hajléktalan=mocsok ,fertő, ürülékétől szennyezet környezet

Szabálysértési és birtokvédelmi ügyek, ipari és kereskedelmi (működési illetve telepengedély) ügyek, közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyek, hagyatéki ügyek, állattartással, ebtartással valamint parlagfűvel kapcsolatos témák

hajléktalan=mocsok ,fertő, ürülékétől szennyezet környezet

HozzászólásSzerző: Katalinka11 » 2008 máj. 26 07:06

Tisztelt Városüzemeltetési osztály

Poblámám a következő a Sárfű u.-i parkban ösz óta haljéktalanok laknak padkon, bokrokba.....A kutyásoktok elvárnánk hogy a kutyaürüléket takaritsák fel a kutyusok után de a hajléltalan mocskával ki foglalkozik?? a park eleje tele van a levetett "téli" ruházatukkal melyet szétszortak majd a szél is szét hordta őket.
A park eleján közismetrt, hogy van egy "presszó" mely már 1/2 6 kor reggel tele van igaz a nyitvatartása nincs kiirva de még fogyasztanak addig nyitva van és nem ritka, hogy ez 23 óra .
Ezen vendégek ez mellet van a zöldséges melyél "természetessen" alkohol is kapható helyben fogyasztható de ezen vendégek is a parkba járnak elvégezni dolgaikat mivel a zöldséges nem engedi de öket wc-re.
A haljéktalanok padjai és környéke már messziről büzli a tömény hugy szagtól, miért és meddig lehet ezt a fertőt tétlenül nézni? a lakoknak musály ezt a mocskot ,nézni és az ürüléktől büzben élni?
Önök nem tudnának tenni ez ellen ?????
Véleményem szerint ha a Polgármesteri hivatal előtt élné életét és végezné szükségletét 1-2 hajléktalan ugy már biztos fel lett volna számolva ez az állapot.
Katalinka11
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2008 máj. 26 06:28

Re: hajléktalan=mocsok ,fertő, ürülékétől szennyezet környez

HozzászólásSzerző: Musuka » 2011 júl. 05 10:43

A megszokottnak megfelelően ma is amolyan kb. 8,10 után megjelentek a közterület felügyelők a 173-as végállomásánál. Fotókat készítettek, barátságosan üdvözölték a kőasztaloknál kutyástól letelepedett ittas hajléktalanokat, a kutyához is volt egy-két jó szavuk, majd eltávoztak. Távozásuk után 5 perccel (a látogatásukkor is nagyon ittas) az egyik hajléktalan nő, az egyik kőasztalnál, természetesen letolt gatyával, elvégezte kis és nagy szükségét... Állítólag a kannás bortól fosik az ember... Tényleg, jött rendesen...
Akik itt élnek, lassan csak megtűrt személyek lesznek.
Köszönjük a segítséget...
Musuka
 
Hozzászólások: 400
Csatlakozott: 2005 aug. 05 10:43

Re: hajléktalan=mocsok ,fertő, ürülékétől szennyezet környez

HozzászólásSzerző: durci » 2011 júl. 06 09:54

2011.julius.06. délelött 9.30. Vásárcsarnok elötti uton (Páskomliget úti oldalon) egy hatalmas kupac emberi ürüléket kerülgetnek az a járda kellös közepén !! Élelmiszer árusoktól 15 méterre ! Csak igy tovább gratulálok !
durci
 
Hozzászólások: 683
Csatlakozott: 2005 nov. 29 08:25


Vissza: Igazgatási ügyekKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron