Fejlesztések

Környezetvédelem, szobrok, műemlékek, kerületfejlesztés

Fejlesztések

HozzászólásSzerző: Bubu046 » 2014 okt. 26 07:38

Tisztelt Illetékesek !

Hónapok óta zajlik a Wesselényi utcában a hőtáv és egyéb vezetékek fektetése, ami nem kis felfordulást okoz , de tudomásul vesszük és elviseljük.

Azonban, hogy ez a fejlesztés milyen " mellékes " károkat okoz - döbbenten tapasztaljuk:

- A Bánkút u- Wesselényi utca sarkán lévő teret idén nyáron felújították, de nézzék meg - mi a helyzet ma ?!
- 2013-ban lecserélték a teljes Bánkút utcai járda burkolatot - napjainkban a több tonnás teherautók súlyát sem a járda, sem a kocsibeálló nem bírja, mert
bizony ott kaptatnak fel a billencsek, a munkagépek amik viszik - hozzák a földet .Hamarosan itt a rossz idő , hány ember fog balesetet szenvedni ezen a szakaszon a besüllyedt járda miatt ?! Amíg nem javítják ki - ki kellene tenni egy figyelmeztetést - gondolom nem a háztulajdonosok dolga lenne ?!
- Betegek, idősek és itt járnak az óvodába a gyerekek is - napjainkban biztonságosan (?) csak a Spar előtt lehet átmenni egyik oldalról a másikra !
- Ahhoz, hogy a hatalmas billencsek le tudják borítani a terhüket - útban voltak a tér fái , tehát hatalmas ágakat fűrészeltek le...
- A munkagépek hatalmas sártengert hordanak fel a járdára, senki nem gondoskodik a balesetmentes közlekedés biztosításáról.Csak megjegyzem : az Ozmán
utcai parkosításnál tegnap reggel számos munkás söprögette nagy lelkesen a félkész járdát...

Kérem, hogy minél hamarabb teremtsék meg a biztonságos gyalogos közlekedés lehetőségét !!
Üdvözlettel , Bubu
Bubu046
 
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2010 jan. 13 13:25

Re: Fejlesztések

HozzászólásSzerző: Bubu046 » 2014 nov. 20 07:13

Tisztelt Illetékes,

javaslatot szeretnék tenni a következőre :

Külföldi útjaim során számos helyen tapasztaltam, hogy a nemzeti lobogó része a köztereknek -sőt az otthonoknak ! - amit mindig irigykedve néztem - mi ezt miért nem követjük ?
Kerületünkben egyre szaporodnak a szebbnél-szebb terek. Nem lehetne 1-1 zászlórudat és zászlót is kihelyezni ? Sőt ! Patrónusi lehetőséget biztosítani azoknak, akik
vállalják a nemzeti zászló költségét és elhasználódása esetén annak cseréjét. Kis emléktáblával a patrónus is elismerést kaphatna, esetleg ennek költségéhez is hozzájárulna..

Nem lenne felemelő érzés naponta látni a nemzeti lobogót ? Biztos vagyok abban, hogy fokozná nemzeti öntudatunkat , büszkeségünket és a felnövekvő nemzedékben is tudatosulna : itt lakunk- ez a Hazánk !

Üdvözlettel, Bubu
Bubu046
 
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2010 jan. 13 13:25

Re: Fejlesztések

HozzászólásSzerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2015 okt. 09 20:20

DUNA ISMÉT A POLITIKAI TAKTIKÁZÁS TÉMÁJA A SZIGETKÖZBEN.
Ádernál féltenék a Dunát: Egy nappal a postára adása előtt a Kisalföld megszerezte Hajósy Adrienne ,,zöldmozgalmár" levelét, amelyet a köztársasági elnöknek címez, s ehhez zöldszervezetek aláírását gyűjti Szigetköz-ügyben.

http://www.kisalfold.hu/embargo/adernal ... t/2446974/
"Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik" Goethe
Hajdu LÁSZLÓ
 
Hozzászólások: 2510
Csatlakozott: 2011 jan. 16 14:48


Vissza: KörnyezetünkKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron