alapitó okirat

Szabálysértési és birtokvédelmi ügyek, ipari és kereskedelmi (működési illetve telepengedély) ügyek, közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyek, hagyatéki ügyek, állattartással, ebtartással valamint parlagfűvel kapcsolatos témák

alapitó okirat

HozzászólásSzerző: zozo » 2006 máj. 08 17:27

Tisztelt Hivatal!
Érdeklődni szeretnék,hogy mely szervhez tudnék fordulni abban az esetben,ha"társasházban"lakom ahol alapító okirat, közösképvíselő és közösköltség nincs.Az elektromos főkapcsoló tűzveszélyes,leszúrt gömbvasak és neon csövek kerítésként üzemelnek bár három kiskorú gyermek él az udvarunkban.

Köszönettel:Zozo
zozo

Re: alapitó okirat

HozzászólásSzerző: Vagyon- és Lakásgazd. O. » 2006 máj. 09 10:27

Tisztelt Zozo!

Amennyiben nincs alapító okirat, úgy Ön jogilag nem lakik társasházban, legfeljebb osztatlan közös tulajdonban.
Amennyiben Ön tulajdonos, úgy elektromos szakemberrel kell felülvizsgáltatnia az elektromos főkapcsolót, és a tulajdonos társakkal megosztani a költségeket.
Amennyiben bérlő, úgy a tulajdonost értesítenie kell az észlelt hibáról, hogy az háríttassa el a veszélyt.

Üdvözlettel:

Vagyon- és Lakásgazd. O.

zozo írta:Tisztelt Hivatal!
Érdeklődni szeretnék,hogy mely szervhez tudnék fordulni abban az esetben,ha"társasházban"lakom ahol alapító okirat, közösképvíselő és közösköltség nincs.Az elektromos főkapcsoló tűzveszélyes,leszúrt gömbvasak és neon csövek kerítésként üzemelnek bár három kiskorú gyermek él az udvarunkban.

Köszönettel:Zozo
Vagyon- és Lakásgazd. O.

HozzászólásSzerző: zozo » 2006 máj. 09 16:48

Tisztelt Hivatal!
Ez az ingatlan 1990-ben Tulajdoni lap szerint már Társasházként üzemelt.
A 2003. évi CXXXIII. sz. Törvény alapján kellene élnem az életemet, de
eggyes tulajdonosokat nem érdekel.A Hivatalban több helyen is érdeklődtem, de érdemi választ nem kaptam, ezért fordultam kerületünk
fórumához.Kérdésem még mindig ugyan az, ez ügyben kihez tudok fordulni, esetleg a Fővárosi Önkormányzatnál tegyem fel kérdéseimet?

Köszönettel: zozo
zozo

HozzászólásSzerző: Vagyon- és Lakásgazd. O. » 2006 máj. 10 10:06

LÁSD lent
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vagyon- és Lakásgazd. O. 2006 máj. 10 10:18-kor.
Vagyon- és Lakásgazd. O.

HozzászólásSzerző: Vagyon- és Lakásgazd. O. » 2006 máj. 10 10:15

Tisztelt Zozo!
Legyen kedves megnevezni, melyik ingatlanról van szó, mivel így érdemben nem tudunk segíteni. Hívjon minket a 305-31-68, vagy 305-3341 telefonszámokon, vagy adjon Ön napközbeni elérhetőséget.

Üdvözlettel:
Vagyon- és Lakásgazd. O.

zozo írta:Tisztelt Hivatal!
Ez az ingatlan 1990-ben Tulajdoni lap szerint már Társasházként üzemelt.
A 2003. évi CXXXIII. sz. Törvény alapján kellene élnem az életemet, de
eggyes tulajdonosokat nem érdekel.A Hivatalban több helyen is érdeklődtem, de érdemi választ nem kaptam, ezért fordultam kerületünk
fórumához.Kérdésem még mindig ugyan az, ez ügyben kihez tudok fordulni, esetleg a Fővárosi Önkormányzatnál tegyem fel kérdéseimet?

Köszönettel: zozo
Vagyon- és Lakásgazd. O.

Vissza: Igazgatási ügyek