Kérdések a fórum használatával kapcsolatban

Tudnivalók, kérdések, észrevételek a fórum használatával, valamint a XV. kerületi honlappal kacsolatban

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 szept. 12 17:13

Molnár Kati írta:A saját hozzászólásaimat szeretném minden külön engedély nélkül - tehát a XV. Kerületi Polgármesteri Hivatal írásbeli hozzájárulása nélkül - használni.

Tisztelt Molnár Kati!

Saját üzeneteit természetesen a Hivatal hozzájárulása nélkül is felhasználhatja minden fórumozó.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Vargosz » 2005 szept. 12 18:09

Tisztelt Alba!

Köszönjük javaslatait :)
A kultúra és a sport rovatot még szeretnénk meghagyni, így ahogy van, mert reményeink szerint ez két olyan, egymástól független téma, amiről lehet kérdéseket föltenni, javaslatokat tenni, beszélgetni. Örülnénk, ha az új fórumunk struktúrája meghozná a kedvet ezekre a témákra is. Viszont amennyiben pár hónap alatt sem gyarapodik lényegesen a bejegyzések száma, az egyebek fórumba helyeznénk át az eddigi beírásokat és megszüntetnénk ezt a két fórumot :cry:
A lakossági apróhirdetés rovattal kapcsolatban viszont az a kérdés merült föl bennünk, hogy valóban működne-e? Keresne-e itt bárki is állást, műtárgyat... De amennyiben tényleges és "tömeges" igény merül föl a topikra, úgy természetesen elkészítjük a fórumunk "hírdetőtábláját" :wink:

Továbbra is várjuk javaslatát és köszönjük észrevételét,
Varga Gábor
Vargosz

HozzászólásSzerző: nemkati » 2005 szept. 12 19:31

Kedves drusza!
Nem értek ezekhez a jogi dolgokhoz, de más fórumon ilyesmi is van a fórumszabályzatban:

Felhasználónk hozzászólása elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.
A Fórumunkban közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai a fórumos hozzászólás elküldését követően - a Fórum jellegéből adódó strukturált formában - az xxxx-re szállnak, újraközlésük bármilyen nyomtatott vagy elektronikus formában az xxxx. engedélyéhez kötött. Ez nem zárja ki a felhasználó saját hozzászólásának az általa történő további szabad felhasználását.
A Fórumunkban közzétett bármilyen szöveges, képi vagy egyéb információhordozókra az értesítés nélküli újraközlés jogát fenntartjuk.

Vagyis az elküldött hozzászólás a fórum tulajdonosának tulajdonába megy át. Az idézett fórumon (xxxx-el jelöltem a nevét) azonban azt is megemlítik, hogy a felhasználó a saját hozzászólásával szabadon rendelkezik. Ezen a fórumon nincs ilyen a szabályzatban, de mint admin írta, itt is érvényes.
nemkati

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 szept. 14 20:08

nemkati írta:Az idézett fórumon (xxxx-el jelöltem a nevét) azonban azt is megemlítik, hogy a felhasználó a saját hozzászólásával szabadon rendelkezik. Ezen a fórumon nincs ilyen a szabályzatban, de mint admin írta, itt is érvényes.

Kedves nemkati!

Szerintem mi is pontosítani fogjuk a szabályzat ezen pontját.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: amerikaipite » 2005 szept. 27 17:58

Mikor tervezi a Polgármester úr a következő internetes fogadóóra megtartását? Ha lesz, a fórumhasználók kaphatnak-e erről értesítést e-mailben?
amerikaipite

HozzászólásSzerző: amerikaipite » 2005 okt. 11 13:10

A saját utolsó hozzászólásomhoz: miután azt kérdeztem amit, és választ sem kaptam, továbbá nem olvasom a fórumot minden nap, e-mail nem jött, és az internetes fogadóóra is megvolt ahogy elnézem, ismét felteszem a kérdésemet: Lásd előző bejegyzés (hogy ne ismételjem magam)
És hol lehet olvasni, hogy mi volt a netes fogadóórán?
amerikaipite

HozzászólásSzerző: nemkati » 2005 okt. 11 19:33

amerikaipite írta:A saját utolsó hozzászólásomhoz: miután azt kérdeztem amit, és választ sem kaptam, továbbá nem olvasom a fórumot minden nap, e-mail nem jött, és az internetes fogadóóra is megvolt ahogy elnézem, ismét felteszem a kérdésemet: Lásd előző bejegyzés (hogy ne ismételjem magam)
És hol lehet olvasni, hogy mi volt a netes fogadóórán?

Szerintem, a Tartalomjegyzéknél, majdnem legalul, az Internetes fogadóóráknál. A legutolsó az le van zárva, nem lehet belenézni, de lehet, hogy ez attól van, hogy 0 kérdés és 0 válasz keletkezett. Ezek szerint csak úgy dől belőlünk a sok kérdés. :( :(

A korábbiak az archívumban vannak (közvetlenül alatta), azokat meg lehet nézni.
nemkati

HozzászólásSzerző: amerikaipite » 2005 okt. 12 07:19

Azt láttam, hogy üres.
De én még mielőtt megtörténik szerettem volna, ha értesítést kapunk e-mailen, vagy esetleg a honlappal együtt megjelenik egy pop-up, és belemondja az arcomba, hogy hé, emberek, ekkor és ekkor ide, lehet a polgármester urat a neten kérdezn vagy valami ilyesmi, és nem keresgélni kell, hogy vajon mikor. Technikailag nem egy bonyolult feladat.
Nem sűrűn van az embernek lehetősége közvetlenül feltenni a kérdéseit, és még választ is rögtön (?)kaphat. Talán legközelebb....
amerikaipite

pite

HozzászólásSzerző: nemkati » 2005 okt. 12 20:45

Nem biztos, hogy jól emlékszem, de mintha korábban a honlapon már előre írták volna, talán 1-2 héttel előbb, hogy mikor lesz internetes fogadóóra. Ezt a mostanit nem tudom, írták-e, mert napközben nincs időm netezni, és ha tudtam is volna róla, akkor sem lett volna lehetőségem a kérdéseimet feltenni. Néha havonta van, héha több hónap is eltelik 1-1 fogadóóra között.
nemkati

HozzászólásSzerző: Topó » 2007 dec. 18 00:12

Üdvözlet!

A kérdésem az, hogy történik-e valamilyen karbantartás, vagy hasonló a fórum lapján? Mert pár napja nekem nagyon nehezen jön be a honlap. Többszöri próbálkozás kell, hogy megnyíljon.
Comodo-ra cseréltem a tűzfalam, de más fórumnál, amely ilyen motort használ, nem gond a fellépés. Attól függetlenül lehet ez az oka?

Köszönöm a leendő választ!
Topó

HozzászólásSzerző: Admin » 2007 dec. 18 00:37

Tisztelt Topó!

A probléma nem az Ön "készülékében" van. A hivatal Internet kapcsolata nem működik megfelelően, melynek megoldásán jelenleg is dolgozunk. Remélem hamarosan sikerül egyértelműen behatárolni, mi okozza kimaradásokat.

Megértésüket és türelmüket remélve,

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Topó » 2007 dec. 18 09:10

Admin írta:Tisztelt Topó!

A probléma nem az Ön "készülékében" van. A hivatal Internet kapcsolata nem működik megfelelően, melynek megoldásán jelenleg is dolgozunk. Remélem hamarosan sikerül egyértelműen behatárolni, mi okozza kimaradásokat.

Megértésüket és türelmüket remélve,

Admin

Köszönöm a gyors választ!
Topó

Re: Kérdések a fórum használatával kapcsolatban

HozzászólásSzerző: kmarti » 2010 jan. 13 13:46

Szép napot mindenkinek!

Teljesen új tag vagyok ettől a perctől kezdve :D

Szeretném tudni,hogyan tudok ,online a Polgármester Úrtól kérdezni,vagy javaslatot tenni?Azt olvastam,hogy jan 14-n ez itt a fórumban lesz lehetséges,csak azt nem tudom,előre-kell-e kérdést feltenni,(és akkor hova???) vagy abban az időpontban(10-11-g)amit megjelöltek "élőben" lehet kérdezni,avagy mint én is magam szeretném a segítségemet felajánlani egy nagyon hasznos energia hatékony( környezetvédelemmel is kapcsolatos!) módszer bemutatásával.Kérem válaszoljanak mert nagyon fontos lenne.köszönöm előre is további szép napot,szeretettel G.L-né Márti :D email c:mrtkovacs@gmail.com
kmarti

HozzászólásSzerző: Topó » 2010 jan. 13 14:00

Majd 14.-én tudod a "Polgármesteri fogadóórák"-ban, de az addig le van zárva, ezért előre nem lehet kérdezni, miegymás.
Lennék én szerény,
de nincs mire...
Topó

HozzászólásSzerző: Admin » 2010 jan. 13 14:16

Kedves Márti!

Ahogy Topó is írta, a kérdéseket csak a meghirdetett időpontban lehet feltenni. A következő internetes polgármesteri fogadóóra holnap, 2010. január 14. 10:00-11:00-kor lesz.
Fontos, hogy a kérdéseket az erre a célra létrehozott "alfórumban" kell feltenni.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Fórumhasználat, honlap