VÍRUSMENTES. B. U. É. K !

Kerületünk kulturális életével kapcsolatos témákat várunk ebbe a fórumba

VÍRUSMENTES. B. U. É. K !

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2013 dec. 28 14:29

KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAK !

Az éves hozzászólás és érvelést az év vége közeledtével lezárom azzal, hogy kívánok minden kedves http://www.bpxv.hu olvasónak
kívánok vírusmentes, békés, tehát külső támadástól mentes, boldog új esztendőt 2014 évben.
Átvettem ezt az idézetet mint jó kívánságot:
Magyarország váljon újra megbecsült országgá! Legyen sikeres, nemzetközileg megbecsült állam! Ez valamennyi honfitársunk érdeke határainkon innen és túl. A demokrata hazafiság legfőbb mércéje a teljesítmény, az értékteremtő munka. Ez a polgárok, a nemzeti közösség boldogulásának alapja.
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Re: VÍRUSMENTES. B. U. É. K !

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2013 dec. 31 17:32

DECEMBER 31
B. U. É. K !
Az év úgy zárul le, hogy sokan nagy boldogságban, megújulva és meggazdagodva sikeres évet zártak, nekik valami oknál fogva szerencsés évük volt a 2013-om. Ám sokan nagy küzdelem árán is csak önmaguk fenntartására voltak képesek, még jutott munka részükre, vagy megélhetést biztosító nyugdíj. Ám négy millió szegény él a kutatások szerint e hazában, akik közül másfél-millió mély-szegénységben!
Szeretném remélni, hogy ezen lehet és tudunk változtatni, azt remélem lesz új kormány, amely biztosít: Szociális sorsközösséget! Méltányos közteherviselést! A magyarság akkor jelent átélhető közösségi érzést, amennyiben annak tagjai érzik a szolidaritást, az összetartozás egyéneket segítő, felemelő erejét. Ahol milliók érzik úgy, hogy magukra hagyja őket a társadalom, a nemzeti hovatartozás csak szólam. Legfőbb célunk, hogy méltó megélhetést biztosítsunk a négy milliónyi szűkösen élő, vagy elszegényedett honfitársunknak, hogy ismét a nemzet részének érezhessék magukat. A társadalom gazdaságilag és kulturálisan hátrányos helyzetű csoportjai kapjanak valódi lehetőséget képességeik kibontására, a társadalmi felemelkedésre.

E gondolatok jegyében,
Vírusmentes, Békés, tehát külső támadástól mentes, Boldog, Sikerekben gazdag Új Évet kívánok.
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Re: VÍRUSMENTES. B. U. É. K !

HozzászólásSzerző: Accantus » 2014 jan. 01 10:40

"Az év úgy zárul le, hogy sokan nagy boldogságban, megújulva és meggazdagodva sikeres évet zártak, nekik valami oknál fogva szerencsés évük volt a 2013-om. Ám sokan nagy küzdelem árán is csak önmaguk fenntartására voltak képesek, még jutott munka részükre, vagy megélhetést biztosító nyugdíj. Ám négy millió szegény él a kutatások szerint e hazában, akik közül másfél-millió mély-szegénységben!
Szeretném remélni, hogy ezen lehet és tudunk változtatni, azt remélem lesz új kormány, amely biztosít: Szociális sorsközösséget! Méltányos közteherviselést! A magyarság akkor jelent átélhető közösségi érzést, amennyiben annak tagjai érzik a szolidaritást, az összetartozás egyéneket segítő, felemelő erejét. Ahol milliók érzik úgy, hogy magukra hagyja őket a társadalom, a nemzeti hovatartozás csak szólam. Legfőbb célunk, hogy méltó megélhetést biztosítsunk a négy milliónyi szűkösen élő, vagy elszegényedett honfitársunknak, hogy ismét a nemzet részének érezhessék magukat. A társadalom gazdaságilag és kulturálisan hátrányos helyzetű csoportjai kapjanak valódi lehetőséget képességeik kibontására, a társadalmi felemelkedésre."

Gusztustalan amit ír! Mint aki nem szolgálta ki a Kádár rendszert,majd azt ugymond "megvilágosodván" átmentette magát a az MSZP-nek nevezett MSZMP-be...most a DK-t az MSZP-böl kiszuperáltak pártját boldogitja ! Szajkozza,hogy mekkora empátiával rendelkezik..kiszolgált mindent és mindenkit aki csak rátudott telepedni a magyar emberek-munkások nyakára ! Elszegényedett emberekröl beszélni önnek nem szabad ! önök tették öket azzá !

Hazudtak éjjel nappal meg este meg most is (ez a vérükben van !) :mrgreen:
Accantus
 
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2011 szept. 16 08:03

Re: VÍRUSMENTES. B. U. É. K !

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2014 jan. 02 00:17

TISZTELT NÉV NÉLKÜLI FÓRUMOZÓ TÁRSAM !

B. U. É. K. !

http://www.hajdu15.hu
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48


Vissza: KultúraKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron