Régi vendkégkönyv üzenetei

Tudnivalók, kérdések, észrevételek a fórum használatával, valamint a XV. kerületi honlappal kacsolatban

Régi vendkégkönyv üzenetei

HozzászólásSzerző: webmaster » 2003 feb. 17 01:00

Ez egy teszt bejegyzés.
A vendégkönyvben a félkövér valamint a dőlt tagek használhatók, minden más tag tiltott.
webmaster

HozzászólásSzerző: Filóné Ildikó » 2003 feb. 17 01:00

Nagyon jól sikerült a Hivatali Honlap. Jól el lehet benne igazodni és kalandozni.
Filóné Ildikó

HozzászólásSzerző: Filó Ildikó » 2003 feb. 17 01:00

Nagyon jól sikerült az új honlap. Jól el lehet benne igazodni és kalandozni az aktuális témák között. Szép szines és mutatós.
Filó Ildikó

HozzászólásSzerző: herrich erzsébet » 2003 feb. 17 01:00

Az új honlap nagyon dekoratív. Összehasonlítva más önkormányzatok kezdő oldalaival, magasan viszi legalább a II. díjat.
Nemhiába dolgozott rajta éjszaka, nagyon jól sikerült.
herrich erzsébet

HozzászólásSzerző: Ildi » 2003 feb. 18 01:00

Nagyon tetszik az oldal, látszik hogy sokat dolgozott rajta a webmaster.
Ildi

HozzászólásSzerző: gp » 2003 jún. 10 00:00

Sajnos még mindig nem tud elindulni az új honlapunk...
gp

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2003 aug. 21 00:00

Cool ez a lap!
Gyuri

HozzászólásSzerző: Józsi » 2003 aug. 21 00:00

......Olcsót akartatok!.................hm :))
Józsi

HozzászólásSzerző: juli » 2003 nov. 09 01:00

Jó, hogy Gáborral beszéltem, így rátaláltam err a honlapra. A választék nagy - most már 4 darab honlap. Dőzsölünk, csak jó lenne, ha többen hozzájutnának minden információhoz. Nekem egyébként tetszik a "new design".
juli

HozzászólásSzerző: gara » 2003 nov. 23 21:39

Új szerverre költöztünk!
gara

HozzászólásSzerző: Sunx » 2004 márc. 01 12:22

:) Jó a portál, de helyesírási hibától nem mentes, oda kéne erre figyelni :) (lásd szavazás 2. pont lecserélni)
Sunx

HozzászólásSzerző: Horváth Csaba » 2004 márc. 01 16:20

Üdvözlet a szerkesztőknek! Örülök, hogy végre megújult a portál, remélem a belbecs is ugyan olyan jó lesz mint a külcsíny. Csak így tovább. Nagyon elvárnám 2004-ben, hogy valamit a hivatalos ügyintézések közül internetesítsenek végre, mert a hivatali órák és nyitvatartási idők láttán csak feláll a szőr a hátamon...Jövök 4-én is Hajdu Úrtól kérdezősködni majd, remélem megnyugtató válaszokkal tud majd szolgálni a Pozsony utcában élők számára is egy-két kérdésben. Üzi vége.
Horváth Csaba

HozzászólásSzerző: Vendég » 2004 márc. 02 14:11

Ez egy nagy nulla.
A rendeletek között nem lehet normálisan keresni!
Vendég

HozzászólásSzerző: celebesz » 2004 márc. 03 11:49

Néhány megjegyzés az oldal fejlesztőinek/ karbantartóinak a Fórumról:
1. nem működik a leggördölő menüs témaváltás (Kerület/ Polgmest.hiv./ Önkormányzat) (a topikokon belül sem!)
2. regisztrációs űrlapon néhány pont meg van csillagozva, de én nem találtam, mit jelentenek a csillagok...
3. a fórumokban - úgy vettem észre - a hozzászólások időrendben vannak listázva: a legrégibb van legfölül. Fordítva jobb volna, a többi internetes fórumokhoz s ehhez a vendégkönyvhöz hasonlóan.
munkájukhoz sok sikert kívánok.
celebesz

HozzászólásSzerző: Árpi bácsi » 2004 márc. 04 10:03

A KTV közölhetné legalább 1 heti programját, előre!
Árpi bácsi

Következő

Vissza: Fórumhasználat, honlap