Szerző: bakossandor » 2016 szept. 20 16:36
Tisztelt Moderátorok!
Kérdésem lenne a moderálási feladatukkal kapcsolatban. Én ezt olvastam a szabályzatban:
"A fórumot az 1. pontban meghatározott cél teljesülése érdekében az üzemeltető utólagosan moderálja. A moderátorok munkájukat jelen szabályzat alapján végzik és törekednek arra, hogy csak a feltétlenül szükséges módon avatkozzanak be a párbeszédbe."
Ezért nem tudom felfogni és elfogadni sem "Moderátor2" munkavégzését, munkásságát, moderálását, mivel ahogy elnézem, Ő teljesen más feladatot lát el ezen az oldalon, mely fórum-oldalnak lett rendeltetve a kerületi lakosok részére. Nem szükséges megkérnem, hogy nézzenek utána, mi mindenben avatkozik bele "Moderátor2", ami nem is az Ő feladat, hatásköre lenne. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy nem részrehajlóan végzi ezt a feladatkört, azon túl, hogy túllépi a fent említett okok miatt a hatáskörét!
Ezért indítványozni fogom ennek a felülvizsgálatát és kérni fogom a nyilvánosság bevonását is, akár egy lakossági fórum alkalmával is.
Az, hogy erről a fórumról kitiltanak bárkit a szabályzat megsértése nélkül vagy a "Moderátor2" megítélése szerint , nem vall jogkövető magatartásra, ugyanakkor megkérdőjelezi ennek a fórumnak a tisztaságát is.
Kérem az ügy tisztázása érdekében megnyugtató választ adni a fórumozóknak és egyben biztosítani az alapszabályzatukban vállalt feladatuk pártatlan és becsületes menetét is.
Köszönöm! További sikeres és eredményes munkát kívánok!
Üdvözlettel:
Bakos Sándor