Szilasparki biliárdszalon

Szabálysértési és birtokvédelmi ügyek, ipari és kereskedelmi (működési illetve telepengedély) ügyek, közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyek, hagyatéki ügyek, állattartással, ebtartással valamint parlagfűvel kapcsolatos témák

Szilasparki biliárdszalon

HozzászólásSzerző: Szilaspark » 2004 júl. 19 19:11

Tisztelt Önkormányzat!

A Szilasparkban lakom, szemben a Mehola üzletházzal. Az üzletház földszintjén egy biliárdszalon működik, kb. 15 méterre a házunktól. A probléma az, hogy szinte minden este ordibálás és hangos zene szól, a nyitva tartást nem tartják be. Sokszor hajnalig kártyáznak és biliárdoznak üvöltözve. A helységben nincs mellékhelység, így a �kisebb-nagyobb� dolgaikat az épület környékén végzik el. Többször kihívtuk a rendőrséget de ők sajnos nem tudtak intézni semmit, amikor a rendőrök elmentek tovább zajonganak. Beszélni velük nem lehet, már többször megfenyegették a ház lakóit. Nem értem, az önkormányzat, hogy adhatott működési engedélyt egy kocsmára ilyen közel lakóépületekhez??? Ez az önkormányzat figyelmetlensége, vagy ez ismeretségi alapon működik?

Tippeket, tanácsot kérek, hogyan zárassuk be a biliárdszalont!
Szilaspark
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2004 júl. 19 18:29

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2004 júl. 22 15:55

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által jelzett vendéglátó egység működési engedélye a vonatkozó hatályos jogszabálynak � az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló, többször módosított 4/1997. (I.22.) Kormányrendelet (a továbbiakban:Rendelet) � előírásainak megfelelően került kiadásra.

A problémák megoldása érdekében a szükséges intézkedéseket a Rendőrkapitányság bevonásával megtesszük.

A Rendelet 18. §-a szerint a jogszabályban meghatározott veszélyes mértékű zaj esetén a vendéglátó egység éjszakai nyitva tartásának korlátozására kerülhet sor.

Tisztelettel:
Igazgatási Osztály
Igazgatási Osztály
Hatósági Iroda
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004 márc. 23 17:04

RE Biliárdszalon

HozzászólásSzerző: Szilaspark15 » 2004 aug. 03 14:36

Tisztelt Önkormányzat!

Érdeklôdöm, hogy történt valamilyen intézkedés az elmúlt idôszakban, mert a fent említett helyzet semmit sem változott. Ha nem történt semmi, mikor várható valamilyen változás?

Üdvözlettel:
Egy Szilas parki lakó
Szilaspark15
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2004 júl. 19 22:33

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2004 aug. 06 08:15

Tisztelt Szilas parki lakó!

A Rendőrkapitánysággal a kapcsolatot felvettük az ügyben, az ellenőrzések folyamatban vannak.
A megalapozott döntéshez szükséges bizonyítási eljárás lefolytatásáig szíves türelmét kérjük.
Amennyiben az ügyben ügyfélként részt kíván venni, illetve tanúvallomást kíván tenni, kérjük, hogy problémáját név és cím megjelölésével levélben juttassa el az Igazgatási Osztályhoz, vagy ügyfélfogadási időben keressen fel egy ügyintézőt a Bp. XV. ker., Bocskai u. 1-3. fsz. "C" épület 8. szám alatti helyiségben.

Együttműködését és türelmét előre köszönjük!

Tisztelettel:

Igazgatási Osztály
Igazgatási Osztály
Hatósági Iroda
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004 márc. 23 17:04

HozzászólásSzerző: Hatósági Iroda » 2004 szept. 02 13:02

Tisztelt Érdeklődők!

Az Igazgatási Osztály munkatársai az elmúlt időszakban többször (2004. augusztus 23. 19 óra, augusztus 22. 19.45 óra, augusztus 7. 22.15 óra, július 22. 15.30 óra) ellenőrizték a tárgyi vendéglátó egységet. Az ellenőrzések során egyértelműen megállapítható volt, hogy a söröző esténként nincs nyitva, a környékén hangoskodás, üvöltözés nem volt.

A XV. kerületi Rendőrkapitányság szintén visszatérően ellenőrizte a vendéglátó egységet, azonban szabálysértést illetve egyéb rendellenességet nem tapasztaltak.

Reméljük, hogy a panaszra okot adó körülmények időközben megszűntek!

Tisztelettel:
Igazgatási Osztály
Igazgatási Osztály
Hatósági Iroda
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004 márc. 23 17:04


Vissza: Igazgatási ügyekKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron