Bezárnak HÁROM postahivatalt

Minden, ami nem tartozik a fentebb felsorolt kategóriákba

kevés!!!

HozzászólásSzerző: beke-n » 2007 aug. 23 19:06

Mindegyik dugig, az egyikben lehet számot húzni, ott tudod hogy elmehetsz a még bevásárolni mire sorra jössz. A másikban nincs szellőzés, szauna, tömeg sor végtelenül. Szombaton zárva van ez a minőség amit üdvözöltek a kerületi vezetők? Na nekik nem kell tülekedni,
a harmadik a hivatalnokoknak éppen kézre áll, ők munkaidőben nyugodtan használhatják a többi lakó meg nem érdekes!
Felháborító, de nem tehetünk semmit mert ez nekik így korszerű! Még újságcikket is írtak, hogy védjék a postát. Legalább ne védték volna, mit tudnak ők erről, nekik külön postájuk is van.
beke-n

HozzászólásSzerző: Novak Agnes » 2007 szept. 14 08:37

Novak Agnes írta:Augusztus 13 hétfő dél. Fő utcai posta.
Tömeg, de akkora, hogy nem lehetett bemenni, még az őr is kiszorult az előtérbe. (Sorszámot itt nem lehet húzni.)
Minden nyitott ablak előtt hosszú sor. Levelet kellett feladnom és csekket befizetnem. 35 percet álltam az egyik sorban, végül otthagytam az egészet.
Ha csak a híradásokat olvasnám nézném, akkor biztos lennék benne, hogy fejlődik a posta hiszen - mint írta még a kerületi vezetés is - a fejlődés érdekében bezárta két palotai hivatalát. (Egy harmadikat a polgármesteri hivatal munkaidejében működtet.)
Mivel a saját szememmel láttam, hogy mi a helyzet (nincs adóbevallási időszak, nincs csekkbefizetési dömping, nyár van, szabadságos időszak) újból megbizonyosodhattam: a diadaljelentés a nagyszerű fejlődésről csak egy újabb ócska hazugság volt.
Miért kellene elhinnünk egy szavukat is a további nagyszerű fejlesztésekről az oktatásban, és az egészségügyben. Miért fejlesztés az ha valamiből kevesebb van és nehezebben is működik?

Az egyetlen pozitívum: nem működött a plazmatévé, megkímélték a sorban állókat egy újabb agymosástól.

Fenti bejegyezésem okán 1-269/2007 iktatószámmal ellátott, tárgy: Postai szolgáltatás a Fő utcában.
Helyben fejléccel ellátva az alábbi levelet kaptam:
(betűhíven másolva)

"Tisztelt Képviselő Asszony!
Az önkormányzati honlap Fórum rovatában 2007. augusztus 13-án a Fő utcai postán tapasztalt sorbaállás kifogásolta. A sorbaállás zavaró tényét a posta fejlődéséről tett megjegyzésével id "....a diadaljelentés .... csak egy ócska hazugság.."- erősíti meg.

A közleményt olvasva- 2007 augusztus 21-én 13.30 órakor magam is elmentem a postára, ahol 7 ablakból három üzemelt és mindegyik előtt 3-4 ügyfél várakozott.

Nem vitatva az augusztus 13-án délben tapasztaltakat, de nem indokolt általános tapasztalatot levonni, hisz az ügyfelek szokásainak, a szolgáltatás igénybevételének rapszódikusságát a privatizálás előtt álló posta sem tudja zökkenőmentesen lekövetni.

Nyilvánvaló, hogy a több szereplős postai szolgáltatás a Magyar Postát is arra fogja kényszeríteni, hogy a várakozási időket a lehető legrövidebbre csökkentse, mert a piacgazdasági törvényszerűségek ezt a szervezetet sem fogják kímélni.

Budapest, 2007. augusztus 21.

Tisztelettel:
Dr. Nagy Antal
kapja:
Címzett
Polgármester (általa akit érint)
Irattár"

Gondoltam közkinccsé teszem.
Novak Agnes

Re: Posta.

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2012 dec. 30 18:39

nico írta:Tisztelt Makszimusz!
Tisztelt Fazekas!

Januárban -az újpalotai új postán- pénzbefizetés gombot nyomva 42. sorszámot kaptam az ügykezelthez képest, februárban a 40.-et. 25-30 perc elmúltával kerültem sorra. Gondolom hatalmasainknak ez kevés. A következő hónapban lemérhető mennyivel többen veszik igénybe az újpalotai postát. Lemérhetjük, hogy erre felkészültek-e, mert erről nem hallottam szónokolni.

Összenő ami összetartozik.

GONDOLOM A POSTA MA MÁR AZ ÚJ ÉRÁBAN MINDEZEKET A HIBÁKAT MEGOLDOTTA ??

http://www.hajdu15.hu
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ

Előző

Vissza: Egyéb ügyintézés