fazekas írta:Kedves Sz Péter!
Erről a témáról én már több héttel ezelött irtam, de semmi válasz nem érkrzett. Pestújhely igaz, hogy most lesz százéves, de leirt városrész.Itt nem lehet nagyot villantani esetleg a családiházas település arculatát megválltoztatni. Pesújhely önkormányzati képviselője nem kormánypárti, qvázi a települést meg kell büntetni. Körül kell nézni, leamortizált járdák, koszos környék, ez ma Pestújhely.
Fazekas
Kedves Fazekas
Ezt szomorúan olvastam, de amíg élek reménykedem!

Az a baj, hogy ha ebben lenne bárkinek is haszna, már holnap reggel itt lennének és csinálnák.
...mint ahogy a korház területén volt ez tapasztalható, hogy életveszélyesnek minősítették a gépházat + 2 kéményét és gyorsan le is bontatták az egészet.
Hozzáteszem nem állt a gépház másból mint fémből, vas, alu, stb. ja egy kis üveg.
Picit számolgattam, hogy mit érhetett az ha csak méh-be vinnék be (sztem okosabban meg lett oldva) és nem kis összeg jött ki.
De hát ez van sajnos... Korrupt mindenki!!
Viszont ha vki elesik télen a házam előtti járdán és feljelent engem (mert nem az önkormányzatot fogja) akkor kapni fogom a szép kis büntetést.
Az már más kérdés persze, hogy nem hagynám annyiban.
Talán van olyas valaki aki megérti a probléma súlyát és lépni fog vmit ez ügyben.