Okmányirodai időpont foglalással kapcsolatos észrevételek

Az Okmányiroda 2013. január 1-től a Kerületi Hivatalhoz tartozik. Kérdéseit továbbiakban a kerületi hivatal telefonszámain teheti fel.
Az okmányirodai ügyintézéssel és időponfoglalással kapcsolatos kérdések, felvetések fóruma.

Okmányirodai időpont foglalással kapcsolatos észrevételek

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 feb. 07 23:14

Kedves Látogatók!

Ebbe a topikba várjuk az internetes okmányirodai időpont egyeztetéssel kapcsolatos észerevételeket, építő kritikákat.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

interneten keresztül történő időpont egyeztetés

HozzászólásSzerző: Petróczy Andrea » 2005 feb. 08 13:19

Tisztelt Okmányiroda!

A tegnapi és mai napon is többször, különböző időpontra próbáltam feljelentkezni a web-lapukra.
Sikertelen!
De nem adom fel!
Petróczy Andrea
Petróczy Andrea

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 feb. 08 16:16

Kedves Petróczy Andrea!

Elnézést kérünk a kényelmetlenségekért, az alkalmazást kiszolgáló szerver internetkapcsalatával volt probléma. Most már nyugodtan próbálkozhat a bejelentkezéssel.

Sok sikert,
Webmaster
Admin
Fórum Adminisztrátor

bejelentkezés

HozzászólásSzerző: Petróczy Andrea » 2005 feb. 08 17:51

Sajnos úgy tűnik, hogy továbbra sem üzemel a rendszer!
A regisztráció után már nem tudok továbblépni.
Petróczy Andrea
Petróczy Andrea

bejelentkezésre válasz

HozzászólásSzerző: Okmányügyi osztály » 2005 feb. 08 18:36

Tisztelt Petróczy Andrea!

A mai napon több eseteben küldtem Önnek üzenetet az emil címére, de visszajelzést nem kaptam. Kérem amennyiben nem sikerül bejelntkeznie közölje azt az időpontot ami Önnek megfelel az ügyintézésre.

Tisztelettel

Sütő Lászlóné
osztályvezető
Okmányügyi osztály

HozzászólásSzerző: Topó » 2005 feb. 08 18:53

Igazán dícséretes, hogy az Osztályvezetőnő nem engedi elkallódni a kérést, mondván, hogy "úgyis bejön, ha fontos neki!" Azt hiszem, mindannyiunk nevében köszönhetem a hozzáállását, és sok sikert, energiát kívánok a további munkájukhoz!

Szilvássi István
Topó

Üzenet Topónak

HozzászólásSzerző: Okmányügyi osztály » 2005 feb. 08 19:25

Tisztelt Topó!

Köszönettel vettem dícsérő szavait. Úgy gondolom, hogy a Hivatal és a Magam nevében is
Önökért vagyunk. Próbálunk Mi is haladni a technika fejlődésével és megkönnyíteni felgyorsuló életünket, hogy könnyebb legyen.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvezető
Okmányügyi osztály

interneten keresztüli időpontkérés

HozzászólásSzerző: Herold A. Győzőné » 2005 feb. 24 11:58

Tisztelt Okmányiroda!

Interneten keresztül kértem időpontot Önöktől az Okmányirodába. Hajszál pontosan a megadott időben szólítottak, nem kellett semmit várnom. Ha ez így marad, akkor gratulálok ahhoz, hogy ezt a lehetőséget biztosítják az ügyfelek részére. Nagyon jó!! Üdvözlettel, Heroldné
Herold A. Győzőné

Köszönet

HozzászólásSzerző: Buzgány Imre » 2005 ápr. 06 17:41

Tisztelt Okmányiroda!

Mindenképpen üdvözölni szeretném a gyakorlatban is működő(!) internetes helyfoglalás lehetőségét. Én április 3-án (vasárnap) foglaltam két időpontot az interneten keresztül április 6-ra személyi igazolvány csere (13.00) és jogosítvány csere (13.15)céljából. Az ügyintézés rendben, gördülékenyen folyt. Külön szeretném megköszönni az 1-es, a 2-es és a 4-es munkahelyen dolgozó munkatársnőik segítőkész, (magyarországi viszonylatot tekintve más hivatalokban szinte ismeretlen) ügyfélközpontú, gyors, segítőkész ügyintézését. Mindannyiuk munkájához további Minden Jót Kívánok. Üdvözlettel: Imre
Buzgány Imre

Időpontfoglalás

HozzászólásSzerző: Dinyés Soma » 2005 ápr. 11 09:56

Sajnos nem tudok időpontot foglalni, az az érzésem, hogy nem működik az oldal. Sürgős lenne pedig. Telefonon nem lehet időpontot foglalni?
Dinyés Soma

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 ápr. 11 12:01

Tisztelt Dinnyés Soma!

Kérem írja le részletesen a problémát, mert most próbáltam egy teszt felhasználóval az időpont foglalást, és a rendszer tökéletesen működött.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Árpi bácsi » 2005 máj. 26 13:09

Interneten keresztül kértem időpontot. Pontosan a megadott időben szólítottak és röpke 12 perc alatt már az ajtón kívül voltam. Gratulálok!

Külön köszönet a kedves, készséges és mosolygós Merényiné Szűcs Ágnes ügyintézőnek.
Árpi bácsi

sikeres ügyintézés

HozzászólásSzerző: Molnár Dóra » 2005 jún. 07 21:20

06.06-án eddigi bürokráciai tapasztalataimat meghazudtolva, kedvesen, gyorsan intézte vállalkozói igazolványom ügyét egy kedves hölgy. Az interneten jelentkeztem be, várakozási idő tolerábilis volt. Örülök, hogy haladunk a korral. Köszönöm. Ne csak panaszkodjunk, "jó magyar szokáshoz" hiven:) További sikeres munkát kivánok: Molnár Dóra
Molnár Dóra

Időpontfogalalás

HozzászólásSzerző: Kelemen Tünde » 2005 jún. 21 06:35

Tisztelt Okmányiroda!

Tegnap délután 2-re kértem időpontot, gépkocsi lízing törlés ügyben, majd két rosszcsont gyerekemmel meg is jelentem 2 után 5 perccel, de nem volt gond azonnal fogadtak, és fél óra múlva boldogan távoztam az irodából, csak az a fránya csekkbefizetés, hogy azért miért kell kilépni az épületből. (Bár így egy kicsit tanulhattuk a szabályos közlekedést). A lényeg, hogy a korábbi rendszer amikor is hajnalban kellett sorbanállni a sorszámért, ami lehet, hogy aznapra már nem is volt jó talán már a múlté.
Mindenkinek javaslom, ha van rá módja, használja bátran az Internetes bejelentkezést, időben biztosan megéri.
Üdvözlettel Kelemen Tünde
Kelemen Tünde

HozzászólásSzerző: emer » 2005 jún. 22 08:58

Tisztelt rendszergazda!

Két napja sikertelenül próbálkozom az internetes időpontfoglalással :-(
A probléma az, hogy az oldal nem akar megnyílni...
emer

Következő

Vissza: Okmányiroda