Szerző: nico » 2007 feb. 13 15:03
Tisztelt XV. Kerületiek!
„Összenő, ami összetartozik.”
Időbeosztásom úgy alakult, hogy az átlagosnál több időt tudok szakítani olvasásra, TV-re, a közélet figyelemmel kisérésére, stb.
2006 első hónapjaiban ismertem meg a KTV XV. kerületi eseményekkel foglalkozó adásait a T-Kábel Magyarország Kft szolgáltatásán előfizetve.
A csatorna a hirdetések mellett naponta, délelőtt, koraeste, és későeste közvetített, vagy ismételt meg kerületünkkel kapcsolatos kb. kétórás műsorokat.
A családi időbeosztás miatt a későesti adást tudtam figyelemmel kísérni.
Múlt időt használtam, mert úgy „pünkösd táján” kerületünk mesterének csak mozgó arcát láthattam, hogy mit mond, nem. Két nappal később a mester éves jutalmát tárgyalták, de hogy kik, azt nem. Gondoltam csak történik valami az ünnepek alatt, ezért a reményt nem feladva a mi csatornánkra kapcsoltam. És újat láttam. A kép és a hang is szakaszosan akadozva, dadogva működött.
Felhívtam az önkormányzat zöld számát és elmondtam a felsoroltakat.
2006 junius12 a dátuma, 1-238/3/2006 az iktatószáma a levélnek, melynek tartalmát idézve, a szíves figyelmükbe ajánlom. Szó szerint.
„ A zöld számon bejelentése alapján a KTV vezetőjétől tájékoztatást kértem a műsor minőségét illetően.
Megállapítottam, hogy sajnálatos módon a rendelkezésre álló technika hibája miatt fordulhatott elő az Ön által jelzett probléma, amelyet más néző is megerősített.
A vezetőtől azonnali intézkedést kértem.
Köszönjük a jelzést és kérem, hogy más esetben is hasonló módon szíveskedjen a segítségünkre lenni.
Tisztelettel: Dr. Nagy Antal
Kapja: Címzett, Polgármester, Gyurcsánszky J alpm., Irattár.”
Mire ez a levél megérkezett a kilátásba helyezett intézkedést már tapasztalhattuk. Megszűnt a későesti műsor, hirdetés megy helyette.
A KTV telefonon adott tájékoztatása szerint ez csak a nyári időszakra vonatkozik, ősszel újraindul.
A KTV a nyár végén jelezte, hogy karbantartás miatt a megadott időhatáron belül szünetelteti műsorait. A határidő letelte után napokig monoszkóp volt látható. Telefonjukat nem vette fel senki.
Tekintettel arra, hogy műsort továbbító a T-Kábel, a szolgáltatást nála reklamáltam, melyet elutasított azzal, hogy ő a kapott jelet továbbítja. Mármint a monoszkópot. Raklamáljak a KTV-nél. Velük meg nem vagyok jogviszonyba.
A karbantartás befejezéseként elindult a műsor. Megszűnt a délelőtti műsor is.
Az őszi hónapok egyikén sajtótájékoztatón halottam pozitívumként felsorolni a KTV karbantartását. Harmadára csökkentett műsoridővel dicsekedni, szerintem meggondolandó.
Az év végi ünnepnapokra, ajándékként ajándékműsorral lepte meg nézőit a KTV. Műsor közben a már említett akadozó, dadogó hiba is az ajándék részét képezte.
Három napja csak a monoszkópot látom a KTV adása helyett.
Lehet, hogy csökken az előfizetési díj? Miért fizetek nem létező szolgáltatásért?
Kié a KTV? A zöld számot nem merem hívni, mert nem szeretném, hogy megszűnjön a KTV.
???????????????
Tisztelettel: Fórumtársad.