk, illegális szemétlerekók, fakivágások és közműmeghibásodások bejelentése, játszóterek és egyéb közterületek állapota stb.

gazdátlan autó

HozzászólásSzerző: Bubu046 » 2015 jún. 25 10:54

Tisztelt Illetékes !

Nem találtam más fórumot, ahol be tudnám jelenteni : több hete áll a Bánkút u 5. sz. ház előtt egy német rendszámú (HD TG 587 ) BMW gépkocsi.
Esetleg nem hiányzik valakinek ?

Üdvözlettel,
Bubu046

Re: gazdátlan autó

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2015 júl. 10 08:40

Tisztelt Bubu046!

Hivatkozással a 2015. június 25-én a Fórumra érkezett panaszbejelentésére az alábbi tájékoztatást adom:

A Budapest Főváros XV. kerület Bánkút u. 5. számnál a Rendészeti Osztály járőrei 2015. július 03-án tartottak ellenőrzést.
A helyszínen a hátsó forgalmi rendszámtáblán elhelyezett hatósági címke tanúsága alapján megállapításra került, hogy a HD TG 587 forgalmi rendszámú BMW gyártmányú gépjármű műszaki vizsga érvényessége 2015. december hónapig hatályos, valamint a jármű jelenlegi állapota a közúti forgalomban való részvételét nem akadályozza.

A fentiek alapján – jogszabályi hivatkozás hiányában – a jelzett gépjármű közterületről történő elszállítása nem indokolt.

Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását.

Tisztelettel

Vargáné dr. Kalán Ilona
főosztályvezető

Bubu046 írta:Tisztelt Illetékes !

Nem találtam más fórumot, ahol be tudnám jelenteni : több hete áll a Bánkút u 5. sz. ház előtt egy német rendszámú (HD TG 587 ) BMW gépkocsi.
Esetleg nem hiányzik valakinek ?

Üdvözlettel,
Hatósági Iroda

Vissza: Városüzemeltetés