Megtisztel ezzel a megszólítással, valószínűleg egy alapszervezetben voltunk valamikor, de bevallom én nem emlékezem ÖNRE. Köszönöm a figyelmeztetést...
mathias írta::D
Kedves Briós elvtárs-szak-polgártárs !
Ezuttal ha csak szemlélödő marad esélye lett volna a bölcs ember verziójára...ellenben ÖN "polihisztor félének" és végnélküli prokátornak született ! ÖN egy kész csoda ...![]()
Egyébként nem véletlen vetettem fel ismét a témát, mert az önkormányzat vonatkozó rendelete a fák vegetációs időszakát ÍRJA ELŐ PÓTLÁSRA !!!!! okoska...ugyebár...lásd www.bpxv.hu/rendeletek !
Az előírt időszak elmult, így csak november jöhet legközelebb számításba és messze nem a tavasz és legföbbképpen nem a nyár !
Megtekintve a FÁK ÍRTÁSÁT, azoknak egy-két elöregedett ágától eltekintve, TELJESEN EGÉSZSÉGES volt !!!![]()
mathias
A bölcsességről önnél szó ne essék...
Az ÖN általt cedált rendeletben szerepel az alábbi passzus:
(4) Viharkár és egyéb vis major esetek okán kidőlt fa nem minősül fakivágásnak. A kertészeti szakvéleménnyel igazolt kiszáradt, élet-, vagy balesetveszélyes fa kivágása esetén pótlási kötelezettség nincs.
Az: " ellenben ÖN "polihisztor félének" és végnélküli prokátornak született ! ÖN egy kész csoda " kitétel valószínűleg ÖNRE vonatkozhat, mert hisz a kertészeti szakvélemény ellenében ÖN kinyilatkoztat egy azt felülbíráló megállapítást! Akkor ki az ÖN által nekem tulajdonított jelző tulajdonosa?
Egyébként, ha tényszerü akarok lenni, akkor az Önkormányzat részéről gesztus értékű a nem kötelező pótlás és erre nem vonatkozik a rendelet szerinti pótlási ültetési időszakmegkötés!
baráti üdvözlettel: brios:)