Régi vendkégkönyv üzenetei

Tudnivalók, kérdések, észrevételek a fórum használatával, valamint a XV. kerületi honlappal kacsolatban

HozzászólásSzerző: Tibor » 2005 szept. 02 07:54

"A gesztor önkormányzatnak ezzel az előzetes felhívással az a célja, hogy az adott objektum távlati hasznosítása érdekében, a tulajdonosi és a potenciális hasznosítói igények közelítését szolgáló, a tulajdonosi elvárásokat is körvonalazó, a hatályos jogszabályoknak megfelelő sikeres pályázat kerüljön előkészítésre, a későbbiekben tényleges kiírásra, amelyekhez előzetesen a gesztor megkívánja ismerni és fel kívánja mérni a hasznosítói, befektetői szándékokat, azok irányát és nagyságrendjét."

Ez a szöveg azt jelenti, hogy arra fogják "szabni" a pályázatot aki erre jelentkezik! Megkérdezik a nagyongazdag befektetőt (valszeg már tudják kit) hogy mit is szeretne.

És a népet mikor kérdezik meg, hogy mit szeretne? Mégis az ingatlan nem az Önkormányzaté, hanem a kerületé (félig, mint olvasom) vagyis a kerületi és a fővárosi lakosságé, nem pedig a nagyságos képviselőtesületé!

Ekkora vagyon esetén ráadásul nemzetközi tendert kell kiírni (mert EU vagyunk, nem hiába a sokcsillagos zászló még a gyerek óvodáján is).
Remélem az Állami Számvevőszék erre az ügyletre is rátekint majd.

Most pedig már azt is értem, hogy miért akarnak helyi népszavazást tartani.
Tibor
 

Régi vendkégkönyv üzenetei

HozzászólásSzerző: Admin » 2005 okt. 04 22:40

Kedves Látogatók!

A XV. kerületi Polgármesteri Hivatal honlapján található vendégkönyv az új fórumunk bevezetésével megszűnt. A benne található üzeneteket ebbe a topikba importáltuk, így azok továbbra is olvashatók, azonban a topik le van zárva, így újabb üzeneteket ide már nem lehet írni.

Admin
Admin
Fórum Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 390
Csatlakozott: 2004 jan. 12 22:42

Előző

Vissza: Fórumhasználat, honlapKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron