Okmányirodai időpont foglalással kapcsolatos észrevételek

Az Okmányiroda 2013. január 1-től a Kerületi Hivatalhoz tartozik. Kérdéseit továbbiakban a kerületi hivatal telefonszámain teheti fel.
Az okmányirodai ügyintézéssel és időponfoglalással kapcsolatos kérdések, felvetések fóruma.

Re: Okmányirodai időpont foglalással kapcsolatos észrevétele

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2011 jún. 30 13:15

Tisztelt Ismeretlen!

A környezetvédelmi osztályba sorolások jelzései megváltoztak. Ezt átírásnál az ügyintéző nem tudhatja csak a műszaki vizsgánál a vizsgaállomás állapítja meg és az általa kiállított műszaki adatlapon szerepel. Ezért kell a műszaki vizsga után a forgalmi engedélyt lecserélni. A hivatal honlapján lévő internetes időpont foglalást a Globomax Kft üzemelteti. Nem tapasztaltuk mostanában, hogy nem működött volna.

Kérem adja meg a telefonszámát.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
irodavezető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: kiss0127 » 2011 szept. 04 21:53

Tisztelt Okmányiroda ill Önkormányzat!

Úgy tudom, hogy jogosítvány ügyeket (hamarosan lejár) elméletileg minden okmányirodában intézni lehet Magyarország bármely okmányirodájában..Ehhez szerettem volna időpontot egyeztetni ami nem sikerült!Regisztrációt követően az időpontfoglalásnál, nem adja fel a választani kívánt menük közül az engem érdeklőt! Megnéztem a Tatabányai okmányiroda időpont-foglalásos rendszerét ami az Önökével megegyező, s ott pedig feladja. Mi az oka annak, hogy nem tudom ezt megtenni amikor elvileg lehetséges? Véleményem szerint az adataim megadásánál elkülöníti a gép, hogy mit vehetek igénybe és mit nem. Tatabányai illetőségű vagyok és itt szeretném elintézni néhány ügyemet, így a jogosítványom meghosszabbítását is!

Előre is köszönöm a válaszukat!

Tisztelettel és Üdvözlettel: Kiss László
kiss0127

Csupán észrevétel

HozzászólásSzerző: lököttke » 2012 jan. 23 21:21

Csupán egy adás vételit szerettem volna le adni az okmány irodába. Mivel délelőtt melózom így délután tudtam volna eme ügyem el intézni. De pechemre közölték velem, hogy délután csak elő jegyzett személyek mehetnek. S próbálkozzak szerda délelőtt vagy bármely okmány irodánál.
Eme esemény után részemről igyekszem máshol el intézni ügyem, melyre a törvény tudomásom szerint "kötelez".
lököttke

HozzászólásSzerző: podmaniczky elek » 2012 jún. 12 17:01

T.
Okmányiroda,Sütő Lászlóné irodvezető Asszony!

Nem sikerült bejelentkeznem egy időpontkérésre,ezért kérem sziveskedjen nekem gépjármüvezetői engedély ügyben időpontot adni.Nekem minden nap délutáni órák megfelelnek,kérem ezt figyelembe venni!Köszönnöm intézkedését,várom az időpontot!
Üdv.
Podmaniczky Elek
podmaniczky elek

HozzászólásSzerző: zsuzsi64 » 2012 jún. 13 09:19

Tisztelt Podmaniczky Elek!

Ugyan az időpont foglalással kapcsolatos levél nem nekem szólt, de mivel rögtön be tudtam
lépni a rendszerbe, ezért a legkorábbi időpontot, ami szabad volt, lefoglaltam Önnek:

2012. 07. 09. 15 óra, 308-as hívószám.

Remélem, segíthettem, üdvözlettel:

GNMargit
GNM
zsuzsi64

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2012 júl. 06 12:11

Szerettem volna időpontot foglalni valamelyik hétfő késő délutáni órákban útlevél ügyben, de csak 16.45-ig engedi a rendszer, holott 20.00 óráig van ügyfélfogadás. Kérem segítségüket, hogyan tudnék mégis bejutni, lévén, hogy 17 óráig dolgozom.
Köszönöm!
Bakos Sándor
bakossandor

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2012 júl. 10 17:49

Tisztelt Okmányiroda, Tisztelt Sütő Lászlóné!

Mivel választ nem kaptam kérdésemre, újból felteszem eredeti formájában:

Szerettem volna időpontot foglalni valamelyik hétfő késő délutáni órákban útlevél ügyben, de csak 16.45-ig engedi a rendszer, holott 20.00 óráig van ügyfélfogadás. Kérem segítségüket, hogyan tudnék mégis bejutni, lévén, hogy 17 óráig dolgozom.
Köszönöm!
Bakos Sándor

Remélem veszik a fáradságot és mint a kerület lakósainak érdekében ügyködő és ténykedő köztisztviselők méltóztatnak egy röpke választ adni egy kerületi adófizető lakosnak!
bakossandor

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2012 júl. 11 14:07

Tisztelt Bakos Sándor!

Hétfői napon 16,30-től személyesen lehet sorszámot húzni.
Amennyiben csak késői időpont jó Önnek úgy megpróbálhat eljönni
az Okmányirodába este 7 óra körül addig talán már nincsenek olyan sokan
és tud sorszámot húzni. A Központi Okmányiroda Bp, XIII. kerület Visegrádi
u. 110-112. hétfőtól - péntekig 8- 20 óráig, szombaton - vasárnap pedig
8 - 14 óráig tart nyitva.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
irodavezető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2012 júl. 11 20:21

Tisztelt Sütő Lászlóné!

Elkeserített a válasza...Hétfőn 16.30-ig lehet bejelentkezni, vagy menjek oda 7 körül, aztán vagy szerencsém lesz, vagy nem. Ön szerint ez rendben van így? Vagy lehetne a lakosság érdekében rugalmasabban kezelni az időpont adást? Gondolok itt azokra, akik dolgoznak. Még elkeserítőbb azonban, hogy megoldásként más kerületet javasol...
Talán lehet, hogy valóban rossz helyen élek????

Üdvözlettel:

Bakos Sándor
bakossandor

HozzászólásSzerző: sjoe79 » 2012 júl. 13 14:32

Tisztelt Okmányiroda!

Személyi igazolvány cseréjéhez időpontot szerettem volna foglalni interneten keresztül, de a választható listán diákigazolvány és eladás engedélyezés, határozatos ügyek választható.

Van lehetőség időpont foglalásra személyi igazolványhoz?

Üdvözlettel:
sjoe79

HozzászólásSzerző: chongor » 2012 okt. 19 09:36

T. Hivatal!

Nem sikerül a netes időpont foglalás, valami bugyuta okra hivatkozik a rendszer: "Tájékoztatjuk, az internetes időpont foglalási tábla betelt, kérjük személyesen keresse fel az okmányirodát". Ez bizos vmi rendszer hiba lesz...
chongor

HozzászólásSzerző: nemkati » 2013 jan. 02 19:32

Ma szerettem volna beszélni valakivel telefonon az Okmányirodából. A kerület honlapján felsorolt 6 számon senki nem vette fel a kagylót, plusz a központi számon az Okmányiroda mellékét is megpróbáltam, az se jött be. Végül a központi számon vártam a kezelő jelentkezésére, így végre tudtam valakivel beszélni (nem mutatkozott be). Azt viszont megtudtam, hogy az álatalam hívott számok már nem az Okmányirodához tartoznak hanem a Hivatalhoz, a honlapon azért nem szerepelnek az új számok, mert az még nem lett frissítve, de azt nem lehet tudni, hogy mit hol fognak intézni, mi kihez fog tartozni, hogy érhető el a kormányablak, egyáltalán, értsem meg, hogy mától lépett érvénybe egy csomó új törvény, de hogy kinek mit kell csinálni, azt nem tudni.

Van valahol valaki, aki tud valamit?
nemkati

HozzászólásSzerző: nemkati » 2013 jan. 10 09:34

Az okmányiroda novemberben elköltözött. Decemberben már intéztem egy ügyemet az új helyen, ahova csak az Ügyfélkapun keresztül sikerült hetekkel korábban időpontot kérnem. Január 2-án telefonon szerettem volna valamivel kapcssolatban érdeklődni, de erre nem volt lehetőségem, az előző írásomban jelzett okok miatt. Ma egy újabb ügyben akartam felvilágosítást kérni, az Okmányiroda mellékén rendszeresen a gyámügy jelentkezett, ott 4. hívásomra kaptam egy telefonszámot, amit nem vett fel senki. Nem szeretnék személyesen egy kérdésem miatt most oda menni és órákat várni esetleg hiába, bár Navracsics min.elnök helyettes úr szerint polgárbarátabb lesz az ügyintézés, az emberek szívesen fognak bejárogatni a kormányhivatalokba. Hát már nagyon várom, bár ez velem egészen biztosan soha nem fog megtörténni. A honlapon még mindig nem szerepelnek a helyes telefonszámok. Ez mikorra várható?
nemkati

HozzászólásSzerző: blaupunkt » 2013 jan. 21 17:05

Ezek szerint elköltözött.....

Kérem akkor így pár hónappal a költözés után a többi ügyintézni vágyó ember megtévesztése elkerülése érdkében FRISSÍTSÉK már a honlapon az elérhetőséget hogy akkor hova kell járulni.

http://bpxv.hu/index.php?page=ugyfelfogadas

Okmányiroda: hétfőn: 8:30 - 20:00
XV. kerület, Bocskai u. 1-3. szerdán: 8:00 - 16:00
Telefon: 305-3188, 305-3275 csütörtökön: 8:30 - 14:30
E-mail: okmanyiroda@bpxv.hu pénteken: 8:00 - 11:30
blaupunkt

HozzászólásSzerző: Admin » 2013 jan. 22 09:48

Tisztelt Blaupunkt!

Köszönjük a visszajelzését, sajnos ezen az oldalon még tévesen szerepelt az Okmányiroda és elérhetőségei, hisz valóban decemberben átköltöztek a Bácska utca 14. sz. alá, amely január 1-től már a Kormányhivatalhoz tartozik. Várhatóan a Kormányhivatal hamarosan rendelkezni fog saját honlappal, ahol a Kormányhivatalhoz került feladatokkal (így az Okmányirodával kapcsolatban is) részletes információkat fog találni, addig is felraktuk honlapunkra a Kormányhivatal legfontosabb elérhetőségeit, amit az alábbi linken is megtalál: http://www.bpxv.hu/docok/felhivasok/201 ... k_5473.pdf

Tisztelettel,

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

Előző

Vissza: Okmányiroda