tájékoztatás

Szabálysértési és birtokvédelmi ügyek, ipari és kereskedelmi (működési illetve telepengedély) ügyek, közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyek, hagyatéki ügyek, állattartással, ebtartással valamint parlagfűvel kapcsolatos témák

tájékoztatás

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2008 jún. 18 11:24

Tisztelt Anna és Ernő!

Hivatkozva a Bp. XV. ker. Polgármesteri Hivatal honlapján, a fórumon keresztül érkezett megkeresésükre, az alábbiakról tájékoztatom:

A bejelentése alapján munkatársaim az ÁNTSZ IV-XV. ker. Intézete munkatársával közösen, előzetes értesítés nélküli helyszíni ellenőrzést tartottak a Bp. XV. ker. Bocskai u. 122. sz. alatti élelmiszerüzletben.
Az ellenőrzéskor italozás nem történt az üzlet környékén, de a Közterület-felügyeleti Csoport munkatársait felkértem a környék ellenőrzésére.
Az üzletben tapasztaltak alapján a Bp. IV-XV. ker. Intézete megteszi a szükséges intézkedést, illetve az állategészségügyi hatóság részére átadja az ügyet.

Remélem, hogy a megtett intézkedések alapján megszűnnek a panaszt okozó körülmények.

Budapest, 2008. június 17.
a jegyző megbízásából:

Moór Árpád címzetes vezető-főtanácsos
osztályvezető
Hatósági Iroda

HozzászólásSzerző: Emő » 2008 jún. 19 18:46

Köszönettel vettem a tájékoztatást. Italozás a mai napig folyik, esti órákban. Épp az előbb sétáltam arra, és sajnos ugyanúgy folyik az italozás , nem éppen kulturált emberek módjára. Sajnálattal vettem, hogy az intézkedésük mit sem ér.
Nem csak én vagyok egyedül ezzel a problémával. Úgylátszik a kerületben nem figyelnek az ilyenre. Talán a fényképek bizonyitani fogják az ilyesmit?
Emő

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2008 jún. 20 08:33

Emő írta:Köszönettel vettem a tájékoztatást. Italozás a mai napig folyik, esti órákban. Épp az előbb sétáltam arra, és sajnos ugyanúgy folyik az italozás , nem éppen kulturált emberek módjára. Sajnálattal vettem, hogy az intézkedésük mit sem ér.
Nem csak én vagyok egyedül ezzel a problémával. Úgylátszik a kerületben nem figyelnek az ilyenre. Talán a fényképek bizonyitani fogják az ilyesmit?

Tisztelt Emő!

Remélem, hogy az ÁNTSZ és az Állategészségügyi Hatóság eljárása
érzékelhető változást fog eredményezni. Az esti italozással kapcsolatban

megkeresem a Rendőrkapitányt annak érdekében, a járőrszolgálat útján
tartsanak folyamatosan ellenőrzést. Sajnálom, hogy így minősítette az intézkedést- bár köszönetet nem vártam.

Tisztelettel: Moór Árpád osztályvezető
Hatósági Iroda

Vissza: Igazgatási ügyek