birtokháborítás

A kerületben található úthibák, kátyúk, illegális szemétlerekók, fakivágások és közműmeghibásodások bejelentése, játszóterek és egyéb közterületek állapota stb.

birtokháborítás

HozzászólásSzerző: Fischer Elemér » 2012 márc. 03 16:39

Mikor a kerületbe újra költöztem, a lakás rendbetételével voltam elfoglalva. Habár alkalmanként szóltam a szomszédomnak hogy a telkem feléig benyúló faággal csináljon valamit mert a melléképületbe lévő szerszámok is megrozsdásodnak.A válasz: nem érnek rá de dobjam át az ágakat nyugodtan.
Ha jól emlékszem 2009-2010-ben miután már nem tudtam bemenni a kapun, nekiálltam metszeni az átlógó ágakat.A kijövő szomszéd üdvözölt
" mi jutott már megint eszedbe te fél agyú" és hozzám akart vágni egy cserepet. A kerítés szerencsére felfogta.Az akkor megjelenő kerületi újságban volt egy cikk a birtokvédelemről. Az önkormányzathoz fordultam, majd helyszíni szemle után a szomszédom ellen egy elmarasztaló határozatot hoztak ,említve a büntetést valamint a kényszer vágást.Be perelt a szomszéd, hogy vonjam vissza az önkormányzatnál a bejelentésemet. Idén volt az I. fokú per kihirdetése
melyben nekem adtak igazat, az új helyszíni szemle után.Persze van még fellebbezésre is lehetőség, ugyan akkor valamit nem értek.
Ha a kerületi polgármester hivatal dönt, miért kell futni utána a köröket.Miért nincs jogkörük a határozatuk betartására. A jog miért rendelkezik így?
Fischer Elemér
 
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2012 feb. 25 18:48

Vissza: VárosüzemeltetésKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron