2014 lomtalanítás

Környezetvédelem, szobrok, műemlékek, kerületfejlesztés

2014 lomtalanítás

HozzászólásSzerző: katilla67 » 2014 ápr. 17 17:27

Komolyan mondom,lehet hogy csak engem idegesít,hogy a gubeszokon kívül soha nem tudom meg két napnál hamarabb a lomtalanítási időpontokat minden évben!
Ők tudják,mert tábort vernek,és róluk látom ,hogy lomtalanítás lesz,de a levelet tavaly is kedden dobták be ,hogy csütörtökön lesz a kihelyezés...Kérdem én,miért kell ez a titkolózás???Mert ha a gubeszok ellen...nos ez nem jön be ,mert hamarabb tudják mint bárki..Vagy arról van szó,hogy minél kevesebb ember tudjon ,minél kevesebbet kitenni a rövid határidő miatt??? Régen egy hónappal előtte értesítettek ,hogy legyen idő szelektálni...most mire ez a nagy titkoskodás ?? Baromira bosszantó..főképp,hogyha kedden közlik,hogy csütörtökön lesz,és a dolgozó embernek lehetetlenné teszik,hogy kirakodjon...Szeretném megkérdezni a kerületben máshol is így járnak-e az emberek,vagy csak a kertesházi részt sújtják ezzel ,mivel innen nincs akkora bevétel??? Minden évben ugyanez..nem lehetne normálisabban???
katilla67
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2010 máj. 09 08:52

Re: 2014 lomtalanítás

HozzászólásSzerző: rokalaci » 2014 ápr. 22 19:47

Újpalotán megbízható egyhetes előrejelzést biztosít amikor leparkol a kőrakás parkban a lomis 1200-es Zsiga :) Társasházas övezetben nem tudom mit kell figyelni. Marad a hivatalos levélben küldött tájékoztatás. Lehet, hogy ez már amolyan zöld túlzás, de a postaládákba beszórt papírerdőnél én környezettudatosabbnak tartanám az e-mailbeni tájékoztatást. A lejáró személyimről vagy a jogsiról is küldi az automata az ügyfélkapus e-mailt.
A papíralapú tájékoztatás vélhetően idén sem fog változni, én inkább arra leszek kíváncsi,hogy állítanak-e minden kidobott hűtő mellé egy közmunkást, hogy megvédjék a szemetet a gubisoktól - hamár rendeletet alkottak rá :)
rokalaci
 
Hozzászólások: 141
Csatlakozott: 2006 szept. 05 09:42

Re: 2014 lomtalanítás

HozzászólásSzerző: KriszBi » 2014 ápr. 23 18:09

Már nem titkosak az egyes kerületek lomtalanításának időpontjai, de hogy a lakosságot hogyan tájékoztatják azt nem tudom.
Mindenesetre itt van ill. lesz: http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fk ... lanit_eves

Üdv,
KriszBi
 
Hozzászólások: 63
Csatlakozott: 2006 márc. 14 23:11


Vissza: KörnyezetünkKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron