Tisztelt Városüzemeltetés!
Most nagyon sok ember nevében írok a MÁV lakótelepről. Arra szeretném megkérni Önöket, hogy kutyasétáltatás ügyben tájékoztassanak, hogy a póráz használta most kötelező-e vagy sem, illetve milyen egyéb szabályok vannak most érvényben ezzel kapcsolatban.
Továbbá szeretném megtudni, hogy nem lehetne-e esetleg egy polgárőrt vagy közterületest délután 5 és 7 között az Ozmán utcába küldeni,a lebontott Óvodától egészen a Mozdonyfűtő sarokig, mert borzalmas ami ilyenkor ott folyik! Kb. 15-20 kutya (többségében nagytestű állatokról van szó) póráz nélkül rohangál az utcában le fel, gazdájukkal a háttérben. Sokszor a kutyák jóval a messzebb rohangálnak gazdájuktól, mialatt ők maximum ordítással fegyelmezik őket, amire a kutya nem hallgat, de a lakok kiesnek ijedtükben a székből.
Sajnos a kutyaürüléket az útba eső magán tulajdonban lévő kukáinkba dobálják, ennek következtében nyáron büdös van és döglegyek járnak a kukánkra feltéve ügyebár, ha felszedik egyáltalán az ürüléket, mert sajnos a társaság fele erre sem hajlandó!!!!!
Ezenkívül nem tudunk bemenni a saját kapunkon, mert velünk együtt valamelyik kutya tuti, hogy bejön a kapun vagy éppen eltorlaszolják a kaput.
Ami pedig az egészben a legborzalmasabb, hogy már szinte mindenkivel megesett az utcában, hogy ilyen nagyobb testű kutya megtámadta vagy erre egyértelmű szándékot érzett, miközben a gazdi sehol sem volt. Észre sem veszik, ha elhagyják a lebontott Óvoda területét, főleg az említett időszakban, mivel sötét van, és utána menni nem hajlandó. Ajtaja nincs a kutyafuttatóként használt területnek és amint elsétál valaki előtte egy kutya tuti hogy kiszagolja és kijön vicsorogva, ugatva. Sajnos a szemetet én ezért nem tudom elvinni a szelektív hulladékgyűjtő szigetig. Én félek és nem vagyok egyedül ezzel a telepen!
Kérem szépen csináljanak valamit, mert ez kibírhatatlan, szerintem Önök is meglepődnének, amikor póráz nélkül 20 nagytestű kutya jön magukkal szemben!
Még egyszer kérem csináljanak valamit!
Előre is köszönjük!
Tisztelettel:
blafeeder