Tisztelt Demel Edit!
Engedje meg hogy elsőként én válaszoljak/segítsek Önnek.
Azt bizonyára Ön is megérti, hogy az okmányirodai ügyintézéshez lehetőséget kell biztosítani azok számára is, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal. Ez az egyik oka, annak hogy nem lehet egy-egy hét összes napjára interneten keresztül időpontot foglalni. Azt pedig a hivatal nem tudja befolyásolni, hogy egy adott időszakban mennyien szeretnének Önön kívül is időpontot foglalni pl. személyi igazolvány cseréje miatt.
A másik ok pedig, hogy az ország összes okmányirodája kapcsolódik az XR rendszerhez, ami a
www.magyarorszag.hu oldalon keresztül elérhető okmányirodai időpontfoglalást teszi lehetővé. Ezen a rendszeren keresztül is kötelezően biztosítania kell az okmányirodának lefoglalható időpontokat, ami nem ütközhet a saját időpontfoglaló rendszerünkkel. Ehhez a rendszerhez még regisztrálnia sem kell magát és ha siet - az imént néztem meg én is - még van lehetősége időpontot foglalni júliusra is (jelen pillanatban a legközelebbi lefoglalható időpont 2007. 07. 23. Hétfő).
A következő linken egyből az XR rendszeren keresztül történő időpontfoglaláshoz jut:
http://www.magyarorszag.hu/okmanyiroda/ ... yiroda_ugy
Sok sikert!
Admin