SZEMBENÉZÉS ÉS IRÁNYVÁLTÁS

Minden olyan téma, ami aktuális a kerület életében.

Re: SZEMBENÉZÉS ÉS IRÁNYVÁLTÁS

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2014 szept. 18 21:19

Kedves Angéla, a teljesség kedvéért: Biztonságpiac, 2010. június 21:

"Előzetesben a korrupt rendőrök
Előzetes letartóztatásba helyeztek három XV. kerületi rendőrt – erősítette meg a korábbi sajtóértesüléseket a Fővárosi Főügyészség. S. Tibor törzszászlóst és társait korrupciós bűncselekménnyel, vesztegetéssel és hivatali hatalommal való visszaéléssel gyanúsítják.

A letartóztatott S. Tibor egyébként Hajdu László szocialista polgármester veje. Az ügyészség információi szerint a rendőr társaival fejenként fél-félmillió forintot vettek át a XV. Kerületi Rendőrkapitányságon az egyik folyamatban lévő bűnügy gyanúsított élettársától. Azt ígérték, hogy cserébe elintézik a gyanúsított szabad lábra kerülését. Később a törzszászlós újabb félmillió forintért döntött a nyomozás megszűntéséről is. A rendőrök előzetes letartóztatásáról múlt héten döntött a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Az Index beszámolója szerint M. János hadnagy és S. Tibor törzszászlós 2009 szeptemberében vette fel a kapcsolatot a kerületi rendőrkapitányságon előzetesben levő fogoly (L. János) élettársával. Azt ígérték, hogy elintézik a férfi szabadlábra helyezését. A rendőrök azonban tudták, hogy nem indítványozza az ügyészség az előzetes letartóztatás meghosszabbítását, így a L. János szabadlábra került. A rendőrök mégis átvették a pénzt az élettárstól. Nem sokkal később a rendőrök megkeresték az immár szabadlábon levő L. Jánost, és azt mondták, fejenként félmillió forintért azt is elintézik, hogy megszüntessék a nyomozást a férfi ellen. A megszüntető határozat megszületése után a két rendőr ezt a pénzt is átvette. A harmadik gyanúsított P. Péter rendőr őrnagy, aki ugyanebben az ügyben kért pénzt azért, hogy elintézze L. János szabadlábra kerülését. Emellett 2009 nyarától őszéig többször kért le adatokat a rendőrségi nyilvántartásból, és kiadta azokat külső személyeknek.

Forrás: Hír TV/Index"

Majd: http://zaol.hu/hirek/visszaeltek-helyze ... ok-1520185

És végül: http://www.origo.hu/itthon/20140917-bud ... gyben.html

Ezeket olvastam, posztoltam tömörítve. Ugyan úgy összevágva, mint Hajdú László által feltett: http://egyenesen.hu/laszlo-tamas

De ugye, az rendben van...? :roll:
bakossandor
 
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2011 szept. 04 19:19

Re: SZEMBENÉZÉS ÉS IRÁNYVÁLTÁS

HozzászólásSzerző: nico » 2014 szept. 19 20:27

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!

capture-20140919-201903.png
A reklám helye!


Itt:
https://www.facebook.com/laszlo.hajdu.5851?fref=ts

Ők, Ő így látja:

" Simó Endre Kívánom, hogy véget vessenek annak az embertelenségnek, ami a XV. kerületben eluralkodott László Tamás polgármester vezetésével, a tömeges kilakoltatásokkal, és melynek csimborasszója a mindkét lábára amputált Nagy Lajosné (Emma néni) kétszeri kilakoltatása volt: először az önkormányzati bérlakásából, másodszor pedig az idősek otthonából. Emma néni azóta az utca és a kórház között éli az életét. Pár nappal ezelőtt 29 fokos testhőmérséklettel szállították a Honvéd kórházba, ahol megmentették az életét, és jelenleg is kezelik."
Tisztelettel: Fórumtársad.
nico
 
Hozzászólások: 2163
Csatlakozott: 2006 nov. 23 15:51
Tartózkodási hely: Újpalota, Kőrakás park 51.IIIe.7a. (lift nincs.)

Re: SZEMBENÉZÉS ÉS IRÁNYVÁLTÁS

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2015 jan. 03 13:17

A JÖVŐBEN REMÉLEM A KÖZÖS FELELŐSSÉG E HIBÁKAT KI TUDJA KÜSZÖBÖLNI!
Közlemény az alpolgármesterek és a bizottságok megválasztásáról
Örömömre szolgál, hogy a kezdeményezésemre lefolytatott tárgyalás sorozat eredményre vezetett és a mai napon Budapest Főváros XV. kerület Képviselő-testülete három alpolgármestert (Németh Angéla DK-RÁTE-Együtt-Liberálisok, dr. Pintér Gábor FIDESZ-KDNP és dr. Balázs Zoltán FIDESZ-KDNP), valamint hat bizottságot választott és megkezdhetjük az érdemi munkát.

Megnyugvással tölt el, hogy a testületet alkotó politikai szervezetek belátták: a kerület érdeke az első.

A megválasztott alpolgármesterek és bizottsági elnökök kinyilvánították, hogy az eltérő párthovatartozás nem lesz akadálya a munkának, mindannyian a kerületben élő állampolgárokat fogjuk szolgálni. Politikai vitáinkat kulturált keretek között, a megegyezés szándékával fogjuk lefolytatni.

Polgármesterként – ahogyan eddig is – Rákospalota, Pestújhely és Újpalota fejlődését és boldogulását szem előtt tartva fogom vezetni a kerületet.


Budapest, 2014. december 17.


Hajdu László
polgármester
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Előző

Vissza: KözéletKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég

cron