Bocsánat, hogy ne kelljen keresgélni, pontosítok:
az I. rész a 2004 februári Sétálóutca, a II. rész a 2004 márciusi Kávéház rovatban jelent meg! KÖSZÖNÖM!
alba írta:KriszBi írta:alba,
Lehet, hogy ebben a témában az Újpest újság korrekt, de egyébként vacak a kerületi kommunikáció.
(Újpesten élek, így évek óta látom mi történik és olvasom a helyi újságot is.)
Üdv,
KriszBi
Biztosan igazad van, de volt már más is amiben Újpest jobb volt.
Az persze engem is megdöbbentett hogy a lakótelepi szánkódombra egy olyan borzalmas nagy házat építettek a Tél utcában. Meg egy csomó szép régi házat leromboltak. Hogy tehettek ilyet? (Na azért mi sem panaszkodhatunk itt a Sztárai tér már tényleg sok éve olyan mint egy csatamező háború közben, nem értem hogyan hagyhatják, ez szégyen!)
Ha egyformán helyet kap minden jelölt a kerületi hivatalos ingyenes információs újságban azért mégis csak jobb, nemúgy mint itt, ahol senki nem szerepelhet csak ha a cenzúra megengedi!
De itt hiába beszélünk (írunk) már többen is több mint egy hónapja, ez senkit nem érdekel! Csak a saját pecsenyéjüket akarják sütögetni, és nem engednek szóhoz jutni másokat, hiába is követeljük.
Sajnos a mi kerületünkben ilyen vezetők vannak.
alba írta:Ami külön öröm volt nekem, hogy a polgármester úr végre újra Észak-Pesti kórházról beszélt a választási igéretében! Nem tetszett nekem hogy már csak Őrjárat utcai ingatlan volt a leírásokban.
Remélem nem csak igéret marad!
Akkor mi marad meg a kórház területén, erre válaszoljanak már végre!
Az egyszerű lakosok soha nem ismerhetik meg a javaslatokat? Akkor ki fog dönteni és milyen vélemények alapján? Hasraütésre döntenek a kerület egyetlen jenetős vagyonáról? Itt már mindent eladtak, ezt miért nem használhatjuk tovább? Felháborít már ez a mellébeszélés!
pistike3 írta:az újság még rendben van, de a fényképek szörnyűek!!!! nem tudom kit alkalmaznak fotósnak, de gondolom valakinek a valakije lehet ennyi hozzáértéssel!!!
Engem inkább az érdekelne, kivel vagy ennyire jó viszonyban a hivatalban, hogy Te lettél az első számú fotós és a legügyesebb moderátor.
tóth zoltánn írta:kedves Gábor!Igazad van, a szakmai kérdésekről lehet vitázni. Ez nem lehet gond. Engem inkább az érdekelne, kivel vagy ennyire jó viszonyban a hivatalban, hogy Te lettél az első számú fotós és a legügyesebb moderátor. Elárulnád kedves Tamás, ki segíti az érvényesülésedet?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég