Szerző: ptallai » 2012 okt. 02 17:15
Köszönöm kedves válaszát!
A nevem Tallai Péter és szeptember első felében igényeltem az okmányt (nincs most előttem az igazolólap, így nem tudom sajnos megmondani a pontos időpontot). Kicsit meg vagyok lepődve, hogy még nem kaptam semmilyen értesítést, mivel általában a jogosítvány gyorsan elkészül... legalábbis környezetem visszajelzése szerint általában 1.5 - 2 hétnél nem szokott tovább tartani... pláne ha nem postázást, hanem irodai átvételt kérek. A múlt héten e-mailben érdeklődtem az egyik kolléganőjüktől aki azt írta, hogy a szabály az 30 nap... ami nekem eléggé felső határnak tűnik (legalábbis környezetemben mindenki megdöbbent a válaszon és 1 hetes "rekordjaikat" kezdték emlegetni), ezért is szeretnék hamarabb rákérdezni az átvételre.
Sajnos időközben kezdek nehéz helyzetbe kerülni a jogosítvány hiánya miatt: Munkakörülményeim és néhány szabálybeli változás okán kénytelen volnék autóra váltani a közlekedésben még a héten, hogy számomra ne járjon anyagi hátránnyal a várakozás... a sors fintora, hogy már az autó is megvan... csak használni nem tudom így... és ezzel sajnos meglehetős hátrányt szenvedek a napi munkavégzés során. A forgalmi vizsgát szeptember legelején tettem le és amint lehetett leadtam minden papírt, mert akkor már tudtam, hogy mi van kilátásban... és sajnos most várakozok.
Ha bármilyen úton-módon lehetőség volna meggyorsítani az eljárást, vagy bármilyen ideiglenes megoldást igénybe venni a helyzetem megkönnyítésére, amíg a végleges kártya meg nem érkezik azért nagyon hálás volnék!
Előre is köszönöm a segítségét!
Tallai Péter