Csörögnek a sz@rkák a Lidl mögött. Csörgésükből kihallható, hogy elkészült egy terv a volt és már elbontott teniszpálya helyére elképzelt „kamaszsportjátszótér”-ről. Úgy 36 millió körüli az elképzelés. ( Az Erdőkerülő Út csecsemőjátszótere 17 millió körül volt.)
Egy nekem nemszeretem ember, sportvezetőként, látható volt a képernyőn hóna alatt egy oldalon diszkosszal a másikon gördeszkával. Azóta tudom, hogy a gördeszka a jövő sportja.
A Lidl parkolójában nem is láttam diszkoszt vetni senkit, gördeszkázni azonban sok tizenéves ügyeskedik.
A terv kész. Remélem látták már kerületünk tornát oktató tanárjai, sportorvosok, és a tizenévesek is nem kevés iskolában. Véleményüket is elmondhatták a tervről – gondolom.
Talán, ha sokan elmondhatják véleményüket e „tinidühöngőről”, nem kerül a pályára szépnek szép, európaisnak európai, de felesleges és így nagyon drága eszköz, mint pl. ez. (Hiányzó csavarjait a Fórum is elviseli, a kezelője is. Azóta nem pótolták.)
http://www.bpxv.hu/phpbb2/download.php?id=896
Véleményem a sz@rkák csörgésén alapul, olvasni róla, képernyőn látni - nagy valószínűséggel az én hibámból - nem állt módomban. Elnézést, ha valamit, valakit helytelenül informáltam volna.
Én ezekre a fiúkákra gondoltam.
Tisztelettel: Fórumtársad.