A XV kerület Polgármesterének a közrendért, biztonságért

Minden olyan téma, ami aktuális a kerület életében.

A XV kerület Polgármesterének a közrendért, biztonságért

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2015 aug. 10 19:47

Tisztelt Polgármester Úr, tisztelt Hivatal!

Minekután Önöktől nem kaptam választ megkeresésemre, egy internetes oldalon eléggé nyíltan reagáltak rá, mondhatni, megfenyegettek, mivel címemet és nevemet adtam a kérésemhez. Gondoltam ez így tisztességes és remélve, hogy Önök eljárnak az ügyben. Mellékelem a szóban forgó levelet arra az esetre, ha valóban e miatt a közérdekű bejelentésem miatt valami atrocitás érne!

"Napló Kerületi
9 órája ·
Na az ilyenek miatt szívesen lép le az ember innen. Inkább nem látjuk többet Pestújhely city fényeit de ezt a Bakos férget sem ...
Van aki nem tud leszokni a besúgásról, ha nappali forróságban kiviszik a gyereket az a baj, ha az éjszaka hűvösében az a baj. Igazi szekus tempó...
"Segítség kérés!!!
Hozzászólás Szerző: bakossandor » 2015 aug. 07 08:12
A Hivatal segítségét szeretnénk kérni a Pestújhelyi téren kialakult állapotok miatt!
Napok óta minden éjjel 1-2 óra között egy anyuka és kb. 2 éves gyermeke megjelenik a téren lévő játszótéren és önfeledten játszanak, az ezzel járó visongással és ordibálással! Felhívnám egyúttal a gyámhivatal figyelmét is a jelenségre, mert szerintem normális esetben a gyereket nappal viszik a játszótérre, így valami lehet abban, hogy az éjszaka leple alatt "szellőztetik" meg szegényt. Egyébként a Klebelsberg Kunó u. 60 vagy 62 alatt lakhatnak a szomszédok szerint.
A másik szintén napok (illetve éjszakák) óta tartó jelenség az is, hogy a tavaly átadott zenepavilonba beköltözött valaki. Éjjelente ott tanyázik és körülötte végzi a dolgát is. Ami aggasztóbb, pont felette van egy térfigyelő kamera. Ha már költöttünk rá, miért nem használják a rendeltetésének megfelelően?
Várjuk sürgős intézkedésüket a probléma megoldásában!
Köszönettel:
Bakos Sándor, Klebelsberg Kunó. u.50
Megosztom

[b]Gyöngyösi Gábor Tényleg ez a cime? LoL ahha akkor éjjel 3-4 közt kell a lakása előtt randalÍrozni...
1 · 9 órája

Veronika Laska Istenem ez gonosz rosszindulat mocsok ! Az még nem jutott az eszébe ennek a debilnek, hogy a gyerek nem tud aludni? Vagy a másik mindenhol zengik hogy ne vigyék a gyerekeket a napra sőt nem csak ezt hanem olyan szennyezte a levegő hogy azt zengi a média és minden más hogy az ablakokat se nyissák ki és inkább éjjel szellőztessenek."[/b
]

Nos az, hogy ilyesmi előfordulhat ebbe a kerületbe, mert egy lakos szólni mer egy téren zajló szabálytalan tevékenységről aggályokat vet fel a lakosság biztonságáról és védelméről! Kérem ez ügyben is segítségüket és védelmüket. A névvel hozzászóló személyeket a Polgármester Úr személyesen ismeri, így kérem az ő segítségét is. Ezt az ügyet egyébként, mint saját és családom biztonságát érintő dolgot, feljelentéssel és a nyilvánosság bevonásával szeretném orvosolni, annál is inkább, hogy éjjel máris elkezdődött a házam előtt 3 órakor egy kis autóból kiszűrődő koncert.
bakossandor
 
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2011 szept. 04 19:19

Re: A XV kerület Polgármesterének a közrendért, biztonságért

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2015 okt. 10 11:57

MICSODA ÖSSZEÁLLÍTÁS!
Nem sok köze van az írásoknak a közrend közbiztonsághoz.
De megpróbálunk szakmai részére válaszolni.
Üdv.
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48

Re: A XV kerület Polgármesterének a közrendért, biztonságért

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2015 okt. 13 09:25

A " MICSODA ÖSSZEÁLLÍTÁS" gondolom a hozzászólóknak szólt... :roll:
Köszönöm a segítséget, de mivel pontosan 2 hónap telt el a panaszom óta, időközben hűvös ősz lett és ez megoldotta a problémát. 8)

Gyógyulást és további minden jót kívánok Neked! :wink:
bakossandor
 
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2011 szept. 04 19:19

Re: A XV kerület Polgármesterének a közrendért, biztonságért

HozzászólásSzerző: Magdi » 2016 márc. 18 15:32

Kedves Önkormányzat Városüzemeltetési Osztály! Köszönöm szépen a hevederzárat a vagyonvédelmi pályázatban! Ma felszerelték és tökéletes! Másfél éve betörtek hozzám, kihasadt az ajtó, kirepült a zár, azóta nem is volt záram, nem is érdekelt, most nagyobb biztonságban érzem magam, ha már elvinni nincs is mit, köszönöm!
Magdi
 
Hozzászólások: 139
Csatlakozott: 2006 márc. 06 09:24

Re: A XV kerület Polgármesterének a közrendért, biztonságért

HozzászólásSzerző: Moderátor2 » 2016 márc. 21 11:51

Tisztelt Magdi!

A Budapest XV. kerület közigazgatási területén álló lakások és lakóépületek biztonságának növelését célzó, a Képviselő-testület által kezdeményezett program keretében felszerelésre kerülő hevederzárak beépítésének koordinálását a Városüzemeltetési Főosztály végezte. Köszönjük a visszajelzését, minden jót kívánunk!
Üdvözlettel: Moderátor
Moderátor2
 
Hozzászólások: 105
Csatlakozott: 2015 dec. 02 12:41


Vissza: KözéletKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég

cron