tisztaság

Szabálysértési és birtokvédelmi ügyek, ipari és kereskedelmi (működési illetve telepengedély) ügyek, közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyek, hagyatéki ügyek, állattartással, ebtartással valamint parlagfűvel kapcsolatos témák

tisztaság

HozzászólásSzerző: Emő » 2008 jún. 03 14:08

az előző témához kapcsolodva, türhetetlennek tartom annak a közértnek a külsejét, főleg amikor a közterületesek vedelik a piát, és még szemetelnek is. A közértbe nem tudok bemenni, mert az italszag megcsap , és az embernek kedve sincs bemenni vásárolni, és miután belépek az üzletbe, és mindennap szembesülök "a retekséggel" és az áruk szabálytalan tárokásával. A pékáruról nem is beszélve. Legutóbb is amikor vásároltam a kenyeret, csikket találtam benne, rögtön kifordult a gyomrom, előzőleg meg hajszálat találtam benne. Szóltam is érte, de flegmán válaszolva elküldtek, hogy "nem kell idejönni vásárolni". Ezt a magatartást türhetetlennek tartom. A tapasztalat, és a látottak alapján, ez az üzlet nem müködhetne így, ahogy ők müködtetik. Esténként ott haladok el, hiszen későn járok haza, és a pékségből hangoskodás, kiabálás hallatszik, és nem egyszer láttam a pincéből egerek szaladgáltak.Ez alapján leszürőm azt, hogy a HACCP engedélyük nem lehet rendben. Kérem miharabbi kivizsgálásukat, a többi vásárlók nevében is, mert némelyik családnak nincs lehetőségük, hogy ezt bejelentsék és a tapasztalataikat elmondják ezen a fórumon.
Köszönettel
Emőke.
Emő
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2008 jún. 02 18:54

HozzászólásSzerző: Emő » 2008 jún. 03 14:16

félreértések elkerülése érdekében, a pontositás, Bocskai utca Szerencs utca sarok pékség, közért.
a körnhyező lakókkal beszélgetve ők is ugyanezt tapasztalják, szintén az a véleményük,m hogy ez felháboritó, hogy a mai világban, hogy egy pékség hogyan müködhet higiénia nélkül, ami alapkövetelmény az EU ba.
Köszönettel
Emő
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2008 jún. 02 18:54

Re: tisztaság

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2008 jún. 03 16:57

Emő írta:az előző témához kapcsolodva, türhetetlennek tartom annak a közértnek a külsejét, főleg amikor a közterületesek vedelik a piát, és még szemetelnek is. A közértbe nem tudok bemenni, mert az italszag megcsap , és az embernek kedve sincs bemenni vásárolni, és miután belépek az üzletbe, és mindennap szembesülök "a retekséggel" és az áruk szabálytalan tárokásával. A pékáruról nem is beszélve. Legutóbb is amikor vásároltam a kenyeret, csikket találtam benne, rögtön kifordult a gyomrom, előzőleg meg hajszálat találtam benne. Szóltam is érte, de flegmán válaszolva elküldtek, hogy "nem kell idejönni vásárolni". Ezt a magatartást türhetetlennek tartom. A tapasztalat, és a látottak alapján, ez az üzlet nem müködhetne így, ahogy ők müködtetik. Esténként ott haladok el, hiszen későn járok haza, és a pékségből hangoskodás, kiabálás hallatszik, és nem egyszer láttam a pincéből egerek szaladgáltak.Ez alapján leszürőm azt, hogy a HACCP engedélyük nem lehet rendben. Kérem miharabbi kivizsgálásukat, a többi vásárlók nevében is, mert némelyik családnak nincs lehetőségük, hogy ezt bejelentsék és a tapasztalataikat elmondják ezen a fórumon.
Köszönettel

Emőke.
Tisztelt Anna és Emő !
Köszönöm a jelzésüket és intézkedni fogunk. Néhány nap türelmüket kérem, azt követően fogok visszatájékoztatást adni !
Üdvözlettel: Moór Árpád osztályvezető
Hatósági Iroda
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004 márc. 23 17:04

Re: tisztaság

HozzászólásSzerző: nico » 2009 jún. 11 10:16

Tisztelt Ügyintézők!

Két oldallal előbb olvasható, ezért remélem, jó helyen járok.

„Igazgatási ügyek
Szabálysértési és birtokvédelmi ügyek, ipari és kereskedelmi (működési illetve telepengedély) ügyek, közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyek, hagyatéki ügyek, állattartással, ebtartással valamint parlagfűvel kapcsolatos témák”

Kérdem Önöktől elfogadható állapot-e a csatolt képen látható „kereskedelmi működés” ami a csatolt képen látható. Bolt a piacon. Öt éve Európában.

Közmunkások takarították a közterületet. Végre. Elfogadható-e „kereskedelmi működés”-ként a közmunkások használta kocsi. Ha közmunkásokat foglalkoztat „valaki”, miért nem látja el megfelelő eszközzel. Lehet, hogy véletlenül visszatér „helyére” a kocsi és valaki élelmiszert helyez el benne vásárláskor? Szerintem előfordulhat. Világváros, öt éve Európában.

Mindkét eset REND-ért kiált. „Rend”-őrért, „közterület”-felügyelőért, polgár-őrért.
Az ANTSZ is tevékenykedhetne a „rend” érdekében, ha már ő is európai.

Még mielőtt valaki mosná a kezét a felsoroltak alapján, a képen látható - kerekeitől megfosztott – eszköz nagy valószínűséggel átlépi a 20 000 Ft-os értékhatárt.
Csatolmányok
HPIM2368.jpg
A piaci Plus gondolái. 35 éve Bécsben láttam hasonlót, de ott áruval megrakva.
(75.97 KiB) 18 alkalommal.
23680.jpg
Viszont látásra a Tesco-ban! Előfordulhat. Ott garantáltan fertőtlenítik? ÁNTSZ?
(57.92 KiB) 17 alkalommal.
HPIM2370.jpg
Garantáltan 20 000Ft feletti ár. Rendőrségi ügy! Ha alatta van a jegyzőé!
(87.54 KiB) 16 alkalommal.
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico
 
Hozzászólások: 2163
Csatlakozott: 2006 nov. 23 15:51
Tartózkodási hely: Újpalota, Kőrakás park 51.IIIe.7a. (lift nincs.)


Vissza: Igazgatási ügyekKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron