Köszönöm a válaszát, főépítész úr, de mint alba, én is többet vártam. Erre a válaszra mondják, hogy neszesemmi fogdmegjól. Nem állunk olyan jól hasznosítható területekben, eltékozolható években, hogy Önök ilyen ráérősen kezeljék a tér ügyét. Tehát az egy évvel ezelőtti kérdésemre ma sincs válasz. Nem tudom, mióta hever romokban az egykori piac, én 30 éve láttam először. Ugyanilyen volt. Csak a zöldséges és a WC még működött. Azóta voltak olyan évek, hogy hajléktalanokat kerülgettünk nap mint nap, vagy néztük csak, hogy nyílik meg és megy tönkre az egyik kis vállalkozás a másik után (zöldséges, pék, csirke, virágbolt, stb.) . A kocsma szívós, talán még megvan, egy ideje nem járok arra, nem tudom. Nem tudom tehát, mit terveznek, de a kocsma ha nem lesz, nem fog hiányozni.
mindannyiunknak célja Önökkel együtt, hogy egy rendezett tér alkulhasson ki
Igen, és a cél felé vezető út végén fog csak találkozni a lakosság és a hivatal? Nem azért választottuk Önöket az önkormányzat tisztségeibe, hogy mindent helyettünk, de főleg nélkülünk oldjanak meg. A lakosság segítségét kérni nem szégyen. Kötelesség.