Kérdés a főjegyzőhöz,

Minden, ami nem tartozik a fentebb felsorolt kategóriákba

Kérdés a főjegyzőhöz,

HozzászólásSzerző: nico » 2007 okt. 19 13:57

Tisztelt Dr. Nagy Antal úr!
FőjegyzőRészlet az Ön leveléből:

„Ügyiratszám: 1-299/2007.
Ügyintéző: Lauber Jánosné
Tárgy: Zöldszámos bejelentése”


„Tisztelt Uram!

A polgármesteri Hivatal zöld számán feltett kérdésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy ismert előttünk a KTV műsorszolgáltatásával felmerülő probléma, ezt továbbítottuk az illetékesek felé.
Kérem, hogy a honlapunk fórumán jelzett problémáival kapcsolatban jelezze azt, amelyre a hivatal nem tett intézkedést.”


Kérésére az alábbiakban idézem azt a fórumbeli hozzászólásomat, melyre – más itt nem említett hozzászóláshoz hasonlóan - választ nem kaptam.

Köszönöm fáradozását, az érdemi választ várom.

Tisztelettel Ocsovai András.


2007 Aug. 06 17:39 Hozzászólás témája: EMLÉKEZTETŐ!!!

________________________________________
Tisztelt Németh Tibor úr!
osztályvezető

Tisztelt Városüzemeltetési Osztály!

Szíves figyelmébe ajánlom a következő választ, amit a fórumon feltett kérdésemre kaptam:

"Elküldve: 2007 Máj. 03 13:18

Tisztelt Ocsovai András Úr!

A mai napon feltett kérdéseire az alábbi tájékoztatást adom:
Árendás közben lévő volt konténeres telefonközpont bontását, a "balesetveszélyes" aszfaltburkolat helyén a területrendezést, valamint a Szetmihályi út melletti, az elbontott hirdetőtáblák maradványainak eltávolítását a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya a Répszolg Kht-nál megrendeli. Az Ön által felvetett több kérdésben a szükséges intézkedéseket megtettük, jól lehet, erről konkrét visszajelzést nem kapott.

Tisztelettel:

Hajdu László
polgármester
országgyűlési képviselő"

Kérdem Önt és a T. Osztályt, hogy az idézetben leírt megrendelésüket mikor továbbították a Répszolg kht felé?
_________________
nico
 
Hozzászólások: 2163
Csatlakozott: 2006 nov. 23 15:51
Tartózkodási hely: Újpalota, Kőrakás park 51.IIIe.7a. (lift nincs.)

Re: Kérdés a főjegyzőhöz,

HozzászólásSzerző: egy kerületi lakos » 2009 feb. 27 12:43

Tisztelt Hajdu László polgármester Úr!

A március 4.-én tartandó fórumra,ahol az euro-metall tevékenységével kapcsolatos panaszok miatt kérdéseket tehet fel a lakosság,lesz jelen hivatalos szakember,illetve az ügyben vizsgálódó valamely szakhatóság kapott,vagy kaphat meghívást rá?
Mert az egy dolog hogy a lakók kérdezhetnek,az ügyben illetékes cég szakemberei pedig válaszolnak majd a kérdésekre,de lesz ott olyan ember aki esetleg rácáfolhat egy,a fent nevezett cég szakembere által megválaszolt kérdésére?
Mert nyilván ők védik,és miért ne védenék az ő álláspontjukat,de ha a lakók között nincs úgymond hozzáértő,akármivel is kábíthatják a jelen lévő panaszos lakókat.

Gyors válaszát előre is megköszönve,
egy kerületi lakos.
egy kerületi lakos
 
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2009 feb. 21 02:53

HozzászólásSzerző: nico » 2009 júl. 04 16:47

A "Honlapon" olvasható:

"Nem tartottam névsorolvasást, de bízom abban, hogy valamennyi kolléga fontosnak és kötelességének tartotta ma itt megjelenni. Sajnos, mindig akad olyan, aki ezt az eseményt nem tartja jelentős történésnek, elmarad, vélt vagy valós kifogással másutt múlatja az időt. "

Én megértem Őket. A saját ünnepük napján is mit kell halgatniuk!

"Be kívánom bizonyítani, hogy a köztisztviselői kar ellátja a feladatát és az a teljes munkánkból látható hibamennyiség – bár egyedileg mérhető hiátus – mégis az egészben végzett magas értékű munkateljesítményhez képest nem jelentős.
No persze, ez nem jelenti azt, hogy nem kell tanulnunk belőle, és nem tartjuk fontosnak. A hivatásunk gyakorlásának minden egyes pillanatában agyunk arra van beprogramozva, hogy szolgáljuk azt a közösséget, amelyet úgy hívnak: - Rákospalota-Pestújhely Újpalota Önkormányzata."

"Azon gondolkodtam 2008. június 26-a után /ez volt a legutolsó Köztisztviselői Nap/, hogy fogunk-e ismét találkozni 2009-ben ebben a teremben. Lesz-e arra érdemesült köztisztviselői kar, amely ünnepelni tud, ünnepelni fog. És lám, ismét összejöttünk. "

"2001. június 30-án a státuszlétszámunk 270 fő volt, mindezt 10 osztály szintű szervezettel. 2009. június 30-án - 8 év múlva- 290 fő és 17 szervezeti egység működteti a kerület közigazgatását. A kérdés az, hogy ez most sok, vagy kevés? Egyes területeken sok másutt kevés. A szervezeti tagozódás is túlburjánzott, amely már kezd a hatékonyság rovására menni.
Reményeink szerint az ÁROP pályázat eredménye megmutatja azt, hogy külső szemmel milyenek is vagyunk, hol vannak a gyenge pontjaink, hol kapaszkodnak a székükbe a kollégák, minden változtatási kezdeményezést befékezve. Kik azok, akik lógatják a lábukat, akik a külső munkára megyek bejelentéssel, banki ügyeiket, bevásárlásaikat, családi találkozóikat, vagy egyszerűen pláza fóbiájukat rendezik.
Mindezt teszik, tehetik büntetlenül, mert van, aki cinkosan összekacsint velük – elbírja a büdzsé. Nem, nem igaz, hogy elbírja:- Nem bírom el magam sem és segítségért kiáltok, talán meghallják a vezetőtársaim. No persze a példamutatás nagyon fontos, de ha a köztisztviselő előbb bent van a munkahelyén, mint a vezetője- aki rendre később érkezik, - akkor nincs foganatja az intelemnek, akkor nincs foganatja a példamutatásnak."

Szóval nem csak az ünnep napján "múlatják máshol az időt"? Meg még kacsintgatnak is! Irgum-burgum vasfazék!

"Soron kívül, de nem felkészületlenül,- kaptunk feladatot az EU-választás lebonyolítására. "

Mitől soron kívül? No ehhez kell a doktorátus! Soron kívül valami más volt. Szerintem.

"Kiemelt helyet foglal el az önkormányzati munka segítésében a törvényesség biztosítása és ezen belül a testület működtetése. Majdnem valamennyi munkánkat ennek rendeljük alá. Ha körbe nézünk látható, hogy sok kolléga foglalkozik a képviselő-testület és bizottságai kiszolgálásával. Valamennyien, valamilyen formában ide vagyunk láncolva. "

Kenyéren és vízen, míg a cudar képviselők köszönik a szót.

és így tovább, mondja az orosz.
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico
 
Hozzászólások: 2163
Csatlakozott: 2006 nov. 23 15:51
Tartózkodási hely: Újpalota, Kőrakás park 51.IIIe.7a. (lift nincs.)

Re: Kérdés a főjegyzőhöz,

HozzászólásSzerző: alba » 2009 nov. 26 15:10

A legutóbbi adásban láttam, hallottam h. Ambrus képvisselő már 60 éve itt lakik egyfolytában. Még azt is hallottam, hogy elmondása szerint a Fő úton csak két busz jár, de az egyik is alig.
Úgy kell ezt érteni hogy a Fő úton nem fog járni csak két busz? Mert éppen most még arra jár egy csomó (nem ismerem mindet de BKV-ból van: 5, 125, 124, 225, 104, 170 stb meg egy csomó volános is - Csomád, Fót, Dunakeszi, Aucan, Gödöllő, Vácrátót).
Ambruss úr melyik város ról beszélt? Mert nem a kerületről az biztos! :( Sztem kellene szervezni részére egy ismerd meg a választókörzetedet előadást, :) de lehet h.elég lenne ha kiszállna a böhöm holdingos kocsijából és megismerné a lábával is kerületet. Ha már 60 éve itt lakik. Csukott szemmel lehet autót vezetni, vagy a soffőrje vezet mindíg???? :(
Megnéztem még a kerületfejlesztési bizottságot is elnök-öli. Ideje lenne leváltani nem? Ha már ennyire nem sikerült megismernie a szülőhelyét ahonnan ki sem moccantott. :(

Most látom nem ide kellett volna írni, már mind1, talán így elolvassa aki illetékes.
alba
 
Hozzászólások: 209
Csatlakozott: 2005 szept. 12 08:08

Re: Kérdés a főjegyzőhöz,

HozzászólásSzerző: Tünde » 2012 júl. 12 17:45

Közterület veszély

HozzászólásSzerző: Tünde » 2012 júl. 12 17:37
Jó napot kívánok.Az utcában ahol lakunk található egy kertes ház aminek a garázs része nagyon közveszélyes az utca frontra!Az elmúlt héten este kései órákban mentem hazafelé a munkából amikor 3alkalommal is le esetek az említett garázsnak a tetejéről cserép darabok.Eböl 1alkalommal sikerült kiugranom alóla a zaj hallatán a sötétben de sajnos 2-szer nem sikerült elkerülnöm a bajt és a fejemen tört szét.A jó része a szerencsétlenségnek h nagyon komoly bajom nem lett tőle az hogy régi elkorhadt csempék omlanak le.Mindenképpen tenni kellene ez ügyben és mielőbb intézkedni mert ebben az utcában elégé sok pici gyerek is lakik akik szoktak a saját utcájukban focizni;biciklizni stb kapun kívül is és ne adj isten h valami komolyabb baleset történjen az egyre jobban elkorhadó tető és házrész miatt,és én sem szeretném mint ahogyan senki normális ember h egy ilyen apró beavatkozást igénylő munka miatt állandó jelleggel lesnem keljen a kislányomat h nem éri-e baleset.És akkor arról még említést sem téve hogy már egy kisebb esőzés alkalmával is a szétrohadó félben levő tetőrész miatt ami a járdára omlassza állandó jelleggel az összes vizet,kénytelenek vagyunk az útesten közlekedni van lakó aki még baba kocsival is inkább ezt a "biztosabb" utat választja:-(Kérem hogy adjon nekem segítséget ebben az ügyben hogy mit tudnék tenni ez ellen hogy ne keljen nekem és a családomnak osonva és e-házat kikerülve közlekedni ami közveszélyes és,vagy abban az esetben hogyha tudna lépést tenni ez ügyben nagyon kérem hogy tegye meg.Az említett közveszélyes házrész 1154.Szerencs utca 84.szám alatti címen található és tekinthető meg.Köszönöm szépen:Preisz család
Tünde
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012 júl. 12 16:48


Vissza: Egyéb ügyintézésKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron