Kábeltelevízió

Minden, ami nem tartozik a fentebb felsorolt kategóriákba

Kábeltelevízió

HozzászólásSzerző: Szabó Sándor » 2004 jún. 10 11:53

Tisztelt palotai lakótársak!
Sokadik próbákozásra sikerült megtudni, hogy kerületünkben kábeltv szolgáltató NEM hajlandó és nem is tervezi a régi palotai körzet bevonását a fejlesztésbe. Így mi az un. kertesházi övezet nem jut hozzá azokhoz a minket is érintő információkhoz, mik csak a kábeltévén láthatók!!
Kérdésem: tartalmaz-e a szerződés olyan kitételt, hogy csak a töbmházas környezetben fejlesztenek? Illetve mi módon juthatunk hozzá a szolgáltatáshoz?
Szabó Sándor

kábeltelevízió

HozzászólásSzerző: Herrich Lászlóné » 2004 jún. 11 09:19

Tisztelt Szabó Sándor!
"Kábeltelevízió" tárgyú megkeresésére csak tájékoztatást tudok adni. A XV. kerületben 2004. évben várható új kábel TV hálózat (CATV) beruházásokról, hálózatfejlesztésekről. a MATÁVkábelTV Kft. 2004. évben 4 területen fog nagyobb beruházást, építést végezni a még szolgáltatással el nem látott területeken. Ezek a területek, utcaterületek a következők: Dembinszky u.- Rákos út - Taksony u. - Patyolat u.
Telek u. - Szentmihályi út - Fő út - Aporháza u.
Pázmány P. u - Szőcs Á. u. - Rákos út - Dembinszky u.
Szántóföld u. - Benkő I. u. - Szlacsányi F. u - Közvágóhíd u.
Ezzel az építéssel - a cég elmondása szerint - a MATÁVkábelTV Kft., ha a konkurencia által ellátott területeket leszámítjuk, akkor a XV. kerület közel 96 % arányban lefedett lesz.
Alpolgármesteri titkárság, Herrich Lászlóné
Herrich Lászlóné

Ismételt kérdés!

HozzászólásSzerző: Szabó Sándor » 2004 szept. 06 10:19

Tisztelt Herrich Lászlóné Asszony!
Sajnos csak igen későn köszönöm meg szíves válaszát, de a kérdésemet pontosítani szeretném, miszerint:
A Fő utca és a Pozsonyi utca közötti terület, Lukács, Sin, Morzsa, Batthyány, Sződliget, stb utcákba be lesz-e vezetve és mikor a kábeltelevízió. Ez azért is fontos mert a nevezett körzetben jelenleg AM mikró kisközösségi hálózatot fejlesztettünk ki és üzemeltetjük, immár két éve, de lejár a határozott idejü szerződésünk, meg kellene újítani. Természetesen, ha lenne kábel akkor nem fektetnénk az Am mikróba újabb összegeket.

Tisztelettel: Szabó Sándor
Szabó Sándor

Kábeltelevízió

HozzászólásSzerző: fzks@axelero.hu » 2004 szept. 10 20:00

Tisztelt Szolgáltató!

Az utóbbi időben az önkormányzati ülésekről szóló adások nem megfelelő minőségüek. Eddig csak a hanggal volt probléma ma már a képiadás is akadozik. Mi lehet az oka?
Várom megtisztelő válaszukat.
Üdvözlettel Fazekas László
fzks@axelero.hu

Kábeltelevízió

HozzászólásSzerző: Herrich Lászlóné » 2004 nov. 02 16:38

Tisztelt Szabó Sándor!
Kérdésével kapcsolatban sajnos nincsenek jó híreim, azon utcákban, amelyeket Ön fölsorolt a közeljövőben a MATÁVkábelTV kft. nem tervez bekötéseket. Egyelőre a szerződésüket az Am mikróval ne függesszék föl. Remélem, hamarosan jobb hírekkel szolgálunk.
Tisztelettel: Herrich Lászlóné
Herrich Lászlóné

KTV. T-Kábel. Önkormányzat.

HozzászólásSzerző: nico » 2007 feb. 13 15:03

Tisztelt XV. Kerületiek!

„Összenő, ami összetartozik.”

Időbeosztásom úgy alakult, hogy az átlagosnál több időt tudok szakítani olvasásra, TV-re, a közélet figyelemmel kisérésére, stb.

2006 első hónapjaiban ismertem meg a KTV XV. kerületi eseményekkel foglalkozó adásait a T-Kábel Magyarország Kft szolgáltatásán előfizetve.

A csatorna a hirdetések mellett naponta, délelőtt, koraeste, és későeste közvetített, vagy ismételt meg kerületünkkel kapcsolatos kb. kétórás műsorokat.
A családi időbeosztás miatt a későesti adást tudtam figyelemmel kísérni.

Múlt időt használtam, mert úgy „pünkösd táján” kerületünk mesterének csak mozgó arcát láthattam, hogy mit mond, nem. Két nappal később a mester éves jutalmát tárgyalták, de hogy kik, azt nem. Gondoltam csak történik valami az ünnepek alatt, ezért a reményt nem feladva a mi csatornánkra kapcsoltam. És újat láttam. A kép és a hang is szakaszosan akadozva, dadogva működött.
Felhívtam az önkormányzat zöld számát és elmondtam a felsoroltakat.

2006 junius12 a dátuma, 1-238/3/2006 az iktatószáma a levélnek, melynek tartalmát idézve, a szíves figyelmükbe ajánlom. Szó szerint.

„ A zöld számon bejelentése alapján a KTV vezetőjétől tájékoztatást kértem a műsor minőségét illetően.
Megállapítottam, hogy sajnálatos módon a rendelkezésre álló technika hibája miatt fordulhatott elő az Ön által jelzett probléma, amelyet más néző is megerősített.
A vezetőtől azonnali intézkedést kértem.
Köszönjük a jelzést és kérem, hogy más esetben is hasonló módon szíveskedjen a segítségünkre lenni.

Tisztelettel: Dr. Nagy Antal
Kapja: Címzett, Polgármester, Gyurcsánszky J alpm., Irattár.”

Mire ez a levél megérkezett a kilátásba helyezett intézkedést már tapasztalhattuk. Megszűnt a későesti műsor, hirdetés megy helyette.

A KTV telefonon adott tájékoztatása szerint ez csak a nyári időszakra vonatkozik, ősszel újraindul.
A KTV a nyár végén jelezte, hogy karbantartás miatt a megadott időhatáron belül szünetelteti műsorait. A határidő letelte után napokig monoszkóp volt látható. Telefonjukat nem vette fel senki.

Tekintettel arra, hogy műsort továbbító a T-Kábel, a szolgáltatást nála reklamáltam, melyet elutasított azzal, hogy ő a kapott jelet továbbítja. Mármint a monoszkópot. Raklamáljak a KTV-nél. Velük meg nem vagyok jogviszonyba.

A karbantartás befejezéseként elindult a műsor. Megszűnt a délelőtti műsor is.

Az őszi hónapok egyikén sajtótájékoztatón halottam pozitívumként felsorolni a KTV karbantartását. Harmadára csökkentett műsoridővel dicsekedni, szerintem meggondolandó.

Az év végi ünnepnapokra, ajándékként ajándékműsorral lepte meg nézőit a KTV. Műsor közben a már említett akadozó, dadogó hiba is az ajándék részét képezte.

Három napja csak a monoszkópot látom a KTV adása helyett.

Lehet, hogy csökken az előfizetési díj? Miért fizetek nem létező szolgáltatásért?
Kié a KTV? A zöld számot nem merem hívni, mert nem szeretném, hogy megszűnjön a KTV.

???????????????
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico

HozzászólásSzerző: Topó » 2007 feb. 13 18:07

http://www.xvktv.hu/

Vezető: Katona Attila igazgató
Topó

Kérdés.

HozzászólásSzerző: nico » 2007 feb. 13 18:17

Kedves Topó!

Köszönöm, és tegnap, tegnapelőtt, szombaton mi volt?

Hol a délelőtti, későesti műsor?

Nincs rá szükség, kell a hely a hirdetésnek?

Illeték bélyeg már egy éve nincs, mégis felsorolják, hogy szükség van az ügyintézéshez. Ki fizeti ezt a hirdetést?

Stb.

Kedves Topo az e heti műsort hol ismerhetem meg? A lapon: 00000.

Mégegyszer köszönöm.
nico

Kérdés

HozzászólásSzerző: nico » 2007 feb. 14 09:34

Kedves Topó, Katona Attila igazgató Úr!

Elnézését kérve kérdem, ma február 14.-én mi a műsor a KTV-n.
A képernyőn monoszkóp látható.
A lapjukon 0000000.

Ismét elnézést kérek, de a néző én vagyok. A "műsor" szolgáltató - ? - a KTV.
nico

HozzászólásSzerző: Topó » 2007 feb. 14 12:29

Nico barátom, Te baromi nagy tévedésben vagy :shock: ! Azt hiszed, hogy én vagyok Katona? :mrgreen: Nos, én csak kiírtam Neked, hogy kit kell keresni, mert kérdezted :lol: .

"Lehet, hogy csökken az előfizetési díj? Miért fizetek nem létező szolgáltatásért?
Kié a KTV? A zöld számot nem merem hívni, mert nem szeretném, hogy megszűnjön a KTV.

???????????????"

Maradok továbbra is tisztelettel:
Szilvássi István :wink:
Topó

Bocsánat kérés.

HozzászólásSzerző: nico » 2007 feb. 14 15:51

Kedves Topó!

Elnézésed kérem baromi nagy tévedésemért.
Igazad van.
Köszönöm, hogy felvilágosítottál. Igérem soha nem felejtem el elmém megvilágosítását.
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Bocsánat.
nico

HozzászólásSzerző: Topó » 2007 feb. 14 16:10

Rendben, baromira elnézek :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: !
Topó

KTV.

HozzászólásSzerző: nico » 2007 feb. 26 10:17

Mottó:
" .....no persze azért ez mégis csak egy fórum, ahol mindenki azt ír, amire ingere van." "jegyző."

Igentisztelt XV. kerületiek!

2007 február 13.-án a fórum itt e témában hozzászólásomban leírtam, a KTV-vel kapcsolatos észrevételemet.

Mint másnapra kiderült a KTV augusztusi, kéthétig tartó karbantartása után, most 3-4 napos karbantartást tartott.

E karbantartás eredményezhette, hogy február 25.-én az önkormányzat testületi ülésének közvetítése során kerületünk képviselői és tisztségviselőit láthattuk az adásban.

Láthattuk, de hogy miről tárgyaltak nem kerülhetett tudomásunkra, mert csak tátogó szájakkal szerepeltek a választott nagyjaink. Hangjuk nem volt.

Egy éve még napi három műsor ment naponta a KTV csatornán a hirdetések mellett.

A főjegyzői kérés mely az adáshibák megszüntetésére irányult, valamint a polgármester sajtótájékoztatóján elhangzott hozzájárulás a KTV fejlesztéséhez eredményezhették, hogy jelenleg csak egy műsor látható? Az is úgy mint e vasárnap esti? Mikor tart újabb karbantartási szünetet a KTV? Mikor szerepel újra a dicstelen fejlesztés a sajtótájékoztatóban?

Lehet, hogy a türelmetlen én vagyok, és az is lehet, hogy átléptem egy ingerküszöböt, de az adóforintjainkkal is fenntartott KTV is dolgozhatna rendesen. Az önkormányzat is ….. dolgát.

Mégis meg kell dicsérnem az említetteket. A zöld szám és a T-Kábel értesítése után a távkapcsolóm segítségével más adásokat kapcsolva rátaláltam egy irodalmi műsorra, melyben Bertha Bulcsú munkásságát és életét ismertette Gyurkovics Tibor, Földesi Margit és Szerencsés Károly. Ők négyen számomra a budapesti és a főváros valamennyi kerületének testületi ülésénél többet érnek. Ha jó a KTV adása nem láttam volna beszélgetésüket.

Lehet, hogy a testület nem is akarja, hogy megtudjam, mi történik az ülésteremben?
nico

KTV

HozzászólásSzerző: nico » 2007 márc. 21 18:56

Igentisztelt XV. kerületiek!

Március 19.-én napi 2 adással, 20-tól 3 adással működik a KTV.

Nem tudom kire tartozik, de köszönöm.
nico

Re: KTV

HozzászólásSzerző: alba » 2007 márc. 23 09:59

nico írta:Igentisztelt XV. kerületiek!

Március 19.-én napi 2 adással, 20-tól 3 adással működik a KTV.

Nem tudom kire tartozik, de köszönöm.

T. Nico!
nem akarom elvenni a kedved, de én már régebben néztem és az üléseken nagyon meglepődtem, és elegem is volt belőle. Megértettem hogy palotai ismerőseim miért viszik el a gyerekeiket innen, mert láttam a ktv-ben hogy egy iskolaigazgató milyen színvonalon szól. Meg láttam, hogy kikapcoslják a hangot mondat közben, meg az egyik padsorban még a papírokba se néznek bele, csak szavaznak, azt se tudják miről. Meg van egy új képviselő a szélén ül ,sovány ősz hajú, aki meg suksüköl, legalább szólnának neki ne szerepeljen annyit. ha lesz az új adás megnézem talán de már semmi jót nem várok csak a szöveg megy. Arra kíváncsivagyok hogy tálalják az iskolabezárást és visszafejlődést, persze szövegelni tudnak de a Sztárai tér egy szégyen, és ez valakinek nagy hasznot hoz biztos különben miért hagynák így.
alba

Következő

Vissza: Egyéb ügyintézés