Kérés a moderátorokhoz

Tudnivalók, kérdések, észrevételek a fórum használatával, valamint a XV. kerületi honlappal kacsolatban

Re: Kérés a moderátorokhoz

HozzászólásSzerző: nico » 2013 dec. 19 19:38

Kedves Admin!

Attól tartok a fórum órája nem a pontos időt rögzíti!

Azt nem tudom eldönteni, hogy elvárható-e a Polgármesteri Hivatal által üzemeltetett "honlaptól", hogy pontos legyen.
Hajdu fórumtársunk és volt tanácsadója még kitalálja, hogy ez is a 2/3-os vereségükkel pozícióba került ellenfelük hibája, mulasztása.

Igaz, más leírt és többszörösen áthágott fórumhasználati szabályok mellett ez egy kis hiba, de 2013-ban elvárható lenne a pontosság. E lap Adminjától is.

Tisztelőjük:
Ocsovai András
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico

HozzászólásSzerző: Admin » 2014 jan. 09 22:18

Tisztelt Nico!

Elnézést a figyelmetlenségem miatt, a fórum óráját átállítottam téli időszámításra, így most már a helyes időt mutatja.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Dr.Ódor József » 2014 jan. 23 20:29

Kedves Admin! Úgy emlékszem e hét keddjén olvastam Bánó Gábor, accakntus és musuka polémiáját az üresen álló önkormányzati tulajdonú lakások problémáiról. Negyedikként és is részt vettem e kérdés tisztázása, tisztánlátása érdekében. Javaslatot is tettem és kritikát is megfogalmaztam. Nem akarom részletezni. Ez említett fórumozók írása másnapra eltünt. Kérdezem, hogy Ön törölte-e azokat. Ha igen, akkor milyen indokkal? Ha az írások Önöknél megtalálhatók, klérem szíveskedjék elküldeni hozzám. Köszönettel Ódor József.
Dr.Ódor József

HozzászólásSzerző: Admin » 2014 jan. 23 21:28

Tisztelt Ódor Úr!

Minden moderátori tevékenység jelezve van fórumunkon a "Moderátori tevékenységek" c. topikban, ilyen jellegű kétely esetén célszerű abban a topikban tájékozódni. Kérdésére válaszolva: az érintett felhasználók hozzászólásai nem kerültek moderálásra, így amennyiben nem találja őket, elképzelhető, hogy a felhasználók maguk törölték azokat vagy esetleg véletlenül másik fórumban kereste a hozzászólásaikat.

Tisztelettel,

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nico » 2014 jan. 24 09:38

Csak Ódor fórumozónak!

Itt megtalálhatja amire vágyott:

viewtopic.php?f=3&t=394&p=15628#p15628
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico

HozzászólásSzerző: Musuka » 2014 jan. 24 17:02

Sem Bánó Gábor, sem az én hozzászólásom nem tűnt el. Valószínűleg Ódor úr nem a megfelelő topikban kereste...
Musuka

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2016 szept. 20 16:36

Tisztelt Moderátorok!

Kérdésem lenne a moderálási feladatukkal kapcsolatban. Én ezt olvastam a szabályzatban:

"A fórumot az 1. pontban meghatározott cél teljesülése érdekében az üzemeltető utólagosan moderálja. A moderátorok munkájukat jelen szabályzat alapján végzik és törekednek arra, hogy csak a feltétlenül szükséges módon avatkozzanak be a párbeszédbe."

Ezért nem tudom felfogni és elfogadni sem "Moderátor2" munkavégzését, munkásságát, moderálását, mivel ahogy elnézem, Ő teljesen más feladatot lát el ezen az oldalon, mely fórum-oldalnak lett rendeltetve a kerületi lakosok részére. Nem szükséges megkérnem, hogy nézzenek utána, mi mindenben avatkozik bele "Moderátor2", ami nem is az Ő feladat, hatásköre lenne. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy nem részrehajlóan végzi ezt a feladatkört, azon túl, hogy túllépi a fent említett okok miatt a hatáskörét!
Ezért indítványozni fogom ennek a felülvizsgálatát és kérni fogom a nyilvánosság bevonását is, akár egy lakossági fórum alkalmával is.
Az, hogy erről a fórumról kitiltanak bárkit a szabályzat megsértése nélkül vagy a "Moderátor2" megítélése szerint , nem vall jogkövető magatartásra, ugyanakkor megkérdőjelezi ennek a fórumnak a tisztaságát is.
Kérem az ügy tisztázása érdekében megnyugtató választ adni a fórumozóknak és egyben biztosítani az alapszabályzatukban vállalt feladatuk pártatlan és becsületes menetét is.
Köszönöm! További sikeres és eredményes munkát kívánok!

Üdvözlettel:

Bakos Sándor
bakossandor

Előző

Vissza: Fórumhasználat, honlap