Tisztelt Okmányiroda!
A
www.magyarorszag.hu oldal segítségével sikerült időpontot foglalnom mai napon 11:00 órás időpontra vezetői engedély cseréje ügyben. 11 óra előtt 5 perccel jelentkeztem is a recepción ülő úrnál, hogy megérkeztem. Ezt követően megkaptam a 18-as sorszámot, és az úr megkért, hogy szíveskedjek helyet foglalni, rögtön szólítanak. 11:17-ig vártam, ekkor el kellett jönnöm, mert a munkahelyemről külön ezért kéretzkedtem el. Eljövetelkor az ajtóban megkérdeztem ezt az úriembert, hogy hogyan lehetséges, hogy 11:00 órára volt időpontom és még mindig várakoznom kell. Azt a választ kaptam, hogy várjunk még, mert a hölgy akihez mennünk kellett volna, épp most fejezte be a beszélgetést, most megy vissza a pultjához, hátha rögtön hív, fáradjunk vissza a 4-es ablakhoz. A 4-es ablaknál nem ült senki, de a hármas ablaknál ülő hölgy megszólított, hogy segíthet-e. Elmondtuk neki, hogy 11:00-ra volt időpontunk és még mindig nem hívott senki. Erre azt a választ kaptuk, hogy megelőzte Önöket a negyedes, foglaljunk helyet és VÁRJUNK! Ezek után azt gondolom jogos a kérdés: Miért van konkrét időpont, ha 20 perc elteltével sem szólít senki? Hogy előzhet meg a negyed órával későbbi időpontra hívott ügyfél?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Ichnát-Simon Viktória