NEM SZERETNÉK A HAZUGSÁG SZINTJÉRE LESÜLLYEDNI, DE AMIT ÍRTÁL AZ PROVOKÁCIÓ A KERÜLET ELLEN !
A téren a templom előtti és az összes sétányt mi építettük meg. A téren mi építettük meg Pestújhely szülötte, az első
szabadon választott miniszterelnök Dr. Antall József emlékhelyét, a templomban és a téren is! A fotón látható emlékhely
felújítását kb. 1997-ben felújítottuk és a most is meglévő térburkolatot anno mi építettük! Akkor lettek a pihenő padok
kihelyezve. A templomban lévő urna temető - kettő is van - mi finanszíroztuk! A parókia alatt lévő jelentős hitoktató termeket
és infrastruktúrát mi építettük meg. A díszkutat - a Pátria Egyesület tagjaként külön is támogattam, hogy legyen az egyesület a
kezdeményezője - ám a teljes finanszírozását közel 4 millió Ft-ot mi finanszíroztuk, illetve a RÉPSZOLG Kft-t én utasítottam a
munka soron kívüli elvégzésére. Új aszfaltozás történt a tér Pestújhelyi és a Bezsilla u felőli oldalon, illetve az egyik oldalon lévő
föld út csatornázva és új korszerű útburkolattal lett ellátva! A ma látható faelemekből készült szép játszótér a mi megállapodásunk
eredményeként épült meg!! A tér fáinak kezelése, a park részleges felújítását is mi végeztük el! Az itt, a térre költött közpénz minden
formában látható, ez úgy becsülöm, hogy több mint százmillió forint, ezért is felháborító hazugság, hogy mi erre a térre nem költöttünk.
Nem beszélek a térre kivezető földes utak mind 100%-os infrastruktúrával vannak kiépítve a négy ciklusom alatt.....stb.
http://www.hajdu15.hu
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe