Admin írta:Én nem hiszem hogy ismerném a "halfarkút", a hozzátartozóját/feleségét vagy az ismerőseit. Fogalmam sincs, hogy kik ők és hogy őszinte legyek, nem is érdekel. Nekem nem feladatom nyomozni az álnevek mögötti személyek személyazonossága után, ezt gondolom Ön is megérti...
Feladatom viszont kideríteni, ha valaki több álnév mögé bújva használja a fórumot, melynek eldöntéséhez több mindent kell mérlegelnem. Ezeket - ha nem haragszik - nem írom le, mert nem szívesen adnék ötleteket a leendő "többálnevű" fórumozóknak.
Az azonban semmiképp sem lehet alap az egyes felhasználók "összemosására", hogy pl. Önnel szemben negatív kritikát fogalmaznak meg. Persze ha biztos benne, hogy ebben a kerületben csak két ember létezik, akinek nem szimpatikus Ön, a Toronyhír, valamint Novák Ágnes és családja, akkor lehet hogy mégis igaza van... Mondjuk ilyen "józan paraszti gondolkodás" alapján mások akár azt is gondolhatnák, hogy Ön, Novák Ágnes, nico, beke-n stb. (előre is elnézést kérek a találomra kiragadott felhasználóktól) felhasználók is egy valós személyt takarnak, hisz sok mindenben hasonlóan gondolkoznak.
Továbbá azért sem tilhatok ki valakit a fórumról, mert például - Ön szerint - a felesége egy Ön által nem kedvelt fórumozónak. Ez alapján az Ön férje sem írhatna a fórumba?
Összegzésként kedves Erzsi, higgye el nekem, amíg az én feladatom a fórum adminisztrálása/moderálása, addig legalább nekem fontos a Fórum és addig a moderálással kapcsolatos feladatokat is legjobb tudásom szerint végzem, amihez a józan paraszti észnél egy kicsivel többre is szükség van.
Tisztelettel,
Admin
Tisztelt admin!
Éppen az Ön által felvetett magyarázatokat szerettem volna elkerülni, és írtam azt korábban, hogy én meg tudom mondani a "civil" nevét is a személynek, mégpedig egyszerűen azért, mert saját maga írta ki indirekt módon (több esetben is).
....
Elég ha csak arra utalok, hogy a rendőrséggel kapcsolatban nem nyilvános adatot is közzétett itt a honlapon, olyan adatot amit csak a rendőrség és a két érintett tudhat. A rendőrségen dolgozó nyomozó nyilatkozata szerint ezt az adatot nem kérte ki a sajtó stb, így a rendőrségen kívül csakis a két érintett tudhat a tényekről. A rendőrségből nem nézem ki, hogy ide írkálna, én pedig tudom, hogy erről - sajnos! - mégsem nyilatkozhatom egy ideig. A "halfarkú" viszont megtette, ezért aggódik "gereblye" a valóság bizonyítására szolgáló dokumentumok miatt.
Sok esetben találkozom olyan folyamatokkal, ami szerintem nem a kerületi lakosok érdekében történnek. És még nagyon sokan így vannak ezzel a fórum látogatók között. Ezeknek sok esetben hangot adnak. Részemről személy szerint egészen biztos vagyok abban, hogy sokaknak bántja a szemét a tevékenységem. (Mondhatom: a bőrömön tapasztaltam.)
Így aztán sokan engem és másokat is akik ide írnak, erőteljesen kritizálnak, általában valamely álnévvel. (Nem sorolom fekete özvegytől rokalaciig terjedő skálát, tényleg sokan voltak.) Amikor saját névvel vállaltam hozzászólásaimat erre természetesen felkészültem, aki pedig nem vállalja a nevét, annak is megvan az oka, amely méltányolható.
Ennek ellenére nem süllyedtek a szyrén (= a "halfarkú" plusz a többi kitiltott személy) szintjén történő megnyilvánulásra. (Talán csak jeanmarinak volt néhány ilyen "kiérlelt" megszólalása, egy másik képviselő személyét nyüstölve
egy politikailag túlfűtött helyzetben.)
A mostani túlfűtött helyzetet -szerintem- az általam többször bemutatott építési anomáliák nyilvánosságra kerülése és immár többszörösen, hatósági és bírósági úton is bebizonyosodott igazam is okozhatja, vagyis tényleg nagyon sokkoló lehetett néhány embernek, hogy felvetéseim igaznak bizonyultak.
Azt kellene eldönteni, hogy a "fórum" mint amelyre vonatkozik
a 2001. évi CVIII. törvény: az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről "elektronikus magánlevelezésnek" minősül-e vagy vonatkozik rá:
A szolgáltató és a közvetítő szolgáltató felelőssége 7. § (1) :
A szolgáltató felel az általa rendelkezésre bocsátott, jogszabályba ütköző tartalmú információval okozott jogsérelemért, illetve kárért.
Gondolom ebben a kérdésben a honlapot üzemeltető szervezetnek van kiérlelt álláspontja. Kérdezem tisztelettel, a fenti törvényt hogyan értelmezi tehát a honlapot üzemeltető?