Újpalota 40 éves

Minden olyan téma, ami aktuális a kerület életében.

Újpalota 40 éves

HozzászólásSzerző: Báthory Erzsi » 2009 jan. 23 19:28

Újpalota 40 éves

A Nyírpalota Társaság ezúton fordul kerületünk lakosaihoz, hogy az évfordulóról való méltó megemlékezés céljából hozzon vagy küldjön az Újpalotai Közösségi Házba (XV. Zsókavár u. 15.) fotót, filmet, videót, dokumentumot (pl. lakáskiutalási határozat), emléktárgyat, visszaemlékezést, amelyek Újpalota történetét idézik fel.

Az összegyűjtött dokumentumokból ősszel kiállítást (az anyagtól függően esetleg kiállításokat) szeretnénk rendezni, s ezzel is a kerek évforduló eseményeit szeretnénk gazdagítani. A leadott dokumentumokért felelősséget vállalunk és a kiállítás után visszajuttatjuk a tulajdonosoknak.
A dokumentumok leadási határideje folyamatos.
Érdeklődni lehet a 410 6304 vagy a Zsókavár utcai könyvtárban a 416 0736 telefonszámokon.

Előre is köszönjük mindenki közreműködését.
Báthory Erzsi
 
Hozzászólások: 430
Csatlakozott: 2004 ápr. 06 08:32

Re: Újpalota 40 éves

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2014 ápr. 23 10:58

A 45-ik SZÜLETÉSNAPRA, A KAMPÁNYRA AJÁNDÉK ÚJPALOTÁNAK !
Újpalotai játszótér

Elkészül fővárosunk legújabb skateparknak csúfolt játszótere. Ha még nem vagy 12 éves akkor neked tökéletes lehet de ha már elmúltál akkor csak kiröhögni tudod ezt a fostalicska képződményt. Nem tudom mennyibe került de ezért 1 forint is több mint ok. Jó lenne ha már végre tényleg a sportolói igényekhez képest készülnének el a pályák. Szinte már minden nagy vidéki városban van rendes méretű park csak valahogy Budapesten dilettánsok az önkormányzati vezetők. Az már csak hab a tortán, hogy a kerítés teteje így tök baleset veszélyes mivel befelé van forgatva a szögvas. Ha nekidőlsz vagy esel akkor egy viszonylag éles felülettel találkozol viszont a kerítés másik oldala sokkal nagyon sima felület, ugyanez érvényes a szintén szakértői módon kivitelezett kerítés merevítőkre is, amik a pálya felé vannak fordítva, ami egy esésnél nem éppen előny.
A dilettantizmus Oscar diát kapja:
A tervező
A kivitelező
A megrendelő
Az egész projekt vesztesei a sportolók. Köszönjük szépen. Az adófizetők pénzéből ismét épült valami ami nem látja el a funkcióját (mondjuk lehet nem is volt cél) Célszerű lenne az ilyen "sportlétesítmények" megépítésénél megkérdezni a sportolókat ( Nem a szomszéd Pistikét akinek az osztály társa már látott valakit aki halotta, hogy valakinek a testvére rollerezik) A kivitelező cég weboldalára oda kellene írni hogy extrém játszótér NEM SKATEPARK. Tényleges sportolásra alkalmatlan. Ha valamit akarnak, azt egy szegény kerületet nem megalázó módon tegyék.

http://www.hajdu15.hu
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48


Vissza: KözéletKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron