Kóbor kutyák!

Szabálysértési és birtokvédelmi ügyek, ipari és kereskedelmi (működési illetve telepengedély) ügyek, közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyek, hagyatéki ügyek, állattartással, ebtartással valamint parlagfűvel kapcsolatos témák

Kóbor kutyák!

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2012 feb. 24 16:26

A Klebelsberg Kunó utcában lakom és nap mint nap szembesülök azzal a ténnyel, hogy bár van kerület gazdánk, akik rendesen járogatnak is naponta a Pestújhelyi téren, de valahogy nem tűnik fel sem nekik, sem másnak, hogy a Pestújhelyi út és Klebelsberg Kunó utca sarkán minden nap 2 fekete kutya ücsörög az ABC. bejárata előtt! Van gazdájuk is, de azon kívül, hogy néha ráordítanak és megkergetik őket, nem igazán foglalkoznak velük. A gond csak az, hogy engem is és lányaimat is nem egyszer megtámadták vagy kutya sétáltatás közben, vagy csak azért, mert arra jártunk.
A bolt dolgozói nem igazán foglalkoznak velük és gazdáikkal, akik mellesleg 2-3 házzal laknak odébb, pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha a vevők érdekében vigyáznának az üzletük, egyben munkahelyük körüli környezetre! Kérem az illetékes hivatalt, az állapot orvoslására! Van a büntetésre precedens is: jómagam, akit egyszer ( úgy 4-5 éve ) azért büntettek meg, mert a Pestújhelyi téren a kutyám odapiszkított és nem volt nálam zacskó és mivel 5 perccel később szedtem fel az ürüléket (hazamentem zacsiért) feljelentettek és a tisztelt Hivatal megbüntetett, máig sem tudom miért!!! De mivel felebezésnek helye nem volt, ezzel is maradtam. :?
bakossandor

Re: Kóbor kutyák!

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2012 márc. 01 11:47

Tisztelt Bakos Sándor!

Tájékoztatom, hogy a Budapest XV. kerület, Klebelsberg Kunó utca 47. szám alatt folyó ebtartás ügyében
a tulajdonos ellen állattartási, állatvédelmi szabályok megsértése miatt hatóságomnál eljárás van folyamatban.

Felhívom figyelmét, hogy kutyatámadás esetén azonnali bejelentést tehet a kerületi Rendőrkapitányságon.

Tisztelettel: Hatósági Iroda
Hatósági Iroda

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2012 márc. 02 10:49

Köszönöm és további sikeres munkát kívánok ez úton is!
bakossandor

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2012 ápr. 09 11:32

A helyzet az, hogy tegnap délután 15 órakor a szóban forgó ebek egyike, a Klebelsberg Kunó u. 64 előtt ismét nekem támadt és megcibálta a táskámat, amit védekezésül magam elé tettem! Sajnálom, hogy nem sikerül megnyugtató és VÉGLEGES megoldást találni, mert a rendőrség kihívása nem lenne éppen szerencsés lévén, hogy szinte hetente tiszteletüket teszik amúgy is a kutyák gazdáinál.
Remélem az állatvédők nem veszik majd zokon, ha puszta önvédelemből magamhoz ragadom a megoldást! Ez a beírás pedig majd igazol, hogy én többször is szóltam... :?
bakossandor

HozzászólásSzerző: nico » 2014 jún. 11 20:39

Tisztelt Hivatal!

Egy napmelegtől már felpuffadt elhullott macska teteme terjeszti dögletes bűzét és neveli a döglegyek sokaságát Újpalotán a Szentmihályi út és a Nyírpalota út kereszteződésében a volt orosz laktanya kerítése mellett egy hatalmas fa közelében.

Kérjük szíves intézkedésüket!

Ocsovai András

DSCF0182.jpg
A dög.

capture-20140611-202831.png
A dög helye.
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico

Vissza: Igazgatási ügyek