Jót nevettem az írásodon bakossandor!
"Az én nejemet nem fogja senki sem büntetésből visszahívni, mert nem jutalomból került oda! Tudod, ez a jobboldalon nem úgy működik mint nálatok. Igyekszünk a megfelelő embert megtalálni a megfelelő helyre és nem a csókos párttagokat importáljuk innen-onnan, (akár Dunakesziről is

) mert ez az utasítás!

Mint már írtam: a képviselőség egy feladat és nem egy pénzkereseti lehetőség!"
Dehogynem úgy működik. A hivatalból két dolgozót is megnevezhetek akik jutalomból indulhatnak a mostani választáson. Az egyik a polgármester volt gépkocsivezetője, akiből utána a kerületgazdák csoportvezetőjét csináltak, majd most a rendészeti csoportnál tevékenykedik, a másik pedig egy hölgy, aki szintén csoportvezető lett, aki a rezsicsökkentés elleni harcra, munkaidőben gyűjtött aláírásokat a kerületben.

Így megy ez ezen az oldalon is.
Tanácsadó témában: nem azt írtam, hogy nincsenek tanácsadók, hanem azt hogy most referens a titulusok. Két évig működött a hivatal nélkülük, működne most is. Amit csinálnak az egyenlő a nullával.

És adjak a másik oldalnak is Hajdu Laci, nem jó ez az ügyfélfogadásos dolog amit felhozol példának. Emlékezz vissza, hogy kinek az idejében lett beléptető rendszer. Kinek az idejében kaptunk beléptető kártyát. Igen, a te idődben. A beléptető rendszerrel nincs baj, az ügyfélfogadással sincs, bármennyire is ezt akarjátok beállítani. Egy jó dolgot tett a mostani jegyző, az pedig ez. Az ügyfélszolgálatra a hét 5 napján mehetnek az emberek, míg régen aki szociális ügyben akart ügyet intézni, az 3 napon tehette meg. Kinek rossz ha most 5 nap tud ügyet intézni?

Nyugalom van az épületben. az irodámból nem tűnik el semmi, ahogy a Te idődben megtörtént ez is. És még megannyi más a földszinten a szociális ügyintézőknél. Engem nem fog érinteni, ha nyersz és visszacsinálod a régit, elmegyek nyugdíjba, de akik maradnak azokat igen.