Budai II László Stadion villanyvilágítás

Sportolási lehetőségek, sportélet a kerületben

HozzászólásSzerző: beke-n » 2008 feb. 06 09:06

Himalaya írta:Kedves beke-n!
Engem az egészben az dühít a legjobban, hogy mindenki az utolsó pillanatig hazudott. A kerület illetékes osztálya nem adott építési engedélyt a világítás megépítésére. Persze biztos a REAC is szembeköpte a kerületet a Sopronos húzással.
Szerintem le is zárhatjuk a témát: pénz beszél, kutyaszar táncol, REAC pedig nincs többé.
Eszméletlenül kispolgári törzsproletár ultraszociális kerület ez a XV., itt mindenki nagyívben *** a sportra. Ide ami kell: szemétégető, idősek otthona (vagy 10), közpark, uniós játszótér és még 8 plaza (lehetőleg mind kínai vonatkozású).

Tudod Hímalája nagyon szép az aggódásod! Tényleg te is csak a sportolók javát akarod, de remélem nem úgy és annyira mint az egyszerimiépes, aki miatt a palotai asztalifocisok azóta is hűlt helyét látják javaiknak a kasszájuk mélyén. :( Ez az egyszeri abroszkendős -karszalagos asztalifocis pedig elment győri játékosnak asztalifocizni, - már biztos a győriek is átkozzák a pilanatot amikor bevették - most pedig palotán(?) a reacért aggódik. Úgy látszik a reac javát is szeretné. :( Mert már azt terjeszti magáról ő lesz az mszp sportfelelőse a kerületben, mit szólnak ehhez a többiek? Ki tudja?
A te stílusod igen változó, hol negédes vagy hol trágár, egyben következetes, te is tényleg a sportolók javát szeretnéd?:)
beke-n
 
Hozzászólások: 157
Csatlakozott: 2007 feb. 08 09:16
Tartózkodási hely: XV. kerület

HozzászólásSzerző: sp_angel » 2008 márc. 07 17:03

Szeretném megkérdezni, hogy a XV. kerületi adófizetők pénzéből miért támogatunk egy olyan futball csapatot, melyet a tulajdonos nyílvánvalóan el akar adni? Ezt alátámasztja az a tény, hogy a sárga -kékek a bajnokság vége előtt színt váltanak. (www.fcsopron.hu fórum)
A piros a soproni csapat színe... ettől kezdve nem lenne-e etikus a XV. kerületiekkel szemben, ha a csapat bérleti díjat és rezsiköltséget fizetne amíg használja a Budai II László Stadiont.
A 330 milliós (www.fcsopron.hu fórum) eladási árból az Önkormányzat egy fillért sem kap, az egész összeg a tulajdonost illeti. Érzésem szerint (és ezzel nem vagyok egyedül) ezek után a különböző költségek is a tulajdonost illetik meg.
Aki soproni színekben küldi a soproni pályára a csapatát, az ne a XV. kerületiek pénzéből vagyis ne a XV. kerületi "ingyen" pályán készítse fel a fiúkat. Ha piros mezekre és utiköltségre van pénze a tulajdonosnak, akkor legyen a bérleti díjra és rezsire is vagy fizesse ezeket a soproni Önkormányzat.
sp_angel
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2008 márc. 07 16:41

HozzászólásSzerző: szyren » 2008 márc. 22 11:20

Szegény beke-n, én inkább így írnám, be ken, hiszen ez az egyetlen célja.
Besározni a másikat mer tudja, hogy sokat tud róla az, akit le akar járatni. (pl. alkoholista multját, börtön viselt rokonait. stb.)
Fél információkból táplálkozik egy elmebeteg szinész statisztától, akinek egyetlen hobbija a névtelen feljelengetés, persze minden eredmény nélkül, hiszen valótlanságokat állít, azért csinálja névtelenül és persze irígységből, mert tehetségtelen, (egymondatos szerepek jutnak neki)
így mindenkit utál, aki többre viszi nála.
(egyébként elmebeteg barátod és közötted tudod mi a különbség? hogy a te zsebedben van a diliház kulcsa)
Néhány tény elméd kitisztítására.
Az asztali-foci az a cso-csó, barátom. A gombfoci az egésszen más. Ez olyasmi, mint a vodka és a házi barack pálinka. Berúghatsz mind a kettőtöl, de még sem ugyan az.
Szóval a Csokiban gombfociznak már jó sok éve, és 1999-től azokon a pályákon, amitket egyébként az a MIÉP-es ajándékozott nekik akit te kóstolgatsz. 10 vadonat új pályát úgy 200 ezer forint értékben. Mivel a 30 éves asztalok már tönkre mentek, segített nekik önzetlenül. Tudom, ez számodra furcsa és érthetetlen, hogy ilyen is van. De létezik, csak te rossz körökben forogsz.
Aztán olyanok is vannak, akik ez mögött gyunut keresnek, de felesleges, ne tedd, kár a gőzért. Már sok hatóság vizsgálta, és mindig mindent rendben talált. De még el jön az igazság pillanata, amikor ezek a névtelen feljelentgetők elnyerik méltó jutalmukat.
Szóval amikor oda került, csemetéjét levíve a klubba, látva a szerény körülményeket segített. És ekkor felkérték, ha már egy egyesületnek tud segíteni, legyen a Szövetség főtitkára. Elvállata és 4 évig csinálta becsülettel, számodra megint meglepőt írok, INGYEN! Sőt, többbek között az országban található kluboknak is szerzett 20 db pályát és szétosztotta, ahol igény volt rá, ez kb. 400 ezer. Hoppá! És még számtalan jó dolgot csinált, egy órán át sorolhatnám, de neked felesleges. A főtitkársága alatt 2 elnök váltotta egymást és három különböző összetételű elnökség, egyedül ő töltötte ki a vállat időszakot, sőt mindegyik őt kérte fel főtitkárnak. Ez 15 sportági vezető!
Erre varjál gombot, barátom. Ezek tények!
És most jöhetnek az abroszos, meg a civilpénzoszt-ás és a többi primitív megnyilvánulásaitok. Legújabban a REAC.
Nem szégyenlitek magatokat, (h'ja, ha tudnád, mit jelent a szégyen szó)
egy kerületi vállakozó évi 100 milliót tesz a fociba, a kerület 16 millát ad ehhez, röhej, és ti a vállakozót és akik segíteni akarnak, azokat kóstolgatjátok??
Olyan önkormányzat nincs, aki 50 milla alatt ad, még a Tatabánya is, pedig idén kiesik. És azt sem látjátok, hol folyik el pénz a kerületben!
Az Ifj. és Sportközpont ami egy fedő név, az helyesen Sportlétesítményeket fentartó gondnokság lenne helyesen, évi 260 millát tesz el. Mire is ???
Barátom, nem elég bekerülni a testületbe házaspároknak, ezért hátsókat kinyalni, gondolkozni is kellene néha. Belátom, ez már nehezebb, neked sem igen megy.
Inkább kapjál be valamit, csak utánna ne oszd le a családot, mint régen.
Szóval a REAC a kerületé, tudod? Amikor az Önk. ad egy kis alamizsnát, azt nem a válakozónak adja, hiszen a REAC az nem egy értékes festmény, vagy egy briliáns, amit a széfében őriz a tulaj, hanem az egy csapat, akiket te is megnézhetsz hétről hétre, akikért sok száz gyerek sportol a kerületben, akik részei ennek a városrésznek, ami miatt hétről hétre meg említik Rákospalota nevét a médiákban. Egyetlen büszkesége Palotának, hiszen a türelmi zónára, az M3 bevető szakaszára, vagy a szemét égetőre ne nagyon legyél büszke, ja, meg a képviselő tetületre se, főleg a te oldaladra. Igaz, a másik oldalon is a felét lekellene cserélni, amire 2006 -ban lett volna esély , ha a jobb oldalt nem egy idióta vezeti, aki fél Istennek képzeli magát és tetehségtelen seggnyalókkal veszi körbe magát, hogy ne lógjon ki az ő ostobasága. Tusz még egy olyan önkormányzatot a magyarosrszági 3 200-ból, ahol férj-feleség képviselő??
Na erről ennyit.
szyren
szyren
 
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2006 nov. 14 16:55
Tartózkodási hely: budapest

foci? hol?:

HozzászólásSzerző: mathias » 2008 márc. 28 03:08

:D

Csak egy kérdés maradt: " Minek ?"
- egy hűtlen bandának? :oops: Ugyan, tessék észretérni és helyette sportcsarnokot, vagy egyéb értelmeset építeni...! 8)

mathias
mathias
 
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2008 márc. 28 01:00

Re: Budai II László Stadion villanyvilágítás

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2011 feb. 22 21:58

stadion világitás:
a sportszerető szkeptikusok egy jelentős 30.évre megvalósitott sportvagyon bövűlés ellen küzdöttek, ezen épitmény egytizede egy sportcsarnoknak, noha majdnem
annyi a használati értéke!
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Re: Budai II László Stadion villanyvilágítás

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2011 máj. 11 21:27

SPORT NEM ERŐS OLDALA A HONLAP HOZZÁSZÓLÓKNAK:

Előző hozzászólók hónapok óta nem irnak, igaz azt a stilust nem sokan hiányolják, ám a sport eredményes ettől
függetlenül, erről jó lenne informálni a honlapon barangolókat!
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Re: Budai II László Stadion villanyvilágítás

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2011 okt. 06 12:22

LABDARUGÁS:

REAC 2012-ben lesz 100 éves.
Biztatok minden sportszerető XV. kerületi sporttársat gyertek és szurkoljunk a különböző korosztályos
REAC csapatoknak, így a felnőtt NB II. csapatnak is.
http://www.hajdu15.hu
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Re: Budai II László Stadion villanyvilágítás

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2011 nov. 12 18:10

VILLÁGITÁS BEFEKTETETT ÉRTÉK TÖBB ÉVTIZEDRE...

A kormány is a Debrecen, a Puskás Ferenc Stadion(volt Népstadion), az Albert Flórián Stadion stb. beruházásokba az
adófizetők pénzét fekteti be, ám hosszútávra, egész generációk nevelésébe történik az invesztálás. Ezt tette anno a
XV.kerületi akkori szocialista többség is, akkor a fideszisták nem szavazták meg a Budai II László stadion világitását,
most a 2/3-os kormányuk óriási stadionberuházásait - nagyon helyesen - támogatják, ülés helyzetük a tudatukat megváltoztatta??

http://www.hajdu15.hu
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Előző

Vissza: SportKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron