az előző témához kapcsolodva, türhetetlennek tartom annak a közértnek a külsejét, főleg amikor a közterületesek vedelik a piát, és még szemetelnek is. A közértbe nem tudok bemenni, mert az italszag megcsap , és az embernek kedve sincs bemenni vásárolni, és miután belépek az üzletbe, és mindennap szembesülök "a retekséggel" és az áruk szabálytalan tárokásával. A pékáruról nem is beszélve. Legutóbb is amikor vásároltam a kenyeret, csikket találtam benne, rögtön kifordult a gyomrom, előzőleg meg hajszálat találtam benne. Szóltam is érte, de flegmán válaszolva elküldtek, hogy "nem kell idejönni vásárolni". Ezt a magatartást türhetetlennek tartom. A tapasztalat, és a látottak alapján, ez az üzlet nem müködhetne így, ahogy ők müködtetik. Esténként ott haladok el, hiszen későn járok haza, és a pékségből hangoskodás, kiabálás hallatszik, és nem egyszer láttam a pincéből egerek szaladgáltak.Ez alapján leszürőm azt, hogy a HACCP engedélyük nem lehet rendben. Kérem miharabbi kivizsgálásukat, a többi vásárlók nevében is, mert némelyik családnak nincs lehetőségük, hogy ezt bejelentsék és a tapasztalataikat elmondják ezen a fórumon.
Köszönettel
Emőke.