vállalkozás

Az Okmányiroda 2013. január 1-től a Kerületi Hivatalhoz tartozik. Kérdéseit továbbiakban a kerületi hivatal telefonszámain teheti fel.
Az okmányirodai ügyintézéssel és időponfoglalással kapcsolatos kérdések, felvetések fóruma.

vállalkozás

HozzászólásSzerző: Németh Edit » 2006 márc. 02 13:35

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy hol ill. milyen oldalon tudom megtekinteni a TEAOR kodókat ami nincs szakmához kötve a szakmához kötött kódokat megtaláltam, de azt nem amihez nem kell szakma.

Vállalkozás bővitést szeretnék végrehajtani, de elötte szeretnék tájékozódni a lehetőségekről.

Tisztelettel: Németh edit
Németh Edit

ügyintézés

HozzászólásSzerző: agota » 2007 márc. 26 19:26

Tisztelt Ügyfélszolgálat

A mai napon voltam, hogy elindítsam az egyéni vállalkozásomhoz az adminisztrációs teendőket. Meglepődtem, hogy - az ügyintéző hölgy, még ha fáradt is és elege volt a mai napból - milyen vérlázító stílusban foglalkozott az ügyemmel. Kimondott rosszul éreztem magam, és ilyet még nem tapasztaltam, pedig már jó pár helyen voltam és még leszek ügyfél.

Tisztelettel
Szalay Ágota
XV. kerületi lakos
agota

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2007 márc. 27 13:18

Tisztelt "agota"

Kérem, szíveskedjen a 305-3365-ös telefonszámon felhívni.

Tisztelettel:

Sütő Lászlóné
osztályvezető
Okmányiroda

HozzászólásSzerző: agota » 2007 márc. 28 16:01

T. Ügyfélszolgálat

Ma kellett visszamennem az egyéni vállalkozásom ügyében, hogy megkapjam. Meglepetésemre a mai nap nagyon emberi volt az ügyintéző. Nagyon jól esett, nagyom emberi volt. (Remélem nem azért, mert látta, hogy hol dolgozom, én is önkormányzatnál, mert akkor kár...) Nagyon jó hangulatban jöttem ki. KÖSZÖNÖM.

T. Szalay Ágota
XV. kerületi lakos
agota

Re: vállalkozás

HozzászólásSzerző: Daróczi Lászlóné » 2010 nov. 24 13:48

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

A vállalkozóim megszüntetéséhez kértem időpontot, közölték csak interneten tudom megoldani.
Mivel otthon nem üzemel a gépem csak a munkahelyemről tudom elérni Önöket, innen nem megengedett a nyomtatványok letöltése.
Segítségüket kérem ez ügyben vagy a nyomtatvány megküldését az emailcímemre.

Üdvözlettel:

Daróczi Lászlóné
XV. kerületi lakos
Daróczi Lászlóné

Re: vállalkozás

HozzászólásSzerző: Okmányiroda » 2010 nov. 25 15:54

Tisztelt Asszonyom!

Ügyfélszolgálatunkhoz írt észrevételére, az alábbi tájékoztatást adjuk:
Az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről szóló 2009 évi CXV.törvény szerint 2010 január 1-től minden vállalkozó csak a saját ügyfélkapuján keresztül - elektronikus uton intézheti a vállalkozásával kapcsolatos ügyeit. Nincs lehetőség személyes ügyintézésre.
Az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon a Kormányzati Ügyféltájékoztató közponzhoz a 189-es zöld számon, vagy a 189@ugyfelvonal.hu -e mail címhez.
Okmányirodánk nem tud nyomtatványt küldeni.
Tájékoztatjuk, hogy amig a kérelme ügyfélkapuján keresztül nem érkezik meg, addig vállalkozásának megszüntetésére nincs lehetőség.
További kérdés esetén szíveskedjen a 305-3266- os vagy a 305-3277-es telefonon felhívni.

Üdvözlettel: Zabó Ferencné
Okmányiroda

Vissza: Okmányiroda