Kérés a moderátorokhoz

Tudnivalók, kérdések, észrevételek a fórum használatával, valamint a XV. kerületi honlappal kacsolatban

Kérés a moderátorokhoz

HozzászólásSzerző: Admin » 2004 márc. 01 22:34

Ide írhatják azon kéréseiket, észrevételeiket melyekkel a moderátorok foglalkoznak:

- kettő vagy több azonos témájú topik összevonása
- topikok lezárása, átnevezése (a topik indítójának kérésére)
- üzenet(ek) áthelyezése egy meglévő vagy új topikba
- üzenet módosítása (az üzenetet létrehozó felhasználó kérésére)
- moderátori tevékenységgel kapcsolatos észrevételek
- fórumszabályzatot sértő topikok, üzenetek, felhasználók jelentése

A moderátorok lehetőségük szerint megpróbálnak a topikba írt üzenetekre rövid időn belül reagálni és a fórumszabályzat alapján intézkedni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Admin 2005 szept. 09 10:37-kor.
Admin
Fórum Adminisztrátor

javítás egy hozzászólásban

HozzászólásSzerző: nemkati » 2005 feb. 03 21:38

Kedves admin!
Tud Ön olyat csinálni, hogy kijavít valamit az én hozzászólásomban?
Az Észak-pesti Kórház topikban (Kerület) az utolsó előtti hozzászólásomban (2005.02.03. 19:50) az utolsó előtti mondat utolsó szava nagyon rosszul néz ki. A fogalmazni helyett foglalkozni kellene. Ha meg lehet oldani, előre is köszönöm.
nemkati

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 feb. 03 22:14

Megtörtént
Admin
Fórum Adminisztrátor

dejó :)

HozzászólásSzerző: nemkati » 2005 feb. 04 00:37

köszönöm
nemkati

két azonos című topik

HozzászólásSzerző: Anonymus » 2005 márc. 21 10:05

Nem kellett volna a két városközpont topikot összevonni?
csak kérdezem.
Anonymus

Nem tudok belépni

HozzászólásSzerző: nemkata » 2005 szept. 05 23:43

Kedves moderátor. A régi nevemmel nem tudok belépni. Az pedig a nemkati volt. Na, most mit tegyek? Azt mondja, hogy inaktív vagyok. Ez mondjuk igaz, mostanában kicsit leeresztettem, de ezt a fórum honnan tudja?

Az új fórum egyébként szép is, meg jó is, bár még nem találom a helyem. Ha a régi nevemmel is be tudok majd jönni, akkor többet is mondok.

:(
nemkata

Re: Nem tudok belépni

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 szept. 06 00:10

nemkata írta:Kedves moderátor. A régi nevemmel nem tudok belépni. Az pedig a nemkati volt. Na, miost mit tegyek?

Az új fórum egyébként szép is, meg jó is, bár még nem találom a helyem. Ha a régi nevemmel is be tudok majd jönni, akkor többet is mondok.

:(

Kedves Nemkata/i!

Csak annyiról van szó, hogy túl gyors volt (vagy én túl lassú), mert bár kb. fél órája él az új fórum, de még csak most kezdem kiküldeni azokat az e-maileket a meglévő tagoknak, amelyben található egy link a felhasználó aktiválásához, valamint egy ideiglenes jelszó a belépéshez. Erre azért van szükség, mert a régi fórumből nem lehetett áthozni a jelszavakat (más kódolást használt a jelszavak tárolására).

Akkor mindjárt külöm is Önnek a levelet!

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nemkati » 2005 szept. 06 00:24

Ó, nagyon köszönöm! :lol: Akkor mostmár minden nagyon gyönyörű!!! :D
nemkati

HozzászólásSzerző: Musuka » 2005 szept. 06 07:07

Gratulálok az "új" fórumhoz :)
Musuka

Jó lett a képernyő-felület

HozzászólásSzerző: Novak Agnes » 2005 szept. 06 21:09

és az archív anyagok is rendben, lehet szépen használni, nézegetni.

Egy rövid ideig bajlódtam a belépéssel, de biztos kicsit béna is vagyok ehhez.
Azt nem értem még, hogy az új üzeneteket tartalmazó helyek hol besárgulnak, hol csak a dátum-időből veszem észre, hogy volt új hozzászólás. de lehet, hogy a gépem rendetlenkedik, (pl. az earth.google sem megy macintoshon egyenlőre). Vagy itt is csak félreértés van. Majd szépen kialakul.

Ha lehet javaslat: már korábban is felvetődött, hogy az új üzenetek legyenek legfelül. Most ha már rámentem, akkor beállíthatom hogy így legyen, de mintha kényelmesebb lenne, ha alapértelmezett így lenne. (Néha lassú a letöltés, és akkor zavaró a felesleges kattintgatás.)

A Vendégkönyv odalai archiváltak, vagy beépültek a topicokba?

Mindenesetre gyors volt az átállás, és a kezelhetőségnek is előnyére válik az, hogy hasonlít más rendszerekhez. :)
Novak Agnes

Re: Jó lett a képernyő-felület

HozzászólásSzerző: nemkati » 2005 szept. 06 22:24

Ági, ha a témát vagy fő témát nem a nevénél nyitod meg, hanem jobboldalt a kis nyilacskával, ami mellett egy behajlított sarkú lapocska van, akkor egyből az utolsó üzenetre ugrik. (nem válaszoltál a mélemre!)
Más fórumokon is alapértelmezésben a legutolsó hozzászólás van legfelül, van, ahol be lehet állítani a profilban, ha nem így akarod, és akkor mindig aszerint jön be a fórum.

Amit én hiányolok, az az, hogy ha egy adott hozzászólásra akarok válaszolni, akkor csak idézettel lehet. Jó lenne, ha anélkül is lehetne válaszolni. És valami utalna arra, hogy melyik hozzászólásra válaszolok. Most csak a címe az, végülis talán elég is ez, de jobb lenne, ha valami utalna arra, kihez szólok, vagyis melyik hozzászólására válaszolok. Ha jól emlékszem, azon a fórumon, amiről már beszéltem, van ilyen.
nemkati

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 szept. 07 16:31

Örülök, hogy elnyerte tetszésük az új fórum!

Novák Ágnesnek:
A vendégkönyv importálására sajnos még nem volt időm, erre valószínűleg még pár napot várni kell, mert van egy-két kisebb feladat a fórum beállításával kapcsolatban. Valószínűleg egy topikban lesznek a vendégkönyvben található üzenetek, mert iszonyatosan nehéz lenne szétválogatni és a megfelelő topikba pakolni őket. Persze arra még ki kell találni valamit, hogy milyen név alatt kerüljenek be az egyes üzenetek.

Az alapértelmezett rendezési sorrend megváltoztatásától azért félek, mert bizonyára sokan vannak, akik a jelenlegi rendezést szeretik (pl. én is, bár ez nem mérvadó), így utána valószínűleg ők kérnék vissza a megszokott rendezést. Az lenne az igazi, ha mindenki beállíthatná magának az alapértelmezett rendezést, de sajnos erre ez a fórum jelenleg nem képes. Azért gondolkozok a megoldáson.

Most mennem kell, később folytatom a válaszokat.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

Re: Jó lett a képernyő-felület

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 szept. 07 21:49

nemkati írta:Amit én hiányolok, az az, hogy ha egy adott hozzászólásra akarok válaszolni, akkor csak idézettel lehet. Jó lenne, ha anélkül is lehetne válaszolni. És valami utalna arra, hogy melyik hozzászólásra válaszolok. Most csak a címe az, végülis talán elég is ez, de jobb lenne, ha valami utalna arra, kihez szólok, vagyis melyik hozzászólására válaszolok. Ha jól emlékszem, azon a fórumon, amiről már beszéltem, van ilyen.

Kedves Nemkati!

Ha megadja a címét annak a fórumnak, akkor szívesen megnézem mire gondol.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Novak Agnes » 2005 szept. 08 18:47

Admin írta:"Érdeklődni: cksz-palota@freemail.hu" c. topik a Fórumszabályzat 8.l pontja alapján törölve.

Admin

A fenti szöveg miképpen ütközött a 8.1. pontba? Nincs is olyan!
A topic szövege ez volt:
Érdeklődni: cksz-palota@freemail.hu
Kérem a választ!
Novak Agnes

HozzászólásSzerző: Novak Agnes » 2005 szept. 08 18:57

Admin írta:"Az Újpesti Főépítész a Rákospalota Városrészközpontról" című topikot lezártam, mivel "ck-palota" felhasználónk folyamatosan a fórumszabályzat 8.l és 8.o pontjaiba ütköző üzeneteket küldött és ezzel a tevékenységgel többszöri felszólátás ellenére sem hagyott fel.

Admin

Szeretném megkérdezni, hogy ki dönti el, hogy törölhető-e a topic vagy sem.

Megjegyzem a 8. pontak nincs 8.1-e a 8.o pedig akkor azt jelenti, hogy meg sem lehet kérdezni semmit a moderátortól?
Vagy a cenzúra szó az ami nem használható?

Kérem a választ!

Ugyanis a kimoderált szövegekre (melyeket persze rögtön lementettem, amikor láttam a párharcot, így bizonyítani is tudom) NEM vonatkozott a 8. pont semmilyen 1 alpontja!
Novak Agnes

Következő

Vissza: Fórumhasználat, honlap