Kontyfa u. és környéke

A kerületben található úthibák, kátyúk, illegális szemétlerekók, fakivágások és közműmeghibásodások bejelentése, játszóterek és egyéb közterületek állapota stb.

Kontyfa u. és környéke

HozzászólásSzerző: kon03 » 2014 okt. 14 20:04

Kérdésem az lenne, hogy mikor tervezik a Kontyfa Iskola mellett található játszótér és környéke rendbetételét? Elbontottak több játékot, a meglévőek továbbra is balesetveszélyesek, kosz és szemét borítja az egészet, hajléktalanok lakják a Csarnok mögötti területet. Ezt nem lehetne megszüntetni és élhető környezetet kialakítani? Ígéretet számtalanszor tettek az aktuális vezetők, de előrelépés ezidáig nem történt.
kon03
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014 okt. 14 08:48

Re: Kontyfa u. és környéke

HozzászólásSzerző: Városüzemeltetési Osztály » 2014 okt. 15 15:38

Tisztelt Kon03!

Bejegyzésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy terveink között szerepel a Kontyfa utcai játszótér átépítése, azonban ennek anyagi feltételeinek biztosítását a Képviselő-testület hagyja jóvá az éves költségvetés elfogadásakor.
Amennyiben a 2015. évi költségvetésbe bekerül a szükséges előirányzat, a területen megépülne egy új, két korosztályos játszótér és a kosárlabda pálya is bekerítve.
A terület átfogó takarítását elvégeztetjük, az ott élő hajléktalanokkal kapcsolatban pedig kérjük a kerületi hajléktalanokkal foglakozó szakszolgálat segítségét.
Kérdését és jelzését köszönjük.
Tisztelettel:
Városüzemeltetési Osztály
Városüzemeltetési Osztály
 
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2004 márc. 04 10:34


Vissza: VárosüzemeltetésKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron