Okmányirodai időpont foglalással kapcsolatos észrevételek

Az Okmányiroda 2013. január 1-től a Kerületi Hivatalhoz tartozik. Kérdéseit továbbiakban a kerületi hivatal telefonszámain teheti fel.
Az okmányirodai ügyintézéssel és időponfoglalással kapcsolatos kérdések, felvetések fóruma.

Re: Okmányirodai időpont foglalással kapcsolatos észrevételek

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2010 feb. 23 11:02

Tisztelt Kriszbi!

Jelezni fogjuk az üzemeltető felé a felvetését.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztélyvezető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: Nagyné Végh Mária » 2010 ápr. 27 10:50

A mai napon foglaltam Önöknél időpontot. Az időpontfoglalás során a szolgáltatás kiválasztásánál egy lehetőséget adott automatikusan („Eladás bejelentés, határozatos ügyek”). Visszaigazolást, e-mail-en megkaptam a jelzett szolgáltatás megjelölésével.
Én a vezetői engedélyem érvényességét szeretném meghosszabbítani.
Kérdésem, hogy a időpontfoglalásom érvényes a megadott szolgáltatás és a szándékomban álló szolgáltatás egyezőtlensége miatt?
Válaszát előre is köszönöm.
Nagyné Végh Mária
Nagyné Végh Mária

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2010 ápr. 28 09:43

Tisztelt Nagyné Végh Mária!

Vezetői engedélyre 2010. 05. 19-én 13.30-ra 302-es sorszám alatt van foglalása.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvzető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: Nagyné Végh Mária » 2010 ápr. 28 13:29

Okmányiroda írta:Tisztelt Nagyné Végh Mária!

Vezetői engedélyre 2010. 05. 19-én 13.30-ra 302-es sorszám alatt van foglalása.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvzető
Nagyné Végh Mária

HozzászólásSzerző: lilimano » 2010 máj. 11 11:35

T. Cím!
Május 21-re, péntekre szerettem volna időpontot foglalni, de meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem lehet. A gép délelőtti időpontokra egyik nap sem nem enged foglalni. Ez tényleg így van vagy csak az én figyelmemet kerülte el valami és mégis lehetséges? Amennyiben ez tényleg így van, úgy nem sok értelmét látom az egész foglalási rendszernek. Mert hiába szeretném elkerülni, hogy a 4 éves kislányommal az egész délelöttünket reggel fél 8-tól az okmányirodán töltsük (neki új útlevélre van szüksége, nekem pedig új személyi igazolványra), ez mégis így lesz pénteken...
lilimano

HozzászólásSzerző: mala » 2010 aug. 25 21:24

Üdvözletem!

Olyan kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy tanácstalan vagyok az időpontfoglalással kapcsolatban. Több dolgot is szeretnék elintézni egyszerre, de nem tudom, hogy melyikre foglaljak először időpontot? Vagy egyáltalán el tudom e intézni őket egy napon? Sajnos a munkám nem igazán engedi, hogy napokat hiányozzak.
Először is nevet szeretnék változtatni a személyi igazolványomon, házasságkötés miatt, valamint új lakcímkártyát is szeretnék, mert nemrég költöztünk ide, a XV. kerületbe.
Melyikkel kezdjem?

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdvözlettel:

Erős Magdolna
mala

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2010 aug. 26 09:48

Tisztelt Erős Magdolna!

Kérem szíveskedjen felhívni a 305-3129-es telefonszámon.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvezető
Okmányiroda

Re: Okmányirodai időpont foglalással kapcsolatos észrevétele

HozzászólásSzerző: vikidraga » 2010 szept. 15 11:52

Tisztelt Okmányiroda!

A www.magyarorszag.hu oldal segítségével sikerült időpontot foglalnom mai napon 11:00 órás időpontra vezetői engedély cseréje ügyben. 11 óra előtt 5 perccel jelentkeztem is a recepción ülő úrnál, hogy megérkeztem. Ezt követően megkaptam a 18-as sorszámot, és az úr megkért, hogy szíveskedjek helyet foglalni, rögtön szólítanak. 11:17-ig vártam, ekkor el kellett jönnöm, mert a munkahelyemről külön ezért kéretzkedtem el. Eljövetelkor az ajtóban megkérdeztem ezt az úriembert, hogy hogyan lehetséges, hogy 11:00 órára volt időpontom és még mindig várakoznom kell. Azt a választ kaptam, hogy várjunk még, mert a hölgy akihez mennünk kellett volna, épp most fejezte be a beszélgetést, most megy vissza a pultjához, hátha rögtön hív, fáradjunk vissza a 4-es ablakhoz. A 4-es ablaknál nem ült senki, de a hármas ablaknál ülő hölgy megszólított, hogy segíthet-e. Elmondtuk neki, hogy 11:00-ra volt időpontunk és még mindig nem hívott senki. Erre azt a választ kaptuk, hogy megelőzte Önöket a negyedes, foglaljunk helyet és VÁRJUNK! Ezek után azt gondolom jogos a kérdés: Miért van konkrét időpont, ha 20 perc elteltével sem szólít senki? Hogy előzhet meg a negyed órával későbbi időpontra hívott ügyfél?

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Ichnát-Simon Viktória
vikidraga

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2010 szept. 15 13:42

Tisztelt Ichnát-Simon Viktória!

Kérem hívjon fel a 305-3276os telefonszámon.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvezető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: Bajnok Ágnes » 2010 szept. 20 21:54

Tisztelt Ügyintéző!

Lejárt a régi tipusú személyi igazolványom érvényessége. Ez miatt lakcím kártyát is kellene készíttetnem, ami két különböző ügyintézéssel járna az internetes "időpont foglalás" oldala szerint. Mellette probléma, hogy állandó délutánosként dolgozom, amikor egyáltalán nem tudok ügyet intézni Önöknél. Az internetes rendszer csak 13 órától engedi az időpont foglalást. Milyen tanácsot kaphatnék Önöktől?
Általános kérdés is egyben, miért nem lehet bárkinek délelőtti órákra időpontot foglalni interneten keresztül az ügyintézéshez?
Előre is megköszönöm válaszukat!
Bajnok Ágnes
Bajnok Ágnes

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2010 szept. 21 11:17

Kedves Bajnok Ágnes!

Kérem sszíveskedjen a 305-3129 telefonon felhívni.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvezető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: Ula » 2010 nov. 09 15:08

Tisztelt XV. kerületi Önkormányzat!

Az oldalukról az Az interneten keresztül történő időponfoglaláshoz kattintson ide. linkre kattintva, csak Bankkártyás gépjármű ügyintézés (22) és Eladás bejelentés, Határozatos ügyek (21) opciókat választhatom a legördülő listából.

Ezzel csak annyi a gondom, hogy komplett ellopták az irataim(jogsi, személyi, forgalmi, taj-kártya, bankkártya, stb...), így nincs bankkártyám. Ergo nem tudok bankkártyával gépjárműügyintézni, iletve égető szükségem volna személyi igazolványra és lakcímkártyára, melyekhez nem tudok időpontot kérni.

Ilyen esetben mi a teendőm, hogy elkerülhessem a sorban állást/ülést, és tervezhessem, hogy mikor tudom elintézni a hiányzó irataim pótlását.

Üdvözlettel

Uhlyarik Péter
Ula

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2010 nov. 09 15:23

Tisztelt Uhlyarik Péter!

Megnéztem a felületet itt minden választható ügy megjelent.
Amennyiben nem sikerül továbbra sem időpontot foglalnia kérem hívja a
3053-129-es melléket

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvezető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: blaupunkt » 2011 máj. 17 15:58

Megfontolandó, hogy más okmányirodában tudnak alkalmazkodni a lakosok igényeihez.

Okmányiroda (Pétervárad u. 11-17.):

Hétfő, szerda, csütörtök, péntek:

NYITVATARTÁS 6.15 - 13.30 munkaközi szünet: 10.00 - 10.30
NYITVATARTÁS 14.00 - 21.15 munkaközi szünet: 17.00 - 17.30

Talán oda is érnek.
blaupunkt

HozzászólásSzerző: pis » 2011 jún. 24 21:22

Tisztelt rendszergazda, Okmányirodai dolgozók, biztonsági őrök!

A történetem nem túl bonyolult bár a hiba kijavítása már annál Inkább.
Röviden leírnám az elégedetlenségem miértjét.
Nos gépjárművemet fél éve vettem a 15. ker-ben s a forgalmi kiállításakor sikerült a "kedves" ügyintézőnek elírni a környezetvédelmi besorolását, jelzem az okmány kiállítását a kereskedő intézte a zsebbe pattintott pár ezressel, gondolom így sikerült elintézni röpke 2 óra alatt. Mostanáig nem is volt semmi baj, de sajnos az autó forgalmija lejárt s hát vizsgára vittem. Ott kiderült a fentebb leírt elírás, nem kaptam meg a forgalmi engedélybe az érvényességet valamint a pecsétet a rendszámra, rgo most van autóm, de tulajdonképpen nincs is. Idáig, mondhatnák semmi idegeskedésre való ok nem lehet, de most jön a történtbe a fordulat. Miután ez kiderült már másnap hívtam is a kedves okmányirodát telefonon, ahol is össze-vissza kapcsolgatott a szintén nagyon segítőkész ám semmihez sem értő telefonszolgálatos. Nem írom le hányszor próbáltam felhívni és időpontot kérni de olyan 15 alkalomnál tovább már nem bírtam sem én sem a telefonegyenlegem, mert persze az idő megy s szívesen elhallgatom a zenét a telefonba csak hát nem történt soha semmi. A magyarázat mindig az volt az ügyfélszolgálatos úrtól hogy hát nem veszik fel. Akkor mondom jó megpróbálok időpontot egyeztetni az interneten, de nem meglepő módon az SEM MŰKÖDIK. Hát kérdem én mi az öreg istennek vannak Önök ott s miért veszik fel a fizetésüket a már ilyen alapvető dolgokat sem hajlandóak működtetni?????????????????????? Hogy lehet magukat egyáltalán eléri, ha személyesen megy oda az ember akkor meg az lesz a baj hogy nem kérem időpontot, ugye???
Várom mielőbbi válaszukat ide a fórumra
pis

ElőzőKövetkező

Vissza: Okmányiroda