fazekas írta:Ez a 200 lakás nem az elmúlt 2 évben ürült ki. Igazán arcátlanság, hogy finoman fejezzem ki magam, most ezt felróni. Akkor tetcettek volna intézkedni amikor volt rá lehetőségük. A hajó el ment, tessék jó képet vágni hozzá.

KEDVES HOZZÁSZÓLÓ TÁRSAM !!
Anno is volt üres lakás, 15 - 30 közötti volt az átlag tízen-éveken, ez kell ahhoz, hogy folyamatos legyen a pályáztatás és tragédia
esetére legyen néhány darab lakás, ám a 30 db csak ritkán fordult elő, így alig volt mozgásterünk. A több mint 200 üres lakás a vagyonnal való rossz gazdálkodás. Ha egy lakás lakott rezsijét vesszük figyelembe, akkor az üres lakásé 60 - 70 % költség, akkor is ha nem laknak benne, hiszen kell utánuk fizetni a Palota Holding Zrt - kasszájából, tehát a köz pénzéből a legnagyobb költséget az un.
közös költséget = x 200 db. Ugyanígy kell fizetni az összes un. álltalány díjakat a közösen használt szolgáltatások után akkor is, ha üres! Ezek éves vesztesége nagyobb kár mint a kilakoltatott 160 háztartás összes tartozása, hangsúlyozom évente nagyobb kár mint az összes kilakoltatott által ki nem fizetett adósság. Mint az előző hozzászólásomból láthatják, a 160 kilakoltatás ellenére nem csökkent az önkormányzati bérlemények utáni kintlévőség, hanem nőtt!!! Egyik oka éppen az üres 200 db lakás után is fizetendő magas rezsi........a köz vagyonának ilyen mértékű pazarlását tettem szóvá, én nem vagyok kötve a 2/3-os hűség nyilatkozatokhoz!
http://www.hajdu15.hu
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe