Azt gondolom, hogy legegyszerűbb, ha a levelezésemet írom le:
Üdvözölöm!
...Mónika vagyok, és a segítségüket szeretném kérni az alábbiakkal kacsolatban:
2008. 07. 21-én időpontot foglaltam 2983... ügyszámon, 2008.07.28/000... foglalási számon a Központi Okmányirodába, Jancsó Ildikó ablakánál. A következő ügyet szeretném intézni: elvesztettem a hátsó rendszám táblámat. Időpont foglaláskor a felsorolt ügyek között ez a lehetőség nem szerepelt, ezért más ügyet választottam, de szintén gépjárművekkel kapcsolatos ügyet. Kérdésem az volna, hogy érvényes-e az időpont foglalásom.
További kérdésem:
2008. 08. 04-én Olaszországba utaznék a gépkocsimmal. Mivel a hátsó rendszám tábla hiányzik, ez így nem lehetséges. Szeretném megtudni, miként megoldható, hogy országon kívül használhassam az autót?
Válaszukat előre is köszönöm, üdvözlettel:
.... Mónika
Érkezett a válasz:
Tisztelt ....Mónika!
Köszönjük, hogy kérdésével a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központhoz fordult. Az alábbi információkkal tudunk szolgálni Önnek:
A Kormányzati Portál keresztül történt foglalásának érvényességét a 13. kerületi okmányirodától szíveskedjen megérdeklődni, nyilvántartással, az érvényes foglalásokkal kapcsolatban ott fognak tudni tájékoztatást adni.
Hátsó rendszámtáblával kapcsolatos kérdésében kérjük szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a Nemzeti Közelekdési Hatósággal (NKH). Az NKH elérhetőségeit a következő linkre kattintva érheti el:
http://www.nkh.hu/content/view/20/5010/
Amennyiben további kérdése van vagy információra lenne szüksége, forduljon továbbra is bizalommal hozzánk.
Tisztelettel:
Pintér András
Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ
A történet folytatása:
Tisztelt Pintér András!
Köszönettel vettem visszajelzését kérdéseimmel kapcsolatban. Azonban, sajnos nem sikerült az Ön által javasoltak alapján megoldanom a problémámat.
Miután a megadott elérhetőségek alapján megkerestem a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, azt az információt kaptam tőlük, hogy a rendszámtáblával kapcsolatos ügyintézés nem tartozik rájuk, "vissza a feladóhoz" vagyis az Okmányirodához - ugyanis ez csakis oda tartozó ügy. A 13. kerületi Központi Okmányirodát körülbelül 4 órája folyamatosan próbálom hívni, de nem elérhető, az összes (3) szám foglalt, vagy nem veszik fel. Megköszönöm az Ön segítségét, és tudom, hogy nem Ön tehet róla, de minősíthetetlennek tartom, hogy az ember minimum 2-3 hetes időpontot kaphat arra vonatkozólag hogy csak feltája személyesen mi is a problémája és eleindítsa az esetleges ügyet, ezt következően még hetek kérdése, mire egyáltalán hozzá jut az én esetemben pl. a rendszámához. Reggel 10 óra óta nem tudom elérni az irodát telefonon, most pedig valóban 4 órája folyamatosan visszahívó üzemmódban van a telefonom, mégsem sikerül érdemben senkivel beszélnem.
Ismételten köszönöm a segítését, de sajnos nem vezetett eredményre, mert a hivatalnak nem fontos, hogy az ügyfél el tudja-e intézni az általa kívánt ügyet. Nem érdekli, hogy egy előre befizetett útra, a bürokrácia miatt nem tud valaki elutazni, egy egyszerű rendszámtábla elvesztése miatt.
Üdvözlettel:
... Mónika
Én is ezt kérdezem, mint az előttem szóló: JÓÓÓ EZ ÍGY????