Tisztelt Polgármesteri Hivatal/Önkormányzat !
Nemrégiben a buszról kitekintve fedeztem fel a Drégelyvár utcai felüljáró és a Rákospalotai körvasút sor között lévő kosárlabdapályát. A minap kellemes idő volt , így el is látogattam a pályához egy kellemes kis játék reményében. Azonban sajnálattal láttam, hogy mindkét palánk hiányzik ( ezt a buszról nem lehetett észrevenni). A pálya biztonságosan körbekerítve , a beton állapota nem vészes és még a palánk tartói is megvannak , egyedül a palánkok hiányoznak. Régebbi képeket megnézve ( pl. google street view ) ez az állapot már legalább 2012. márciusa óta fennáll.
Mivel a buszról nem láttam , hogy a pálya ilyen formában használhatatlan , ezért jeleztem pár ismerősömnek , hogy ha van kedvük csatlakozzanak.Meg is lett az eredménye, a környező lakóházakból is többen jelezték, hogy szívesen kosárlabdáznának egy kicsit. Igény van , pálya van , palánk nincs. Itt szeretném kérni az önkormányzat segítségét , hogy hozzák ismét használható állapotba a pályát. Tudom , szűkös költségvetéssel rendelkeznek, ugyanakkor remélem Önök is olyan fontosnak tartják a fiatalok sportolási lehetőségét mint, ahogyan azt mi magunk! Ha kell személyesen veszünk részt a javítási munkában. Kár lenne veszni hagyni a területet és elvenni az itt lakóktól a sportolási lehetőséget.