charlesmorin írta:Nahát Hajdu Úr! Hogyhogy a DK jelöltjeként indul 2014-ben?
charlesmorin írta:Nahát Hajdu Úr! Hogyhogy a DK jelöltjeként indul 2014-ben?
rokalaci írta:Ez a kedvenc topicom - annyira mókás a topicindító amit kezdőoldalnak mindig behoz. Napsugár biztos örül, hogy 2010 novembere óta micsoda virágzásnak indult a kerület. Az 5 darab pad mellé időközben kapott százmilliókért díszburkolatot meg zárható parkolókat. Hiába no, láccik, hogy építész a polgi. Építeni azt nagyon szeret. Jujj, nagy boldoccságomba a rendkívül sikeres Fő tér tervpályázatot pártíz milláéért majdnem kifeledtem!
"S a nép, az istenadta nép, Ha oly boldog-e rajt' Mint akarom, s mint a ***, Melyet igába hajt?"
Naná! Nem kell felméréseket készíteni, hogy van-e lakossági igény és fizetőképes kereslet a zárható parkolókra! Tervek kellenek meg kivitelezők oszt kapnak majd mélygarázsot is
Dr Neszt Kálmánt sajnos csak posztumusz lehet már rehabilitálni, hogy mégsem ő rothasztotta le a kerületi egészségügyet - különös tekintettel a főigazgatói iroda méltatlan állapotára. Gondolom, év végén összehasonlítják Dr. Sólyom Olimpia sikeres működését a korábbi főigazgatók idejében lehívott OEP finanszírozással. Több testületi ülésen is elhangzott, hogy Szunyoghy és Neszt micsoda képzetlen és tehetségtelen főigazgatók voltak, de majd most! Százmilliókkal fog emelkedni az OEP lehívás éves szinten! / kíváncsian várom az idei prezit - ja nem, az a helyettes asszonyé volt amivel engem külön meglepett mert nem hittem, hogy ismeri egyáltalán, amiért elnézését kérem és utólag is gratula érte - szóval kíváncsian várom az idei olvashatatlan ppt diába illesztett fénymásolatokatösszehasonlítva mondjuk a megelőző 5 év finanszírozási adataival /
Egyetlen egy sem volt ellenzéki oldalról sem aki felvetette volna, hogy korai még fikázni az elődöket két hónap túlírt diái alapján! Nem az a baj, hogy nem értenek hozzá hanem, hogy nem tudnak még kérdezni sem.
Az index cikkét olvasva ismét megállapítható, hogy milyen nemes cselekedet ma politikusnak állni. Hajdú még olcsón megúszta a kizárással, Vízérék örülhetnek ha nem vádolják meg őket hazaárulással. Oszt védekezhetnek a hadbíróságon világcsúfjára ürgebőrbe varrva
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég