Tisztelt Okmányiroda!
Pár perccel ezelőtt regisztráltam be az internetes időpontkérő oldalra útlevél-hosszabítás témában. Azt láttam - ha jól olvasom - hogy 13 és 16:45 óra között lehet időpontot választani, mondjuk ott elég részletesen.
Kérdezem, hogy lehet-e más időpontra is regisztrálni, illetve hogy milyen lehetőségeim lennének útlevél készítésére, ha a munkaidőm 9-17 óráig tart a belvárosban, ahová majdnem egy óra eljutnom. Sajnos a főnököm nem enged el ilyen tipusú ügyeket intézni, csak pl. orvos, mert - és főnöki oldalról nézve jogosan - ezeket munkaidőn kívül is meg lehet oldani.
Próbáltam másfél hete a Pólus Centerben beállni a sorba 10 óra 15 perckor, amikor is a biztonsági őr faragatlan módon közölte, hogy hazamehetünk, nem adnak ki sorsámot már és ha egész nap ott állunk, akkor sincs esélyünk bejutni.
Tudom, hogy nem önökhoz tartozik ez a kirendeltség, de ez az egyetlen hely a városban, ahol nem hajlandóak pl másnapra időpontot adni, csak aznapra, de az aznapi időpontért is órákat áll sorba az ember. Ezt felháborítónak tartom.
Kérem, segítsenek, hogy ezen paraméterekkel mikor és milyen módon tudnám elintézni az útlevelem meghosszabbítását.
Üdvözlettel és köszönettel:
Varga Zsuzsanna