Kedves Nico!
Több félreértés is van közöttünk, kezdem sorban:
1/ nekem soha nem volt Hajdú Laci a főnököm, és nem csak azért mert nem voltam önkormányzati dolgozó, hanem azért is mert a XV kerületi MSZP tagja sem voltam. Az általad feltételezett értelmezésben inkább Steiner Pált tekinthettem volna "főnökömnek" de szerencsére soha nem függött az egzisztenciám a politikától ezért is nem jártam úgy mint a helyi FIDESZ-es alpolgármesterek

Steiner Pál és László Tamás urak vezetési stílusa és vezetői képességi meglepő hasonlóságot mutattak/mutatnak ezért amikor az önérzetemmel és etikai mércémmel össze egyeztethetetlenné vált a történet akkor búcsút mondtunk egymásnak. Mivel Rogán már 8. éve polgármester ezért ez értelemszerűen jó régen volt.
2/ az nem az én stílusom, hogy magam vagy a hozzátartozóim érdekében "intézzek" fakivágást, útburkolatot, szociális bérlakást, stb.
3/ egyetlen levelet nem írtam a "fáim" ügyében de mivel a helyzet évről évre *** és a hozzátartozóm is egyre idősebb és betegesebb, ingerlékenyebb stb ezért most megtettem. Nem az év a fontos, hanem az évek. (A hozzátartozóm és a kora - sajnos. )
4/nem költöztem vissza és nem mentem nyugdíjba.
5/ a piaci fizető parkolóval nekem semmi bajom (egyébként az nem bekerített), de ha bejössz a Zsókavár utca felől a Kőrakás parkba akkor láthatsz két bekerített parkolót ami jól jellemzi a jelenlegi kerületi vezetést. Ezek olyan parkolók amiket a "lakosságnak" építettek, hogy némi havi díjért itt parkoltassák az autóikat. Csak előtte elfelejtették megkérdezni, a "lakosságot" hogy anyagi áldozatot tud-e, akar-e vállalni ha építenek neki egy zárt, fizető parkolót. NEM KÉRÜNK ÉS NEM FOGADUNK EL TANÁCSOT SENKITŐL, MERT TÉVEDHETETLENEK VAGYUNK! Ezt akár ki is plakátolhatnák a Hivatal homlokzatára

6/jóval több mint 5-8 fa okozza a bajt, és ugyan nincsenek negyven évesek, de darabonként cca kétszázezer forintért éves lombkoronás fákat lehetne ültetni -idén ősszel, vagy jövőre! Vagy marad minden a régiben és a következő 20 évben is minden tavasszal szidhatjuk, szidhatjátok a koszt, az allergiát és a tűzveszélyt.
Üdvözöl
fórumtársad
ps: remélem a fentieket nem veszed kioktatásnak, mert nem annak szántam, csak próbálom helyére tenni a dolgokat. Igyekezem szándékosan senkit sem megbántani nicknév mögé bújva sem. Emlékeim szerint itt a fórumon is egyetlen emberrel keveredtem adok-kapokba évekkel ezelőtt panelfelújítás illetve őrjárat u-i rendelő témákban. Szigetelés vastagság témában - most már belátom - az alpolgármester asszonynak volt igaza, kórház ügyben pedig látom az elkötelezettségét, de változatlanul azt tartom, hogy a xv. kerületi lakosoknak nincs szüksége saját kórházra és nem is tudná az épületegyüttest a kerület fenntarthatóan üzemeltetni.