Idönként elszoktam kerékpározni a kiserdőbe mint gyermekkorom kedvenc barangoló és kirándulóhelyére. itt mindig jó levegő, csend , a természet érintetlensége fogadott. a közelsége miatt is a kerület tüdejének számított és sok lakos kedvenc kirándulóhelye volt. Igen szerintem csak volt , mert amit tegnap tapasztaltam az megdöbbentő és nagyon elszomorított. Kezdődött a pólus megépítésével, utána az Ázsia center és most a gyanús erdő leégéssel , illetve ennek a résznek a teljes kiírtásával és ha jól értesültem közmű és autópálya építésével. Tehát ezzel megis lett pecsételve ennek a kis életet és sok örömöt okozó kis területnek a sorsa . Ezután már nem friss levegőt, hanem zaj és benzingőzt lehet majd szívni!Egyszerűen nemtudom megérteni miért kell minden zöld felületet, beépíteni ,kirtani! Bele se merek gondolni mikor pár év múlva ,lakoparkok , irodaházak fognak itt is díszelegni és gyerekeinknek már csak azt mondhatjuk hogy valamikor itt volt egy kiserdő ahol olyan jókat tudtunk csavarogni.
Üdv. Kiss László